X

Partidul Comasaților a îndatorat țara cu 38 de miliarde de euro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Datoriile românilor au depășit jumătate din PIB-ul țării, iar guvernul Ciolacu continuă să se împrumute.  Printr-un calcul simplu, fiecare român este dator, în medie, cu 8.000 de euro.

România se împrumută cu 51.000 de euro pe minut. Acesta este ritmul care a dus la o datorie publică de peste 5,5% din PIB.

Dacă ar fi să împărțim această datorie la cetățenii României, ar însemna o datorie de 8.000 de euro pe cap de locuitor. Din cauza guvernelor incompetente aceatsă datorie publică s-a dublat din anul 2018 până în present.

  • Guvernul Cîțu a făcut împrumuturi de 25 de miliarde de euro
  • Guvernul Orban a făcut împrumuturi de 19 miliarde de euro, iar Guvernul continuă să se împrumute.
  •  Guvernul Ciucă și Guvernul Ciolacu, au făcut împrumuturi de 38 de miliarde de euro până în noiembrie 2023. În ultimele luni guvernul Ciolacilor s-a mprumutat masiv la bănci și a creat 14 mii de noi posturi la stat. Statul supraponderal ucide economia și viitorul nostru ca națiune.

Acesta este rețeta falimentului României. Din 2024 nu mai putem continua cu acești risipitori, oameni lipsiți de cele mai vagi cunoștințe economice. România are nevoie de o schimbare la alegerile din 2024. Ce viitor le poate oferi PSD și PNL copiilor noștri!?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ecouri libertariane f. imbucuratoare la Ortodox Info, cu accente anti-etatiste f. bine plasate. Sper ca vor continua sa aprofundeze acest filon de ortodoxie libertara:

    Partidul Comasaților a îndatorat țara cu 38 de miliarde de euro
    27 februarie 2024, OrtodoxInfo

    … În ultimele luni guvernul Ciolacilor s-a mprumutat masiv la bănci și a creat 14 mii de noi posturi la stat. Statul supraponderal ucide economia și viitorul nostru ca națiune.
    [N.B. Aceasta nu este nici o exagerare. Statul a ajuns un risc existential pentru popoare. Vezi aceste note prealabile la un studiu in pregatire despre ‘razboiul de 10.000 de ani’. Dezetatizarea natiunii este de fapt miza lui 2024; vezi ‘Lectii de la Izvoru Muresului’, vezi seria de telegrame ‘Batalia timpurilor noastre, dezetatizarea Romaniei’ 1-5].
    … Acesta este rețeta falimentului României. Din 2024 nu mai putem continua cu acești risipitori, oameni lipsiți de cele mai vagi cunoștințe economice. România are nevoie de o schimbare la alegerile din 2024.
    [N.B. Reteta falimentului este statul aistential/redistributivist, adica socialist, de tip keynesian, adica traind din crearea de datorie, deficite si activism economic al statului. Aceasta este reteta peste tot occidentul si America democratilor si republicanilor care nu sint MAGA (Trump). Vezi ‘doctrina’ in special sectiunea A, ‘Modulele statului contemporan’, vezi ‘Europa statelor esuate ‘.]

    *

    Linkurile eliminate datorita activismului anti-spam WordPress.
    Ele sint de gasit in comentariul Telegram

    anon . to / 4y60WJ

    Eliminati spatiile pentru redirectionare.

    P.S. Copie conforma la Aldea blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button