X

Vlad Voiculescu, la DNA, despre achizițiile de vaccinuri din pandemie: Nicio decizie importantă nu era luată de Cîțu fără a se consulta cu Iohannis

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ajuns, vineri, la DNA, în contextul anchetei privind achizițiile de vaccinuri din pandemie. 

Vlad Voiculescu a declarat că nu a semnat niciun contract privind achiziția de vaccinuri.

În plus, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a subliniat că premierul Cîțu nu lua nicio decizie fără să se consulte cu președintele Iohannis.

„Deciziile erau ale domnului Cîțu, care întotdeauna se consulta cu domnul Iohannis. Una este responsabilitatea, alta e vina. (…) Dacă acest proces va continua, îl voi invita și pe domnul președinte. Îl voi invita să spună ce decizii a luat.  Niciodată o decizie importantă nu era luată de domnul Cîțu fără a se consulta cu domnul Iohannis”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit Antena3.

Vlad Voiculescu susține că România a  achiziționat vaccinuri sub media europeană.

„Informația că o cantitate de vaccinuri era disponibilă pentru România venea către CNCAV. CNCAV cerea acordul domnului Cîțu, acordul premierului, pentru a cumpăra, apoi CNCAV cumpăra. Niciodată Vlad Voiculescu nu a semnat nici măcar un contract. Nu există semnătura mea pe vreun contract, nu există nicio informare către mine sau o solicitare de acord pentru cumpărarea vreunei doze de vaccin”, a precizat Vlad Voiculescu.

Contractele se transmiteau electronic, adaugă el, se decriptau cu o cheie pe care o avea „altcineva, un membru CNCAV, cineva din MApN”.

Vlad Voiculescu a arătat raportul de vaccinare, în care apar mesaje ale președintelui Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Li se acordă mult prea multă atenție unor criminali! Cu toată mascarada asta, cu toate plimbările și declarațiile oferite procurorilor, cu tot zăngănitul cătușelor și arătatul nuielușei, lacheii lui Johannis nu vor păți nimic! Nici ai noștri, nici ceilalți din lumea-ntreagă, care au contribuit la decimarea (prin serurile morții și prin constrângerea vaccinării) atâtor suflete nevinovate. Ca la un semn bine stabilit, au început procese prin multe țări ale lumii, procese care vor fi amânate și tergiversate până la prescrierea lor. Asta în cazul în care elitele occidentale nu vor izbucni alte „pandemii”, cu alte impuneri/obligații tocmai în scopul reprimării celei de Covid-19. Dacă ar mai fi fost un strop de justiție ori măcar de conștientizare, OMS n-ar fi lucrat în secret la așa-numitul Acord de pandemie. Globaliștii reprezentați de corporațiile transnaționale de top și stăpânii banilor de pe Wall Street încearcă să ascundă adevăratul sens și scopul acestui document, spre a pregăti țările lumii, ca prin semnarea acestuia, să fie de acord cu predarea suveranității și-a vieților cetățenilor lor în mâinile câtorva psihopați globaliști, documentul având ca obiectiv crearea unui sistem de control electronic total asupra oamenilor din toate țările, fără să aibă nimic de-a face cu asistența medicală. Câtă vreme România NU s-a retras din OMS până la ora actuală, nici torționarii românilor nu vor ajunge după gratii. Arhimandritul Justin Pârvu (Dumnezeu să-l odihnească!) susținea că atunci când ești așezat cu spatele la adevăr, nu mai vezi nimic! La fel se va întâmpla și cu cioclii pandemiei!

    1. Ajung și la slugile momentului acela.Le vor arunca în foc încă de aici.Nu scăpa usereii și nici faucii,bedrosii, arahatii,velele,kCatii,nici chiar DulapulMut nu va dormi în patul sau!!
      Răbdare, Dumnezeu vede toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button