X

Protest la Romexpo! Slugile de la PNL vor să mai țină încă 5 ani la Comisia Europeană pe corupta Ursula von der Leyen

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentarii AUR au organizat o conferinţă de presă la sediul Ministerului de Interne, unde are loc dezbaterea pe proiectul de lege privind comasarea alegerilor pentru a protesta faţă de această decizie a coaliţiei de guvernare.  Liderul AUR George Simion, le-a cerut PNL şi PSD să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos şi să lase alegerile la termen. El a anunţat că europarlamnetarul Cristian Terheş va protesta miercuri la Romexpo, unde are loc Congresul PPE, faţă de alianţa PSD-PNL.

Parlamentarii AUR protestează, marţi dimineaţă, în faţa sediului Ministerului de Interne, unde are loc dezbaterea pe proiectul de lege privind comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, pus în transparenţă decizională.

”Vrem să vedem care este raţiunea acestor alegeri comasate, spun ei, anticipate am spune noi, făcute de frică. Au spus că vor economisi bani de la buget. Care sunt banii economisiţi la buget, pentru că până acum urma să avem patru zile de alegeri în România, acum, după date actuale (..) sunt tot patru zile de vot? Atunci care e raţiunea? Frica pe care o au ei? Dacă asta e raţiunea, eu zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos”, a spus George Simion.

Liderul AUR a anunţat că europarlamentarul Cristian Terheş va organiza miercuri un protest la Romexpo faţă de alianţa PNL cu PSD, ”Vor să o ţină pe Ursula von der Leyen încă cinci ani la conducerea Comisie Europene. Nu cred că românii vor fi de acord cu asta”, a mai spus Simion.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pușcărie, pușcărie, pușcărie !!!! Asta trebuie făcut, ăștia toți de la PSD și PNL care au condus și au prăbușit România economic, industrial, financiar, au vândut resursele, bancile, pământul României, au atacat și au omorât populația civila în pandemie nu trebuie sa mai ajungă în parlament. DNA, parchetul general trebuie sa se sesizeze din oficiu și sa pună sub acuzare aceste grupuri de infractori, pentru infracțiunea de înaltă trădare, sabotaj, omor calificat și genocid împotriva poporului roman. Votul trebuie oricum boicotat de populație, pentru ca aceste găști ale grupării iluminati, ale corporațiilor, ale bancherilor și asasinilor economici ai României sa nu mai ajungă în parlament !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button