X

Dr. Anthony Fauci va fi interogat privind originea COVID-19, obligațiile coercitive, cenzura științifică și multe altele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fauci a fost de acord cu o audiere publică în plus față de două interviuri cu ușile închise, a spus comitetul restrâns COVID-19 al Camerei deputatilor scrie Fox News

De asemenea, Fauci a fost de acord să depună mărturie într-o audiere publică la o dată ulterioară, a spus comisia. 

Imunologul a fost cel mai informat oficial federal din domeniul sănătății în timpul pandemiei de COVID-19, atât sub administrația Trump , cât și sub administrația Biden. Președintele Biden a ajuns să-l ridice pe Fauci la rangul de consilier medical de top, funcție pe care a părăsit-o când și-a părăsit celălalt rol la sfârșitul anului 2022.

El a ajuns să-și asume o mare parte din vina pentru impactul negativ al măsurilor de sănătate publică la acea vreme, susținând blocajele și închiderile școlilor de când a fost acuzat de pierderea semnificativă a ritmului învățării în rândul elevilordin SUA.

Președintele Brad Wenstrup a declarat că mărturia lui Fauci este importantă pentru investigația comisiei sale despre „originea COVID-19, obligațiile coercitive, cercetarea de tip câștig de funcție, cenzura științifică și multe altele”.

„Este timpul ca dr. Fauci să se confrunte cu faptele și să abordeze numeroasele controverse care au apărut în timpul și după pandemie”, a spus Wenstrup într-un comunicat. „Americanii merită lideri de încredere în sănătatea publică, care acordă prioritate bunăstării poporului nostru în detrimentul oricăror obiective personale sau politice”.

“Din fericire, retragerea din serviciul public nu îl protejează de supravegherea Congresului și nici de responsabilitatea față de poporul american. În timpul mărturiilor viitoare ale Dr. Fauci, onestitatea nu este negociabilă”, a adăugat el.

Wenstrup și președintele Comitetului de Supraveghere, James Comer, au început să-l cerceteze pe Fauci și administrația Biden în februarie, trimițându-i scrisori lui Fauci și directorului de Informații Naționale Avril Haines pentru a căuta informații legate de teoria conform căreia COVID-19 a apărut într-un laborator din Wuhan, China.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Doamne ajută,Dacă sunt cititori interesați de următoarele cărți:– Arhimandrit I. Scriban: Manual de ermeneutică (interpretare) biblică– Isagogia adică introducere în cunoștința Sfintei Scripturi (1904)– Arhimandrit Iuliu Scriban: Predici pentru popor (1944)– Arhimandrit I. Scriban: Teologie morală,le găsiți pe toate aici: Cititorul 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button