X

Șoșoacă, sluga lui Ciolacu: “I-auziți cum AUR huiduie PSD!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă mai era de dovedit ceva, s-a întâmplat în această seară! PSD vroia să treacă bugetul pe 2024, în care nu a inclus creșterile salariale promise profesorilor (40%), feroviarilor și altor bresle.  PSD a încercat să țepuiască românii, cu ajutorul PNL și UDMR! AUR a pornit un protest cu pancarte pentru a bloca adoptarea bugetului ciuntit de Marcel Ciolacu.

Parlamentarii AUR au protestat înaintea plenului, cerând oprirea ”batjocurii” și acordarea banilor promiși profesorilor. Premierul Marcel Ciolacu a fost împiedicat să-și țină discursul de la începutul dezbaterilor, au transmis agențiile de presă.

„O să blocăm tribuna Parlamentului până decide Marcel Ciolacu să dea 40% profesorilor. Nu plec de aici până nu opriți bătaia de joc. Domnule Ciolacu, când dați banii la profesori?”, a strigat George Simion.

Ciolacu a părăsit apoi sala de plen și s-a îndreptat spre biroul președintelui Camerei Deputaților. El a fost urmat de liderul AUR, care ulterior s-a reîntors în sala de plen.

Ș-atunci PSD și-a trimis sluga, pe Șoșoacă, acest blestem pentru români, care acum când dă semne să se unească contra mafiei PSD-PNL, vine să dinamiteze și să terfelească vocea celor care mai luptă pentru români!

George Simion, a avut un schimb dur de replici cu Diana Șoșoacă pe care o acuză că face scandal la solicitarea PSD și că a rupt o pancartă.

„Asta e bătaia de joc a lui Marcel Ciolacu, cu executantă Diana Șoșoacă. De ce ați pus-o pe Șoșoacă să facă circ? O să blocăm tribuna Parlamentului până decide Marcel Ciolacu să dea 40% profesorilor. Să îmi dați cuvântul, că altfel nu plecăm de aici”, a declarat Simion.

Este tot mai clar că această impostoare are o agendă pentru a deturna mișcarea suveranistă din România și a o duce în derizoriu cu atitudinea ei de mahalagioaică!

Din sală s-au auzit la un moment dat lozinci și huiduieli contra PSD, care au înfuriat-o pe balena ucigașă și a făcut-o să urle: “I-auziți cum AUR și USR huiduie PSD! Este incredibil!”. Ce este incredibil? Că AUR este dușmanul de moarte al PSD? Că AUR este coșmarul USR? Asta o deranjează pe senatoarea băgată în parlament tot de AUR? Ea vrea să distrugă o întreagă mișcare pentru a se răzbuna? Atât de josnică poate să ajungă o femeie?

Români treziți-vă și nu vă mai luați după fenta șoșocistă, că veți regreta amarnic! Voturile voastre vor ajunge la PSD, care acum o folosește pentru a lovi în AUR! Nu credeți minciunile spuse de o disperată care vede că de una singură nu face nimic, decât HAOS, partidul SOS este praf, ea nu știe să facă echipă cu nimeni și o părăsesc toți cei care se conving că SOS este o hazna, unde rămân doar oameni de nimic, fără nicio competență!

Un ortodox, un creștin adevărat nu are nici cum să gireze vreodată un personaj grobian precum Șoșoacă, a cărei mamă este șefă de lojă masonică, iar Șoșoacă a fost filmată la o conferință alături de șamani, spiritiști și personaje ce declarau că Hristos nu a venit, nici nu va veni! Iar ea le lua apărarea! Ferească Dumnezeu de blestemul care se va abate asupra celor ce vor pune ștampila pe o asemenea înșelată!

Citiți și: Șoșoacă, un pericol pentru Ortodoxie! Senatoarea este stăpânită de duhurile înșelării NEW-AGE și se folosește parșiv de slujitori cunoscuți din Biserică

Spre edificare, filmarea de mai jos:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. această față de kur intrece orice politruc de pana acum… cum de au pus pe liste o asa infectie a societatii? bine ca pana la urma au dat-o afara! individa trebuie dusa la control mental, ca sigur pica toate testele!

  2. Este incredibil la ce s-a ajuns in Parlamentul Romaniei! Numai niste oligofreni ar vota vreodata o scursura ca Sosoaca!!! Marlania s-a grupat acum in SOS, atrasa ca un magnet de balena ucigasa, cum bine i-ati zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button