X

“A câștigat mafia!”. Ciolacu a trimis jandarmii în vama Siret pentru a debloca drumul tirurilor ucrainene!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vama Siret a fost deblocată la miezul nopții, după cinci zile de proteste ale fermierilor și transportatorilor, fără a li se respecta doleanțele pentru care au ieșit în stradă.  Circulația sutelor de tiruri ucrainene a fost  reluată, atât pe sensul de ieșire, cât și pe cel de intrare în țară dinspre Ucraina. Susținători ai protestatarilor care veneau spre Vama Siret pentru a se alătura protestului nu au fost lăsați să intre în zona respectivă.

Jandarmii au justificat că manifestarea nu mai avea caracter de protest spontan și că pentru a fi legală trebuie să fie autorizată. Fermierilor și transportatorilor li s-a transmis să-și ia utilajele și camioanele din zona în care blocau drumul, în caz contrar urmând să fie amendați.

Protestatarii au început să plece și au spus că nu se pot pune cu două sute de jandarmi.

„A câștigat mafia! Când au infracțiuni în fond forestier nu vin atâția jandarmi. Treceau camioane de Ucraina și râdeau șoferii de noi. Ați înghețat ca fraierii degeaba aici”, a spus un protestatar.

„Am fost vânduți de Iude. Au venit să ne scoată ca pe niște sclavi. Am deranjat că s-au blocat niște TIR-uri ale unor șmecheri”, a spus alt protestatar.

Alt protestatar a spus că au fost cu bun simț și nu s-au comportat agresiv și că urmează să obțină autorizație pentru protest.

Cozile formate sunt, însă, foarte mari. Vama Siret a fost blocată la începutul săptămânii de fermierii și transportatorii din Suceava și Botoșani, nemulțumiți de taxele mari, prețurile la asigurări și carburant.

Inițial, niciun tir nu a putut trece prin punctul de frontieră, apoi protestatarii au permis accesul unui număr limitat de mașini la fiecare oră.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Doar pe moment, caci furia, frustrarea si ura romanilor impotriva acestor bestii si slugoi antinationali creste neincetat! O sa vedem cu totii, cand vor culmina si cum se vor materializa!

  2. Soluția
    Grevă Românească
    Ați auzit de ea ???

    Mergeți la vot

    de 34 de ani PSD și PNL
    Ajunge
    la gunoi cu ei
    Să se ducă după PNT-CD
    Vă mai aduceți aminte de Ex Premierul Ciorbea ???
    citez – Românii v-or mânca austeritate pe pâine.
    iar PNT-CD este istorie
    La groapa de gunoi a istoriei

    Alegeți altceva
    Alegeți, nu mai comentați de pe margine
    nu cu bâta
    nu cu portavocea
    nu cu scandal

    doar cu o ștampilă

    hotarati-vă

    dacă vreți USR
    USR să fie

    dacă vreți AUR
    AUR să fie

    ori alți Patrioți

    Oricine nu PSD – PNL

    Alegeți
    Liberi sau Sclavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button