X

Reacție la discursul Ursulei von der Leyen, susținut la București: Politicile nebuneşti ale acestei mizerabile şi sinistre Comisii sunt cele care distrug Europa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul Liga al vicepremierului italian Matteo Salvini critică în termeni duri discursul susținut de șefa CE, Ursula von der Leyen, la București, spunând că sub mandatul acesteia au fost elaborate politici nebunești, care distrug Europa. 

„Politicile nebuneşti ale acestei mizerabile şi sinistre Comisii sunt cele care distrug Europa”, a transmis Liga, într-un comunicat difuzat în reacţie la discursul susţinut joi de von der Leyen la Bucureşti, unde a avut loc congresul Partidului Popular European (PPE), transmite agenția AFP, citată de Agerpres.

Comisia „nu a făcut nimic pentru a lupta împotriva imigraţiei clandestine şi a extremismului islamic, s-a preocupat să-i fure pe agricultorii italieni şi europeni cu taxe, reguli idioate, făină de insecte şi alimente sintetice”, subliniză partidul lui Salvini.

„Bruxellesul se face totodată responsabil de pierderea a mii de locuri de muncă în sectorul automobilelor pentru a favoriza China şi a ne umple de maşini electrice şi de împovărarea proprietarilor de locuinţe cu noi obligaţii şi taxe. Gata pentru totdeauna cu socialiştii care jefuiesc milioane de cetăţeni”, se mai precizează în comunicatul de presă.

La Bucureşti, Ursula von der Leyen i-a acuzat pe „populişti, naţionalişti, demagogi” că pun sub semnul întrebării Europa „paşnică şi unită”, cu scopul de a „ne distruge valorile şi de a distruge Europa noastră”, aminteşte AFP.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Baba criminala și satanista sa ia foc !!!
    Marș în iad bestie, de vie, împreună cu clanul satanist care se închină lui Lucifer!!

  2. Pai, prioritatile babornitzei sinistre(mai ca nu se deplaseaza pe o coada de matura) sunt: Ucraina-oricand si fara numar, cenzura, controlul si supravegherea europenilor de rand, Green Deal fara limite, incluziunea de gen si LGBT, digitalizare si vaccinare cat cuprinde! Ce treaba au dementzele astea cu cetateanul european?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button