X

[VIDEO] Confruntare dură la TV: George Simion îl desființează pe Streinu-Cercel, acuzându-l de crime în plandemie!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, jurnalista Iosefina Pascal a analizat „meciul” dintre președintele AUR, George Simion, și medicul Streinu-Cercel, „difuzat” în exclusivitate pe postul România TV. 

Într-o dezbatere televizată, medicul Adrian Streinu-Cercel a răbufnit la adresa lui George Simion pentru că acesta citea mesajele primite de la cetățeni în timp real. Printre mesajele primite pe laptop, George Simion citea și argumente valide care contraziceau aberațiile medicului sau întrebări pertinente din partea publicului, moment în care acesta și-a pierdut cumpătul, refuzând total să răspundă.

În repetate rânduri, Streinu-Cercel a declarat că „vaccinul a produs anticorpi și a salvat viețile românilor”. De asemenea, medicul a bagatelizat relațiile sale cu firma Pfizer, susținând că banii primiți de la aceasta nu au fost pentru a face reclamă vaccinului. Tot Streinu-Cercel a afirmat că toate morțile din pandemie trecute la decese generate de Covid au fost într-adevăr cauzate de virus și că, practic, oamenii nu au murit și din alte cauze în pandemie, adăugând chiar că închiderea spitalelor a fost o măsură normală și necesară. Atitudinea sa zeflemitoare a dezamăgit publicul care încă îl mai aprecia. Streinu-Cercel a recurs inclusiv la folosirea injuriilor la adresa cetățenilor care și-au permis să aibă dubii cu privire la vaccin.

Streinu-Cercel a susținut în mod constant eficiența vaccinului, deși realitatea îl contrazice. Inclusiv datele de la INSP indică faptul că au contractat virusul inclusiv persoanele vaccinate, putând chiar să ajungă la spital în stare mai gravă sau să moară. Medicul a evitat complet să răspundă cu privire la problema exonerării de răspundere a producătorilor vaccinurilor, susținând că vaccinul a fost suficient testat. Există 21.000 de români care au avut efecte adverse în urma vaccinării.

Adrian Streinu-Cercel a fost acuzat de fraudarea/trucarea unei licitații, o familie l-a dat în judecată pentru că o rudă a murit în urma unor decizii ale medicului și a mai existat o anchetă cu privire la achiziția unor vaccinuri anti-gripa aviară, fapte pentru care i s-au întocmit dosare penale. Adrian Streinu-Cercel a fost dat afară din comisia de la Ministerul Sănătății care se ocupa de gestionarea pandemiei de Covid pentru că ar fi dorit să se impună izolarea vârstnicilor în case și carantinarea forțată a celor suspecți de Covid.

Emisiunea a fost scoasă de pe internet de către RomaniaTv, dar a fost transmisă live de George Simion, începând de la minutul 1:02:00.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cercel ăsta nu-i străin doar cu numele, căci e unul dintre alogenii băgați peeste tot în structurile de unde se poate fura sau chiar omorî !
    Trist e că PSD-ul la ordin, tot străin l-a băgat și-n parlament în loc să-l trimită la închisoare, sau măcar de unde a venit ! 8-)

  2. Sa nu uitam ca acest sinistru mafiot-criminal este partas, nu doar la Genocidul si afacerea Covid, ci si la afacerea cu vaccinurile gripei porcine si imbolnavirea romanilor vaccinati cu acele mizerii! Si mai trebuie sa intelegem ceva: si anume ca, astfel de indivizi care stau in functii cu mare putere de decizie in anumite domenii, dar din umbra, pe o perioada mare de timp, si de care nu se ating nimeni din Justitie, ba din contra avand o mass-medie favorabila, sunt in realitate cu muult mai puternice decat marionetele politice dambovitene! Este cazul si acestui “Strein de neam cu Cercel”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button