X

Tinerii pot schimba viitorul României la alegerile din 2024! AUR este principala opțiune de vot pentru acest segment de vârstă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru prima oară în viață, peste 1,1 milioane de tineri din România își vor exprima opțiunile electorale în cadrul alegerilor ce vor avea loc pe 9 iunie.  Acest val de noi alegători, parte a categoriei de vârstă 18-34 de ani, depășește numeric segmentul populației de peste 65 de ani, marcând un moment potențial transformativ pentru peisajul politic românesc.

Conform ultimelor sondaje, tendințele de vot în rândul tinerilor indică o preferință surprinzătoare: o înclinare semnificativă către partidul AUR. Această formațiune politică, cunoscută pentru abordările sale naționaliste și conservatoare, pare să atragă un procentaj important din voturile tinerilor, un segment demografic ce poate schimba balanța puterii în România.

Analiza acestui fenomen sugerează că apelul AUR în rândul tinerilor poate fi atribuit unei combinații de factori, inclusiv dezamăgirea față de partidele sistemului, dorința de schimbare și atractivitatea discursului direct și a promisiunilor de reformă profundă. Pe lângă aceasta, campania activă pe rețelele de socializare și mesajele care rezonează cu valorile naționaliste pot avea, de asemenea, un impact semnificativ.

Implicațiile acestei tendințe de vot sunt vaste și deschid multiple întrebări privind direcția în care se va îndrepta societatea românească. În contextul unui peisaj politic european și global marcat de creșterea conservatorismului în Europa și în lume, preferințele exprimate de tinerii alegători români adaugă un nou strat de complexitate analizei politice și sociale. După dezastrul creat în țară de PSD și PNL, tinerii din România pot da o șansă schimbării prin exprimarea unui vot masiv pentru AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie ??
    Țara mea de glorii, țara mea de dor,
    Brațele nervoase, arme cu tărie,
    La trecutu – ți mare, mare viitor !!!!
    Viitor de aur țara noastră are !!
    Și-i prevăd prin secoli a ei înălțare !!!
    Avem cea mai frumoasa limbă, cel mai mare poet din lume și cea mai glorioasa istorie, iar viitorul acestei tari va fi măreț, asa cum a scris și a prevazut marele poet și marele patriot Mihai Eminescu !

  2. Mesaj către tinerii români
    Tineri ai României, voi sunteți urmașii celui mai nobil, mai viteaz și mai drept neam care a existat pe acest pământ, geții și dacii cei drepți și liberi !!! Ei au aparat acest pământ cu sabia lor și au fost neînfricați, luptându-se pana la moarte, preferand mai degrabă moartea decât sclavia. Aceeași lupta au dus-o și voievozii Musatini și Basarabi cu cei care au venit pe acest pământ sa îl jefuiască și sa inrobeasca neamul nostru. Aceeași lupta a dat-o și armata noastră la 1877 pentru independenta și libertatea noastră și în primul și al doilea război mondial pentru apărarea acestui pamant și tineretul legionar pentru aceleași valori și idealuri : libertate, independenta și unitate !!! Pe acest pământ s-au născut marele poet și patriot Mihai Eminescu și limba română, iar neamul nostru a creat aceste pagini glorioase de istorie și cultură românească. Acum a venit momentul să arătați ca și în venele voastre curge sângele lui Burebista și al lui Decebal, al Musatinilor și al Basarabilor, ca aveți tăria acestor înaintași în bratele voastre și dragostea lor de neam în inimile voastre !!! Voi puteți elibera neamul romanesc de tiranie și sclavie, voi puteți aduce eliberarea acestui neam și schimbarea în aceasta țară și în această lume !!! Puteți crea acel viitor măreț pe care l-a văzut poetul Mihai Eminescu în poezia lui minunata și puteți sa fiți gloria și viitorul de aur al neamului românesc, asa cum a scris poetul. Dacă veți aduce schimbarea și eliberarea veți fi urmașii mândri ai celui mai drept, mai viteaz și mai nobil dintre neamuri și moștenitorii celei mai glorioase si frumoase țări și limbi de pe
    acest pământ !! Acum este momentul, clipa voastră de măreție !! Nu pierdeți această șansă dată de Dumnezeu și nu lăsați sa se irosească lupta înaintașilor noștri și arătați ca sunteți fii dacilor liberi, ai lui Vlad, Mihai și Ștefan si ai celui care a scris în inimile noastre : Ce-ți doresc eu ție dulce Românie ???
    Țara mea de glorii, țara mea de dor !!
    Brațele nervoase, arme cu tărie,
    La trecutu – ți mare, mare viitor !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button