X

România, țară bananieră! Ciucă și Ciolacu au reactivat vizele de flotant pentru turismul electoral

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România devine pe zi ce trece o țară bananieră din cauza guvernării PSD și PNL.  Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au reactivat loteria vizelor de flotant, astfel termenul pentru a obține viza de flotant, pentru a putea vota la locale în localitatea de reședință, redus de la 6 luni la 60 de zile. Cu ajutorul acestei escrocherii este facilitat turismul electoral, pentru a-i ajuta pe primarii corupți din PSD și PNL. De la câteva sute la peste o mie de cetățeni apar peste noapte pe listele electorale cu viză de flotant, voturi cu ajutorul cărora primarii penali pot rămâne încă 4 ani în funcții. Aceasta este adevărata față a mafiei PSD – PNL.

Potrivit art.14 din OUG, termenul este redus de la minimum 6 luni, la minimum 60 de zile ceea ce implică practic că termenul limită pentru a obține viza de flotant este 10 aprilie.

Art. 14 din OUG: „Prin derogare de la prevederile art. 18 alin. (41) din Legea nr. 115/2015, cu modificările și completările ulterioare, la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din data de 9 iunie 2024, cetățenii cu drept de vot care și-au stabilit reședința în circumscripția electorală cu mai puțin de 60 de zile înaintea datei scrutinului își vor putea exercita dreptul de vot doar în comuna, orașul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care își au domiciliul.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Vor fura ca la balamuc cu ajutorul Statului paralel, asa ca votul poporului va deveni irelevant! Ceea ce va conta, va fi votul pt Revolutie si participarea reala!

    1. Iară noi, ”norodul”, ne-apucăm să cioplim cele mai înalte țepe în care Măria ta îi vei ”înălța” pe TOȚI trădătorii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button