X

Rafila a prins frică de dosare și se retrage din politică! Du-te, ia-l și pe criminalul de Arafat!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rafila susține că nu va mai candida pentru nici o funcție publică.  Afirmația vine în contextul în care ministrul Sănătății este parlamentar, iar la anul sunt patru rânduri de alegeri în România.

După notorietatea pe care a căpătat-o datorită aparițiilor publice, ca reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății în timpul pandemiei, Rafila optase pentru o carieră politică în PSD. El a fost ales în Parlament în 2020.

Vineri, ministrul Sănătăţii participat la evenimentul „PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”. În acest context a declarat:

„Nu mai am nicio intenție de a candida la vreo funcție”, a declarat Rafila.

Fiu de torționar bolșevic, Rafila s-a remarcat în plandemie ca aprig promotor al restricțiilor și restrângerii libertăților garantate de Constituție. Este un adept al vaccinării obligatorii, chiar dacă încearcă să mascheze acest lucru, beneficiind de sponsorizări foarte consistente din partea companiilor producătoare de vaccinuri, aflate în stadiul de experiment,

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button