X

Principalele idei de la International Crisis Summit, ediția a 4-a, desfășurat la București

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un nou regim totalitar capătă tot mai multă putere la nivel mondial

Am trăit într-un regim autoritar în Europa de Est și acum noi vedem modul în care un nou regim totalitar capătă tot mai multă putere la nivel mondial, a spus, duminică, europarlamentarul Cristian Terheș, la „International Crisis Summit”. 

În perioada 18-19 noiembrie s-a desfășurat la Parlamentul României cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS), eveniment organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și The Grassroots Association, la care au luat parte experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume.

Duminică, în a doua zi a summitului, Cristian Terheș a vorbit despre importanța dezbaterii și a libertății de exprimare într-o societate deschisă, potrivit unui comunicat transmis de AUR.

„Multă lume la Bruxelles se întreabă de ce noi, câțiva membri ai Parlamentului European din Europa de Est, ne-am luptat cu aceste măsuri abuzive în timpul pandemiei de Covid. Și răspunsul meu a fost următorul: pentru că noi venim din Europa de Est! Nu doar că știm ce este tirania, noi am trăit în ea. În mod evident, bunicii, părinții noștri ne-au spus despre comunism, dar voi, cei din Europa de Vest, ați fost binecuvântați să trăiți într-o societate liberă după cel de-al Doilea Război Mondial, noi nu am fost. Experiențe precum aceasta pot fi împărtășite de orice român. Imaginați-vă cum este să crești și să te duci la coadă să stai ore întregi să îți cumperi lapte, carne, totul era raționalizat. (…)

Pentru noi, cei de la Parlamentul European, să ne dăm seama ce s-a întâmplat a fost ca o trezire. Ne-am gândit că nu mai vrem să trăim în această societate și ne-am dus și am spus tuturor că nu este în regulă ca guvernele să oblige oamenii să se vaccineze cu produse pe care nici măcar nu le vor. Nu dezbat dacă așa zisele vaccinuri sunt bune sau nu, asta e treaba experților. (…) Dacă cineva vrea să ia această decizie, să fie injectat cu un produs medical, decizia trebuie să aparțină persoanei în cauză și nu mie. Am depus un jurământ atunci când am fost ales să apăr drepturile fundamentale ale oamenilor și vreau să îl respect”, a subliniat europarlamentarul român.

În finalul intervenției sale, Cristian Terheș a avertizat asupra creșterii puterii unui nou regim totalitar la nivel mondial. El a subliniat că, având în vedere experiența sa într-un regim totalitar și autoritar în Europa de Est, este în măsură să recunoască semnele unui astfel de regim.

„Acum înțelegem că am avut dreptate să apărăm drepturile fundamentale ale oamenilor, să luptăm pentru tot ceea ce am jurat să apărăm. În calitate de medici trebuie să puteți să aveți dreptul de a prescrie medicamente potrivite pentru pacienții dumneavoastră. Este absurd ca eu, un ales, să votez în Parlament ce să prescrie medicul la cabinet. (…) Am trăit într-un regim totalitar și autoritar până acum 30 de ani în Europa de Est. Dumneavoastră, cei din Vest, nu ați experimentat aceste lucruri. Problema este că noi vedem acum modul în care un nou regim totalitar capătă tot mai multă putere la nivel mondial”, a conchis Cristian Terheș.

Dr. Robert Malone, un om de știință renumit, medic, autor și comentator politic recunoscut la nivel internațional, a spus în cadrul discursului său că „răspunsul global de acum 4 ani cu siguranță a fost un eșec total”.

„Am pregătit împreună cu ceilalți medicii o listă de 750 de studii științifice care vorbesc despre efectele adverse. Doctor Trozzi a pregătit o altă listă de 1000 de referințe verificate care sunt găsite și pe site-ul lui. (…) Este vremea să îngropăm aceste idei și politici totalitare care ne sunt impuse pentru a avansa interesele corporative globale. Apărarea libertății medicale este un loc bun de început. Nu uitați niciodată înțelepciunea Sfântului Augustin: adevărul este ca un leu – nu trebuie să îl aperi, ci trebuie să îl eliberezi și o să se apere singur. Așadar, fiți voi leul și nu victima!”, a spus Dr. Robert Malone.

Dr. Byram Bridle, profesor asociat de imunologie virală, cu un doctorat în imunologie și un post-doctorat în imunologie virală, a arătat că în toată lumea s-a dezvoltat așa-zisa știință a dezinformării.

„Se pune întrebarea cine hotărăște ce este adevărat și ce este fals? Cu alte cuvinte, cine este arbitrul informării corecte? Acești „deținători ai adevărului” sunt așa-zișii experți, experți care, din experiența mea și a specialiștilor din sală, sunt foarte influențabili, dând numeroase dovezi că au un caracter slab”, a arătat acesta.

Potrivit Dr. Bridle, Comisia Europeană și alte entități au creat strategii de combatere a dezinformării urmate de acești experți.

