X

Avocatul Dan Chitic își plânge fratele omorât de vaccinul Astrazeneca

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În spatele cortinei căzute

Mai sunt câteva ore până la înmormântarea fratelui meu.  Azi, începând cu ora 09.00 va fi depus în foaierul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, acolo unde ne vom lua rămas bun de la el, anunță avocatul Dan Chitic.

Mai sunt câteva ore și n-am reușit să închid un ochi. E un fel de priveghi de la distanță: eu, în apartamentul lui, el, la capela aflată la mai puțin de un kilometru de mine. Am mai avea multe să ne spunem, foarte multe, deși în ultimul an am petrecut mai mult timp împreună decât în toată viața noastră însumat, și am vorbit mult și multe în lungile perioade de tratament în care locuia la mine.

Un singur lucru nu am avut curaj să i-l spun în aceste grele ultime 11 luni: nu am avut puterea să îi spun că a făcut o alegere fundamental greșită, o alegere care i-a fost, din păcate, fatală.

Da, s-a vaccinat. De două ori, cu Astra Zeneca.

Sunt convins, absolut convins, ca acest “tratament” a avut un rol determinant în declanșarea cancerului pulmonar galopant care i-a venit de hac.

De unde și convingerea mea ca fratele meu a fost ucis: Florin a fost ucis de cei care l-au determinat sau l-au convins să facă ce eu i-am spus să nu facă.

Da! Mircea Florin a fost ucis de toată clica vaccinista, de la primul vaccinist al țării – Iohannis, de la Cîți, Arafati, Gheorghiți până la ultimul propagandist al vaccinului, toți sunt coautori ai acestei crime.

Și nu le-o voi ierta niciodată!

Blestemați să fiți, criminalilor!

Dar mai ales nu pot să îmi iert mie incapacitatea mea de a-i proteja de clica vaccinista, sau chiar de ei înșiși, pe cei din familia mea, pe cei mai apropiați mie… am eșuat! Iar eșecul meu e mai grav decât însăși fapta criminalilor mai sus amintiți: cuvântul meu a fost slab, a fost impotent în fața asaltului vaccinistilor, o impotență care s-a dovedit a fi fratricidă.

Într-un fel, prin slăbiciunea mea și impotența cuvântului meu, m-am făcut părtaș cu ucigașii fratelui meu, complice la omorul propriului frate!

Îmi pare rău, frate-meu!

Iartă-mă, Florine!

Ar mai ceva de spus?

Da!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Și să ne ierte pe noi, pe noi cei slabi, si proști, și impotenți în fața minciunii criminale!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Inca un exemplu tragic, care dovedeste ca aceasta injectie mortala, numita pe buna dreptate MoarteaZeneca, nu reprezinta altceva, decat biletul de calatorie spre Lumea de Dincolo a celor ce s-au intepat cu ea!

  2. Asa-numitul Covid nu e boala, e sindrom.
    Covid = imunitate compromisa = imunitate deficitara ne-naturala, dobandita prin injectare = SIDA.
    Nu se “ia” … dar opreste organismul sa se mai apere prin atacarea organelor de catre falsii anticorpi (proteine spike)
    In plus, injectiile au modificat/stricat refacerea celulara ceea ce a dus la o imbatranire fortata, accelerata a organismului. Acesti atacatori sint neutralizati intr-o oarecare masura de anticorpii valizi dar organismul isi reduce capacitatea de reactie fata de alte atacuri!
    Imbatranit si slabit, injectatul alearga spre moarte – nici o medicamentatie nu-l poate ajuta … ca in expresia – “frectie la un picior de lemn”, nu are ce sa mai raspunda la stimulente.

  3. “…Nu se “ia” … dar opreste organismul sa se mai apere prin atacarea organelor de catre falsii anticorpi (proteine spike)…”….sunt studii prin SUA facute de savanti precum romanca noastra Dr.Ana Mihalcea si altii care spun ca totusi se ia… o recunoaste si “Pfizer recunoaște că Vaccinul se ia de la o Persoană inoculată la alta

    #PfizerAdmittedShedding #DocumentSaysTheyWereConcernedAboutExposure
    De la mass-media nu mai putem avea vreo pretenție, așa că cine nu apelează la propriul simț de auto-conservare, deja a pierdut lupta! Nu mai faceți ca ei! În nimic! Nu vă mai supuneți protocoalelor și versiunilor “specialiștilor”, ci renegați tot ce vine “pt binele vostru” de la ei!
    Nu tre’ să ne surprindă că Pfizer a recunoscut asta, pt că un om cât de cât informat trebuia să știe deja că asta se întâmplă – anume că vaccinul se ia de la vaccinați la nevaccinați!
    Cum știm asta? Păi de la copiii născuți modificați genetic din părinți vaccinați. Adică cumva s-a transmis de la un țesut la altul!
    Prin sex, când s-a aflat că persoanele nevaccinate au început să emita semnal MAC, după ce au avut relații sexuale cu persoane vaccinate.
    La fel și în cazul testării, normal că se ia la atingerea mucoasei nazale cu bețișoarele alea spurcate.

    https://t.me/AG_RealEducation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button