X

Propunerea lui Ciolacu: PSD, Rareș Bogdan și Hoțul Virgil la europarlamentare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nicu și Marcel, au declarat vineri, la sediul Biroului Electoral Central, unde au depus lista comună a candidaților pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.  ”Femeia” puternică și independentă din fruntea PSD și PNL este Mihai Tudose, un baron corupt de la Brăila. Pe lângă Tudose, Ciolacu îi anunță pe locurile eligibile pe Rolex Bogdan și Hoțul Virgil.

Marcel Ciolacu: Nu am facut alianta nici pentru PSD, nu am facut-o nici pentru PNL, ci pentru cetatenii Romaniei

Ăștia chiar ne iau de proști. Normal că s-au unit pentru a putea fura în continuare fără a fi deranjați de nimeni. Sunt speriați tare de AUR așa că au ales să se comaseze. Pe lista lui Nicu și Marcel sunt toate ciurucurile penale. Să nu o uităm și pe agramata Maria Grapini, omul de bază al securistului Dan Voiculescu.

Pe lista lui Ciolacu o mai regăsim și pe scorpia de Voluntari, Gabriela Firea, reprezentanta clanului mafiot condus de Paul Stănescu în interiorul PSD, dar și pe lacheul președintelui Iohannis, Alexandru Muraru.

Vasile Dîncu, omul din sufrageria serviciilor vrea și el un post călduț la Bruxelles. Cam așa arată cloaca cea pestriță și penală a tovarășilor Nicu și Marcel. Un vot pentru ei însemnă o pensie mai mică, taxe mai mari, salarii de rahat și o reprezentare în genunchi a României la Bruxelles. Să nu uitați că odată ajunși în funcții acești escroci sunt remunerați cu zeci de mii de euro lunar, consilieri, avion, și mașină la scară. Pe banii voștri că doar voi plătiți facturile umflate la energie și gaze, cele mai mai din Europa. PSD și PNL au distrus România în ultimii 34 de ani. Hai să îi trimitem la groapa de gunoi a istoriei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Prea v-ați arătat arama, sfasiind aceasta
    tara, Prea făcurati neamul nostru de rușine și ocară, Prea v-ați bătut joc de limba, de străbuni de obicei,
    Ca sa nu se arate odată ce sunteți : niște misei !!! Cerem înființarea unui tribunal extraordinar care sa judece crimele de care se fac vinovate toate partidele politice care au condus România de la lovitura de stat din 1989 și pana în prezent, începând cu revoluția deturnata și capturarea statului român, mineriada, devalorizarea monedei naționale și privatizarea industriei, a băncilor în baza unor legi frauduloase date în beneficiul ocupantilor kazari și a evreimii internaționale, cedarea resurselor, vânzarea pământului românesc către străini, distrugerea armatei romane, intrarea României în NATO fara temei militar și aducerea unor armate străine pe teritoriul României fără acordul poporului român, sărăcirea intenționată a poporului român ca urmare a privatizărilor, cedării resurselor și devalorizării monedei naționale în scopul plecării romanilor în străinătate, organizarea pandemiei teroriste la ordinul clanului kazar Rotchild și al Big Pharma deținute de mafia kazara cu scopul uciderii populației României prin injecția creata de clanul kazar Rotchild și Big Pharma, implementarea directivelor și legilor antiumane și antinationale ale organizației kazare UE pentru instaurarea tiraniei, a controlului total al poporului roman, pentru distrugerea statului roman și a neamului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button