X

Agricultura e distrusă! UE prelungește scutirea de taxe pentru grâul din Ucraina!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ciuda protestelor fermierilor europeni, UE prelungește scutirea de taxe vamale pentru importurile agricole din Ucraina. 

Concret, statele membre ale Uniunii Europene (UE) au aprobat o prelungire – începând din iunie – a scutirii de taxe vamale a importurilor agricole din Ucraina, însoţită de „mecanisme de salvgardare” consolidate în vederea unei limitări a impactului acestora, aflat în centrul unor manifestaţii recente ale agricultorilor europeni, relatează AFP

E vorba despre un text ce a fost propus de către Comisia Europeană (CE) şi care a fost validat miercuri, 21 februarie, de către ambasadorii Celor 27. El prevede „măsuri de corecţie” rapide, în cazul unor „perturbări importante” ale pieţei.

Textul prevede și o așa-numită „frână de urgenţă”. Despre ce e vorba? În cazul a trei produse – și anume carne de pasăre, ouă şi zahăr -, textul prevede o „frână de urgenţă” care opreşte importurile la nivelul volumului mediu din perioada 2022-2023, peste care se prevede impunerea de taxe vamale, conform aceleiași surse.

E de precizat faptul că Parlamentul European (PE) urmează să se pronunţe asupra acestei prelungiri a scutirii de taxe vamale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Structura artificiala numită uniune europeană își arată ÎNCĂ O DATĂ caracterul ei antinațional și de curea de transmisie a ordinelor bandiților planetari care au conceput-o, prin necondiționatul și totalul sprijin DE RĂZBOI acordat unei țări nemembre, împotriva tuturor intereselor naționale ale țărilor CAPTURATE în uniune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button