X

Iohannis, co-autor la JAFUL din plandemie! Cine a ținut dosarul la sertar până acum?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dosarul achizițiilor din pandemie a explodat! Procurorii au pus în mișcare o mega anchetă în acest dosar cu un prejudiciu record de 1 miliard de euro.  Anchetatorii au cerut de la Guvernul României documente, chiar documente clasificate din şedinţele de guvern și multe personaje care au ocupat poziții cheie în timpul pandemiei de Covid-19 sunt amenințate cu urmărirea penală.

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, a analizat implicațiile acestei bombe în justiție în politica românească

„Acest dosar a fost lucrat de procurorul Claudiu Dumitrescu și din păcate a fost tinut la sertar de fostul sef DNA Crin Bologa. Odata cu venirea noului sef DNA, nu numai acest dosar, toate dosarele care sunt in lucru de foarte multa vreme, inclusiv alea care sunt la sertar de 10 ani, au fost scoase de la naftalina si li s-a cerut procurorilor sa dea o solutie indiferent care este ea. Din acest motiv ati vazut ca zilele trecvute s-a dat solutie si in cazul lui Dan Barna, un alt dosar care era tinut de 10 ani la sertar. De ce? Nu stim, dar banuim de ce”, a spus Anca Alexandrescu.

„Presedintele Iohannis are o responsabilitate asupra acestei chestiuni”

„Acum, in legatura cu vaccinurile. Am fost prima care a vorbit despre acest lucru, încă de când Florin Cîțu era premier. Florin Cîțu m-a reclamat la CNA si am luat amenda inclusiv pentru acest lucru de la membri CNA, sper ca astazi membri CNA sa se simta cu musca pe căciulă, macar daca nu ne dau banii inapoi, pentru faptul ca m-au amendat. Iata, astazi s-a demonstrat ca am avut dreptate. Imi aduc aminte de acele imagini cu presedintele Iohannis alături de domnul Cîțu și de Ursula Von der Leyen, la conferința de presa de la Spitalul Universitar, cand ne explica domnul Iohannis, alături de doamna Von der Leyen și Cîțu, cat de norocosi suntem ca doamna Von der Leyen ne-a facilitat sa cumparam aceste vaccinuri.

Asadar eu cred ca si presedintele Iohannis are o responsabilitate asupra acestei chestiuni. Pentru că, daca ne aducem aminte, el este cel care l-a girat pe Florin Cîțu atat la conducerea Partidului National Liberal, cat si la conducerea guvernului, si s-a laudat cu aceasta achizitie, desi in repetate randuri am prezentat faptul ca nu este in regula faptul ca s-au achizitionat atatea vaccinuri. Am prezentat chiar contractul in exclusivitate, am prezentat banii, suma uriasa de un miliard de euro care a fost luata din banii statului pentru a cumpara aceste vaccinuri, nimeni nu a facut absolut nimic. Si iata ca in sfarsit incep sa mearga lucrurile”, a mai spus realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

„Am o senzatie de vreo o luna-doua ca parca cineva a descatusat institutiile de forta ale statului roman”

„Am o senzatie de vreo o luna-doua ca parca cineva a descatusat institutiile de forta ale statului roman si le-a dat voie sa-si faca treaba. Ma bucur foarte tare pentru ca vad in fiecare zi ca si politia, si DIICOT-ul ies cu cazuri noi, cu cazuri concrete despre care noi, presa, vorbeam de foarte multa vreme, dar parca cineva ori le baga in sertar, ori le punea stop din anumite motive. Ma bucur ca institutiile statului incep sa-si faca treaba. Este un inceput bun, le dau un cec in alb pana la proba contrarie, desigur, si sper sa asistam la cat mai multe momente de acest tip in perioada urmatoare, pentru ca societatea romaneasca, inainte de anul urmator, in care vom avea patru randuri de alegeri are nevoie de aceasta insanatosire”, a mai spus Anca Alexandrescu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mizantropul paranoic al noului transhumanism:
    “Oamenii au un pret de cost ridicat… impuținați-i !”!

    Implanturile, fuzionarea omului cu robotica și înlocuirea oamenilor
    (video din anul 2018)

    https://rumble.com/v2ckine–2018.html

    Παρανοϊκός μισάνθρωπος της νέας επανεκκίνησης: Οι άνθρωποι κοστίζουν… συρρικνώστε τους !! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2023/11/23/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button