X

Din pricina lipsei de viziune economică în INTERES NAȚIONAL, suferă producătorul agricol român, transportatorul român, de fapt, fiecare cetățean al acestei țări devastate de incompetența și jaful ultimelor trei decenii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Săptămâna trecută, din prima zi a revoltei transportatorilor și agricultorilor, i-am avertizat pe prim-ministrul Marcel Ciolacu și pe ceilalți responsabili din structurile executive despre potențialul de creștere al protestelor dacă puterea se va dovedi surdă şi oarbă la semnalele de alarmă din stradă. Azi, în a șasea zi de proteste pașnice –  subliniez: pașnice! – niște milițieni răspund comenzilor ticăloase ale politicienilor puterii și deschid pe bandă rulantă dosare penale <<pentru instigare publică>>. Iar asta, în absența unei reacții normale, de bun simț, din partea Guvernului și, mai ales, în absența soluțiilor realiste care să fi rezultat în urma unor negocieri cu demonstranții”, a spus liderul AUR, potrivit unui comunicat transmis pe adresa redacției.

Potrivit acestuia, prin faptul că a fost realmente surprinsă de anvergura protestelor, dar și prin improvizația buimacă din ultimele zile, coaliția PSD-PNL-UDMR probează, cu asupra de măsură, nu numai incapacitatea de administrare a țării, ci și o lipsă sinucigașă a firescului instinct de conservare politică.

„Asta ar trebui să ne bucure pe noi, cei de la AUR,  singura opoziție reală din România. Însă nu ne bucurăm și nici nu ne dorim să capitalizăm din asta. Nu decontul electoral catastrofal al actualei puteri ne interesează, ci ne privește și ne responsabilizează adevărul trist că, din pricina lipsei de viziune economică în interes național, suferă, iată, producătorul agricol român, transportatorul român, de fapt, până la urmă, fiecare cetățean al acestei țări devastate de incompetența și jaful ultimelor mai bine de trei decenii”, a adăugat Claudiu Târziu.

Așa cum am spus-o, răspicat, din primul moment, partidul AUR nu s-a implicat în organizarea demonstrațiilor din transporturi și agricultură, însă considerăm că majoritatea revendicărilor celor ieșiți în stradă sunt juste și reclamă soluții urgente și inteligente, în beneficiul economiei naționale și al fiecărui român”,a conchis liderul grupului din Senat al Alianței pentru Unirea Românilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu știe cum și de care toartă să apuce kk și să-l pună iar pe masa românilor, fără să se murdărească pe mănușițele albe și pe șorțuleț…Cum, cine?! Dulapul Mut, Gubiernul Meu, presa vândută, puliticienii, uiaua,scuții roșii, baraca albă, șamd

  2. Bulgărele de zăpadă a pornit la vale…..E bine că nu e vizibilă conducerea acțiunii. Solidaritate națională cu ei și finalitatea va fi atinsă. Trădătorii de țară vor plăti cu viața și cu averile lor furate de două generații.
    Cosmin Gușă a fost primul care , într-o emisiune de pe canalul TV patronat de el, Luni 15 Ian24, a suflat zahărul de pe kkt, spunând cu subiect și predicat cine e în spatele marii manipulări a pieței agricole europene și a confiscării celui mai productiv pământ agricol din lume-Ucraina: * famiglia* scutuluiroșu, cu sediul în NoulBabilon nmrkn.
    Patronii uniuniievropene(creația lor), prin care impun planurile lor de răpire a agriculturii europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button