X

Ce a promis Trump-ul olandez și a câștigat alegerile

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șoc și groază în UE: alegerile din Olanda au fost câștigate detașat de un partid etichetat drept extremist și anti-european declarat, condus de Geert Wilders, iar acum el are șansa de a prelua guvernarea de la Mark Rutte.  Vă prezentăm mai jos extrase din manifestul politic al Partidului Libertății care au adus victoria în alegerile de ieri, administrînd o nouă și grea lovitură curentului globalist-progresist.

PVV vrea să-i readucă pe olandezi pe locul 1.

După ani de politici de demolare, țara noastră are nevoie să fie reconstruită. Prioritățile trebuie să fie schimbate în mod fundamental.

Gata cu miliardele cheltuite pe politici ideologice de stânga-liberale, cum ar fi azotul și clima. Gata cu frontierele deschise și cu imigrația în masă. Gata cu aruncarea de miliarde în străinătate.

Vrem investiții în și pentru olandezi.

În concluzie.

Olanda se află la o răscruce de drumuri.

22 noiembrie va fi o zi istorică. Mergem la stânga sau la dreapta.

PVV optează pentru politici sociale de dreapta.

Dure în ceea ce privește imigrația și ordinea publică, dar sociale în ceea ce privește puterea de cumpărare și îngrijirea.

O Olandă mai puternică și mai mândră.

O țară în care olandezul este din nou prețuit.

Pentru că Olanda nu mai este Olanda.

Vedem acest lucru peste tot în jurul nostru. Țara noastră este suprapopulată. Cartierele și orașele noastre sunt deseori de nerecunoscut, cu multe neajunsuri și infracțiuni. Trebuie să recuperăm Țările de Jos. Pentru a face acest lucru, este necesar să ne închidem granițele pentru un număr și mai mare de solicitanți din alte culturi. Iar refugiații adevărați ar trebui să nu mai fie primiți aici, ci să meargă în regiunea lor.

Discriminarea olandezilor trebuie, de asemenea, să înceteze. Este țara noastră, până la urmă. De ce imigranții au prioritate la locuințele noastre limitate? Acest lucru trebuie să înceteze. Iar banii noștri trebuie să ajungă și la oamenii noștri. Impozite mai mici, astfel încât, de exemplu, alimentele și facturile la energie să devină mai ieftine. Dar sunt necesare și chirii mai mici și mai mici accize la benzină. La fel ca și investițiile atât de necesare în sănătate, poliție și educație. Este o rușine fără precedent modul în care îngrijirea persoanelor în vârstă este desființată în Țările de Jos. Bătrânii noștri merită cea mai bună îngrijire și o pensie bună.

De asemenea, trebuie să ne recuperăm suveranitatea națională. Să ne recăpătăm controlul asupra propriilor frontiere, a banilor și a legilor noastre. Nu mai vrem diktatura comisarilor europeni nealeși cu privire la climă sau la îngrășăminte, la prigonirea fermierilor sau la primirea solicitanților de azil. Noi alegem interesul olandez.

Și tot mai mulți euro olandezi merg la Bruxelles, în Italia, în Africa sau în orice fond de redistribuire. Vrem să cooperăm în mod fericit și intens cu alte țări, dar nu într-o uniune politică precum UE.

De asemenea, nu există loc în Olanda pentru simpatizanții jihadului violent și ai sharia. Olanda nu este o țară islamică. Propria noastră cultură și legile noastre seculare au întotdeauna întâietate, iar dacă nu vă place acest lucru, plecați pur și simplu.

Ne dorim o Țară de Jos sigură, puternică și suverană.

O Olandă încrezătoare în sine, în care ne punem întotdeauna oamenii noștri pe primul loc, cu capul sus.

Aceasta este Olanda mea.

Pentru asta am fondat PVV.

Pentru asta sunt alegerile din 22 noiembrie.

PVV este pregătit pentru asta.

Avem un program solid ca piatra și candidați extraordinari.

Vrem să ne asumăm responsabilitatea, să coguvernăm și să facem cu adevărat o diferență pentru poporul nostru!

Alăturați-vă nouă și votați PVV!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button