X

Scandalul cedării competențelor de securitate la nivel național Bruxelles-ului. Premierul polonez: Ultimele încercări de centralizare în UE anunță sfârșitul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uniunea Europeană ar trebui să renunțe la centralizare de dragul propriei sale supraviețuiri, a spus premierul polonez Mateusz Morawiecki, relatează Rzeczpospolita. 

„Ultimele încercări de centralizare în Uniunea Europeană anunță sfârșitul comunității europene așa cum o cunoaștem”, a spus el.

În același timp, el a subliniat că locul Poloniei este în Uniunea Europeană, în cadrul căreia autoritățile poloneze pot garanta țării un viitor bun și sigur.
„Numai în cadrul Uniunii putem rezista tendințelor centraliste, care, dacă vor continua, mai devreme sau mai târziu o vor distruge”, a subliniat el.

În prezent, Parlamentul European discută despre transferul competențelor de securitate de la nivel național la nivel paneuropean. Polonia s-a opus acestei inițiative.

Astfel, la sfârșitul lunii noiembrie, șeful Ministerului Polonez al Apărării, Mariusz Blaszczak, spunea că transferul puterilor de securitate de la nivel național în cel paneuropean „amenință securitatea” Varșoviei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button