X

Sondaj devastator pentru Marcel Ciolacu: 81% dintre români cred că ar trebui să demisioneze de la conducerea guvernului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un sondaj realizat Centrul pentru Studii Politice și Sociologice a dezvăluit că românii sunt profund nemulțumiți de prestația lui Marcel Ciolacu ca prim-ministru al României. 

Potrivit acestui sondaj, o covârșitoare majoritate de 81% dintre respondenți cred că Ciolacu ar trebui să-și dea demisia de la conducerea Guvernului, reflectând un val de nemulțumire față de gestiunea actuală a țării.

Această cerere de demisie vine în contextul unor probleme grave cu care se confruntă România: sărăcia larg răspândită, revendicările neîncetate ale agricultorilor, transportatorilor și medicilor, taxele mari, inflația dar și salariile extrem de mici.

Sondaj a fost realizat în perioada 20-27 ianuarie, pe un eșantion de circa 1000 de persoane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Aceast individ care a cumpărat vaccinuri de la fabricile lui Rotchild & Rockfeler pentru a otrăvi oamenii trebuie sa putrezească în pușcărie, împreună cu toți criminalii și cioclii din pandemie în frunte cu nenorocitul de Johannis, Orban și Arafat, plus toată gasca satanista a asa zișilor doctori, angajați pentru a ucide în masa oameni nevinovați !!!

    1. Cine a cumpărat vaccinuri ?
      Când ?
      Dovezi aveți ?
      Documente justificative baza cărora au fost făcute achiziția respectivă, despre care faceți vorbire, aveți ?
      Ați sesizat instituțiile abilitate ale statului cu atribuții în sensul celor afirmate de dvs ?
      Sau ați făcut acest comentariu că ” dă bine ” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button