X

Impostorul Ciolacu se face că nu știe de taxa pe boală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Impostorul Ciolacu a declarat, marți, cu privire la „taxa pe boală”, că nu înțelege care este supra-impozitarea și că Parlamentul va lua o decizie. 

„În primul rând, eu, Guvernul, nu pot să vin cu ceva pentru că este un act normativ care a intrat în Parlament. Aș încălca o decizie a CCR. Sunt ferm convins, colegii de la Parlament vor lua o decizie. Pe de altă parte, nu înțeleg care este supra-impozitarea. Și eu, și toată lumea plătim 10% la CASS. Concediile medicale sunt un venit. Pentru cei cu boli cronice, pentru cei bolnavi de cancer, pentru tinerele mame, sunt total de acord să se elimine. O să vorbesc cu dl Simonis și o să facem foarte rapid. Sper săptămâna aceasta”, a spus Marcel Ciolacu.

Taxa pe boală – contribuția de 10% din concediile medicale –  a stârnit un val de reacții. Coaliția aflată la guvernare promite din ianuarie că va modifica legea. Opoziția critică puterea.  Mai mulți deputați AUR cer parlamentarilor PSD și PNL  ca, astăzi, votul final din Camera Deputaților să nu mai fie amânat, iar taxa să fie anulată măcar pentru câteva categorii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Am spus-o mereu, Bulibasa de Buzau minte precum respira, cu nonsalantza unui actor! Doar plutonul de executie sau romanii rasculati mai pot pune punct acestui impostor criminal colorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button