X

Dacă nu-i dăm noi în judecată pentru genocid, ne dau ei: Pfizer a dat în judecata România și cere în instanță să plătim 28 de milioane de doze neutilizate


Compania Pfizer a dat în judecată România și cere în instanță să plătim 28 de milioane de doze de vaccin anti-covid, comandate, dar neutilizate. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În caz contrar, conform contractului semnat de cei care au fost în fruntea Guvernului în timpul pandemiei, trebuie să plătim măcar pentru jumătate din cantitate, respectiv 550 de milioane de euro, notează Antena 3.

Reamintim că nici până în prezent nu a fost făcut public contractul încheiat de România pentru achiziționarea dozelor de ser anti-covid.

La sfârșitul anului trecut, DNA a început urmărirea penală a fostului premier Florin Cîțu este urmărit penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave, în dosarul privind achiziţia de vaccinuri împotriva covid.

Reamintim că DNA a solicitat, la sfârșitul lunii noiembrie, ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, ambii de la USR. Procurorii îi acuză de abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave.

Potrivit Ministerului Sănătății, a contractat peste 94 de milioane de doze de vaccin anti-covid, mai exact 94.318.232 de doze.

Ce s-a întâmplat cu dozele contractate?

13.670.930 doze au fost relocate de producător, prin scăderea numărului de doze din contractele încheiate, către:

  • State Membre interesate – 7.170.930;
  • Germania – 5.000.000;
  • Ungaria – 1.500.000.

80.647.302 doze au rămas contractate de România, din care:

35.455.180 doze au fost deja importate

23.865.105 doze au fost folosite, inclusiv pierderile

3.571.410 doze de vaccin au fost vândute de către România, către:

  • Danemarca – 1.170.000
  • Coreea – 1.489.410
  • Germania – 912.000;

2.120.420 doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost donate

6.805.291 doze de vaccin au fost distruse

În răspunsul transmis de Ministerul Sănătății se precizează că România nu dorește să mai achiziționeze dozele rămase contractate și este în proces de negociere cu producătorii.

Pe de altă parte, Polonia și Ungaria se judecă deja cu Pfizer pentru că nu mai vor să primească dozele în plus contractate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Nu-i de mirare, in cazul unei Colonii mafiote de ultima spetza, condusa(de fapt, administrata) de “slugile slugilor” si Iudele neamului!

  2. “…Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi, români, dar bulgarii???) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii…”Profetia unui parinte grec “anonim”(se pare ca este profetia stretului Dositei,care se semneaza “Geogene” din 2007… https://ortodoxinfo.ro/2020/01/08/profetia-unui-parinte-grec-cu-privire-la-al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-un-atac-al-americii-si-israelului-impotriva-iranului/

  3. Starețul “Geocene” a spus în 2014 : ……… Când Rusia va lovi Ucraina și când conflictul se va aprinde cu adevărat, Rusia va coborî (spre sud) ca un Urs rănit, pentru a se răzbuna (pe Turcia) pentru ajutorul pe care l-a acordat Ucrainei și NATO……
    10. Starețul a spus pe 1 octombrie 2019:
    ,,În trecerea sa, Rusia spre Turcia va crea un “PERICOL” pentru NATO din aer, pe mare și pe uscat în Marea Neagră și în alte părți….”.
    11. Starețul a spus: între cele 3 conflicte-războaie, ar putea exista o lovitură turcească asupra Greciei – după o lovitură turcească asupra Greciei, Ciprul ocupat de turci va fi liber, turcii vor fi nevoiți să-și retragă trupele din Cipru pentru a închide o parte din multele fronturi pe care le-au deschis….. vor trebui să se confrunte printre altele cu Iranul!!! Ursul Rusesc, înfuriat de trădarea Turcilor în conflictul cu Ucraina, va coborî împotriva Turciei pentru a se răzbuna, se va prăbuși ca lava și va arde pe toți cei pe care îi va găsi în calea sa.
    12. Starețul a spus pe 8 ianuarie 2020  Russia fiind ocupată de războiul cu Ucraina nu va putea ajuta Grecia dintr-odată……. Va fi neguvernabilitate în Grecia, apoi turcii, crezând că vor intra în Grecia ca stăpâni în propria lor țară, o vor lovi….
    Starețul :”Vă va fi foarte greu, acum aveți nevoie de spovedanie de credință, mărturisiți pe Hristos, mărturisiți pe Tatăl ceresc, Sfânta Treime, mărturisiți pe Duhul Sfânt și sufletul vostru va fi luminat de Duhul Sfânt ca să nu rămâneți pe stradă cu sufletul în gură””’
    Reamintim că această scrisoare a fost publicată pe data de  28 ianuarie 2022, adică chiar înainte de începerea războiului din Ucraina, la 24 februarie 2022…” canalul Profetii Ortodoxe pe telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button