X

Parlamentul European limitează plățile în numerar în toate statele membre UE. În Austria și Germania, plățile cash erau nelimitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul European (PE) şi statele membre ale Uniunii Europene (UE) au ajuns joi la un acord privind limitarea plăților în numerar în toate statele membre. 

Până acum, în unele țări, precum Austria și Germania, plățile cash erau nelimitate, în timp ce în Franța aceste plăți erau reglementate mai strict, anunță AFP, citată de News.ro.

Potrivit sursei citate, acordul de joi limitează plățile în numerar la 10.000 de euro pe întreg teritoriul UE, cu obiectivul declarat de a „apropia reglementările existente în cele 27 de state membre şi de a limita tranzacţiile dubioase”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. nu si daca invatam sa spunem #NU. niste nealesi nu au cum sa dispuna asupra unor tari care nu au organizat REFERENDUM DE ADERARE! aceasta organizatie, naleasa de noi, a pornit de la premisa unei piete libere. cand au ajuns sa dispuna legislativ si fiscal in tari independente si suverane? Nu este NU, cum spuneam.

    1. Soluția poate fi chiar mai simpatică: în orice contract, atunci când una dintre părți nu-și îndeplinește obligațiile, cealaltă parte poate REZILIA contractul fără vreo obligație sau penalizare. Aderarea noastră la ue este tot un contract încheiat între poporul român și entitatea europeană. Având în vedere că ue și-a încălcat TOATE obligațiile (libertate, prosperitate, respect pentru cetățean, demnitate, etc.) putem rezilia acest acord fără nici un stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button