X

George Simion: ”Nu trebuie să avem milă să ne pedepsim călăii!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uite cum se dovedește încă o dată că am avut dreptate! De data aceasta, în privința achiziției vaccinurilor anti-Covid.  DNA a cerut astăzi ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Oana Mihăilă, procurorii susținând că prejudiciul ar fi de peste 1 miliard de euro.

Așa cum am semnalat încă din timpul pandemiei, românii au fost literalmente furați și mințiți pe față de către PNL și USR. Profitând de panica ce se instaurase în rândul populației, acești propăvăduitori ai totalitarismului au comandat zeci de milioane de doze de vaccinuri de care nu ar fi fost nevoie, în valoare de peste un miliard de euro. De ce? Lăsăm Justiția să se pronunțe în acest caz!

Acum înțelegem de ce comisia de anchetă înființată la solicitarea AUR a fost complet ignorată de către restul parlamentarilor. Pur și simplu încercau să își acopere urmerele, ca nu cumva românii să afle adevărul. Și-au bătut joc nu numai de întreagă populație, ci și de bugetul țării, plătind o sumă astronomică pentru niște doze de vaccin pe care nu le voia nimeni.

Ne-au făcut teroriști, ne-au închis în case, au încercat să ne forțeze să ne vaccinăm, ne-au furat banii. Cam la asta se rezumă cei 2 ani de pandemie, timp în care întreaga clasa de mijloc a fost ruinată din punct de vedere financiar, iar anumiți politicieni se imbogateau peste măsură. Din vaccinuri, din măști, din izolete, din teste anti-Covid și din suferința românilor. Dar iată că adevărul iese la iveală într-un final.

De fiecare dată când o să mai ardă un spital sau o să mai moară pacienți care au contractat bacterii în timpul internării, amintiți-vă că Guvernul lui Cîțu a comandat doze de vaccin în valoare de miliarde de euro. De fiecare dată când autoritățile se plâng că nu există bani pentru modernizarea spitalelor, amintiți-va că același Guvern organiza tombole pentru vaccinați în valoare de milioane de euro.

Aceste caractere sinistre, care vă numeau „analfabeți funcționali” pentru că nu voiați să vă vaccinați, care vă restrictionau dreptul la libertate în timp ce își organizau propriile congrese, merită să ajungă la coșul de gunoi al istoriei. Pentru tot răul pe care l-au făcut, pentru toate viețile pe care le-au distrus, pentru toate certificatele verzi pe care le-au propus.

Domnule Cîțu, domnule Voiculescu, doamna Mihăilă, să vă fie rușine! Ați zdrobit viețile a sute de mii de români, ați devalizat economia țării, ați încercat să instaurati un regim de teroare medicală în România, crezând că veți putea scapă basma curată. Crezând că românii vor uita tot ce ați făcut! Din păcate pentru dumnevoastră, ați eșuat!

„Este o anomalie a istoriei și nu trebuie să existe un astfel de partid în Parlamentul României și n-o să mai existe. USR e istorie, și mulțumită nouă, și mulțumită persoanei care a vorbit mai devreme. Mă răcorește când o să îl văd, după Cîțu, la închisoare, legat, pe alt mare pro-vaccinist, pe domnul Raed Arafat, care, pe lângă vaccinurile domnului Cîțu mai populariza și izoletele și alte feluri de spoliere ale banului public. Nu trebuie să avem milă față de acești criminali, care au pus economia României pe butuci, nu trebuie să avem milă, de acum înainte, să ne pedepsim călăii”, a declarat George Simion, la România TV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. George Simion: ”Nu trebuie să avem milă să ne pedepsim călăii!” In ortodoxiue scopul justitiei nu este sa pedepseasca raul, ci sa-l INGRADEASCA, SA-L OPREASCA SA SE RASPANDEASCA. Un puscarias care a facut sa zicem 20 de ani de inchisoare pentru o crima, nu este curatat de pacat pt timpul si suferintele petrecut in puscarie. El doar a fost izolat de societate pt a nu repeta fapta comisa. Pedepsele le da doar Dreptul Judecator. “A mea este razbunarea si eu voi rasplati.” (Epistola catre romani). Netaniahu este de alta parere.
    PS: Poate cuantifica justitia lumeasca tragediile produse oamenilor de rand de miliardul de euro facut cadou strainilor. Imaginile de aseara aratau in spitalul din Barlad unde au murit trei oameni, igrasie de 1.5 metri intr-un salon; camera de spital prezentata de Antena 1 semana mai mult cu o camera de puscarie. Erau aratati bolnavi care mancau o bucata de peste din pomana de la Manastire, etc, etc. Cum sa cuantifici la modul exact aceste suferinte si multe altele in pedepse care le merita calaii. Ma tem ca aceste pedepse vor fi simbolice, ceea ce va incuraja coruptia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button