X

Reflexe totalitare: baronii din PSD și PNL vor să cenzureze sau să închidă definitiv TikTok

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Baronii corupți din PSD și PNL vor să cenzureze AUR, după ce s-a aflat că tinerii votează cu partidul lui George Simion.  Inițiatorii sunt papagalul Rareș Bogdan și sluga lui Ciolacu de la Buzău, Lucian Romașcanu. Partidele sistemului au pierdut bătălia de comunicare cu AUR pe această platformă de socializare.

HotNews.ro a publicat sâmbătă primele date ale unui sondaj realizat în martie la nivel național, care arată că partidul condus de George Simion ar fi primul votat la parlamentare, de către tinerii între 18 și 35 de ani, ”dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare”.

Rareș Bogdan și Lucian Romașcanu spun că TIKTOK trebuie cenzurat sau închis definitiv

Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt PSD: „Tik Tok va fi reglementat sau închis!”

Rareș Bogdan vrea o „reglementare serioasă în cazul TikTok”, adică cenzurarea lui până devine util mafiei de partid și de stat.

„Problema este de ce nu facem noi asta. Cei mai mulți politicieni din zona mainstream nu au conturi de Tik Tok. Spre exemplu, doamna Chiriac (n.r. – fost număr 1 pe lista PSD – PNL pentru PE) nu avea cont de Facebook. Ea comunica doar pe Twitter, platforma cea mai puțin cunoscută în România. Are doar 700.000 de utilizatori în România. Instagram are aproape 3 milioane, Facebook are 12.8 milioane, Tik Tok are cea mai mare creștere, a sărit de 7 milioane de utilizatori”, a declarat Rareș Bogdan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Tik Tok, Facebook si celelalte nu sunt nimic altceva decat instrumente de stricat mintile si de produs sminteala, dar si de control aflate in mana ocultei. Daca ar fi inchise definitiv ar fi un lucru extraordinar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button