X

[VIDEO] Tirurile ucrainene la vama Siret tranzitează neverificate. Umilință pentru fermierii români

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tirurile ucrainene da, cele românești… ba.  Zeci de camioane încărcate cu cereale care veneau din Ucraina au fost surprinse în Vama Siret, în timp ce trec spre România. Șocant este că procesul de verificare a durat doar câteva minute pentru fiecare camion în parte. Asta, bineînțeles, în timp ce fermierii români se plâng că stau cu orele în același loc și că tot marfa care vine de la vecini ajunge să aibă prioritate. 

Au fost surprinse imagini la Vama Siret, acolo unde zeci de tiruri care veneau din Ucraina, încărcate cu cereale, au trecut după un control făcut pe repede înainte.

Fermierii care au surprins momentele spun că situația nu e nouă și că toate camioanele primesc permisiunea de tranzit fără o verificare clară în prealabil care ajunge să dureze DOAR trei minute.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Da, nu e nici o surpriza, pentru ca nu suntem capabili sa facem nici mâncar un protest !!! Acest neam nu este unit, iar acum media ordinara plătită și trădătoare, în care mulți asa ziși jurnaliști sunt evrei cu nume românești false sau masoni își face treaba si ii dezbina pe fraierii de români. Asta a făcut și acum acești agenți ai ocultei și ai evreimii, asa zișii jurnaliști, au reușit sa ii dezbine pe fermieri și sa le distrugă protestul. Plus ca și romanii sunt dezbinați și nu se pot înțelege între ei, după ce jidovii le – au spălat creierul cu asa zisa democrație care nu reprezintă altceva decât o forma de dezbinare mascata. Jidanii din toate tarile sunt conduși de cahal, au funcționari și conducători unici și nu cracneste nici un jidan în front, executa ordinele cahalului orbește, nu exista nici o democrație sau vrăjeală de genul asta. Pana nu ne vom uni, nu vom înlătură aveata mizerie numita democrație, care e foarte bună pentru jidani, pentru ca ne dezbina, dar pentru noi nu, nu vom avea un stat romanesc cu adevărat cu legi care sa ii favorizeze și sa ii apere pe romani asta se va întâmpla mereu.

  2. Și acum e cam târziu pentru proteste !! Tara e vanduta, asa zisul PNRR a fost adoptat, iar grupurile infracționale se împrumută în dracil în numele României, ca sa facă o datorie cât mai mare la asasinii economici numiții FMI, Banca Mondiala și alte bănci jidanesti, pentru ca apoi sa vina scadenta și corporațiile iudeo americane sa poată cumpăra liniștite fără bătaie de cap ce a mai rămas din România. Iar romanii în imbecilitatea lor, au lăsat găștile iudeo țigănești, asa zisele partide, sa le prăbușească totul, sa le vândă totul, sa facă datorii la acești asasini economici în numele lor, sa le introducă sistemul bancar al clanului Rotchild cu inflație și dobânzi uriașe care sa le distrugă moneda națională și ies ca niște idioți în strada sa strige doar sa le crească iudeo țiganii salariile, deși știu ca asta e o trupa și ca imediat mafia iudeo bancara creste inflația, preturile și nu se aleg cu nimic.

    1. Raman doar 2 optiuni pt mamaligari: ori sclavia totala, de tip asirian ce li se pregateste, ori permanentizarea grevelor si protestelor de strada, care sa preceada gherilele urbane si Revolutia generala! Ar mai fi o varianta, si anume, ca Rusia sa-si treaca trupele prin Romania, ca sa ajunga spre Serbia si Grecia(dupa cum spun profetiile), dand o lovitura decisiva regimurilor antinationale vandute din aceste tari, iar populatiile de-acolo sa profite astfel de eliberarea de sub stapanirea acestor bestii si slugoi de la putere! Alte variante reale nu exista!

        1. Nu imi doresc, dar e foarte posibil sa se intample, iar parintele Elpidie de la Athos spunea in atatea randuri despre Romania, sa ne rugam cu multa staruinta lui Dumnezeu, ca nu cumva conducatorii romani sa se opuna trecerii trupelor rusesti prin Romania catre Sudul Europei, caci tara noastra va fi distrusa aproape in intregime! El ne sugera sa fim neutri atat fatza de Rusia cat si de NATO si sa nu le impiedicam sub nici o forma trupele sa treaca prin Romania! Ma raliez in totalitate, pozitiei parintelui Elpidie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button