„Să vă dau exemplu cum se aplică în Canada astfel de strategii referindu-mă la dl. Tim Caufield, unul dintre așa-zișii experți, medaliat pentru eforturile sale de autoritățile canadiene. Fiind nevoit să argumenteze într-un comentariu de ce consideră o știre drept dezinformare, acesta a scris doar „Nu, nu, nu, nu și iar nu”. (…) Avem o problemă cu acești experți arbitri ai adevărului, mai ales că mărturiile lor în instanțe sunt luate ca atare. Lor nu li se cere să aducă dovezi când etichetează o știre ca fiind o sursă de dezinformare”, a subliniat profesorul Bridle.

Dr. Ryan Cole, fondatorul, directorul executiv și directorul medical al Cole Diagnostics, un laborator anatomic și clinic independent care a servit pacienții din Idaho și din întreaga țară timp de aproape 20 de ani cu diagnostice patologice și teste de laborator de specialitate, a subliniat faptul că în ultimii 3 ani au fost realizate multe lucruri, însă „mai avem de făcut”.

„Este important că încă mai suntem aici și că suntem puternici și că în fiecare zi ni se mai alătură câte o persoană. Și asta este important: să îi trezim la realitate pe concetățenii noștri. Cred că suntem într-un moment foarte bun”.

Potrivit acestuia, în vremuri în care există această „deziluzie universală, adevărul este un act revoluționar”.

„Trăim într-o lume a bunăstării și a iadului, nu a sănătății și a bunăstării emoționale și medicale. (…) Încă o provocare cu care ne confruntăm la nivel mondial este să ne uităm câteodată doar unii la alții și să dăm vina unii pe alții. Acest mesaj care ne îndeamnă să ne atacăm între noi nu funcționează. Noi trebuie să lucrăm împreună și să îi atacăm pe cei din afară și să promovăm medicina așa cum ar trebui ea făcută. Sper să nu fie nevoie să ne atacăm între noi, ci să ne susținem unii pe alții. Dacă cineva vă spune o idee contradictorie încercați să îl înțelegeți sau să îl convingeți de ce nu este bine să gândească așa”, a punctat Ryan Cole.

Acesta a afirmat că „dacă ne dorim cu adevărat să ne bucurăm de sănătate, de bunăstare, orice medic adevărat ar trebui să își facă fiecare pacient să fie atât de sănătos și independent încât să nu mai aibă nevoie de medic”.

Ryan Cole a conchis că trebuie să se întoarcă în medicină consimțământul informat, sănătatea publică trebuie să fie reformată, „trebuie să ne întoarcem la bunăstare și stare de sănătate și dacă într-adevăr vrei să urmărești știința, atunci urmărește-i pe cei cărora nu li se mai permite să vorbească. Noi, ca grup, sper să avem rezistență”.

Dr. Chris Shoemaker, un medic de familie din Toronto, Canada și membru al Colegiului Medicilor de Familie din Canada (CCFP), a lăudat poporul român pentru că nu a cedat în fața a ceea ce a dictat guvernul național.

„Voi ați înțeles după mulți ani dificili că nu trebuie să urmați orbește orice vă dictează proprii conducători. Vă mulțumesc că ați fost conștienți și că datorită rezistenței voastre țara are una dintre cele mai mici rate de mortalitate față de alte țări din Europa”, a spus Chris Shoemaker.

Dr. Stephen Malthouse, care a practicat medicina în British Columbia, Canada, a declarat în cadrul summit-ului că a constatat că „viitorul medicinei este legat de tratamentele alternative, homeopate. Tot mai mulți canadieni apelează la acestea. De ce o fac dacă au fost marginalizate de-a lungul timpului? Găsim răspunsul în utilizarea tot mai frecventă a Inteligenței Artificiale în domeniul medical și în fenomenul lipsei de empatie din rândul medicilor convenționali”.

Potrivit acestuia, se pare că Inteligența Artificială dezvoltată de Google poate trece examenul medical cu o notă destul de bună ceea ce ne face să credem că Inteligența Artificială se dezvoltă mai repede decât noi, oamenii.

„Însă, IA-ului îi lipsește empatia, calitatea pe care cei mai mulți dintre pacienți se așteaptă ca un medic să o posede. Însă am constat că medicii nu mai au empatie față de proprii pacienți și mă întreb de ce? Cel mai frecvent răspuns este „lipsa de timp”. Această constatare este o problemă pentru că într-un mic experiment s-a demonstrat că ChatGPT a răspuns mai empatic decât niște doctori la un set de întrebări. Însă, în ciuda acestei tendințe, noi știm că oamenii îi preferă tot oameni”, a punctat medicul.

Dr. Stephen Malthouse a subliniat că astăzi „trăim în „paradigma medicală Rockefeller” care ne influențează educația, producția farmaceutică și de vaccinuri și care generează profituri uriașe pentru marile companii și „Big Pharma” chiar dacă acest fel de gândire, din păcate, nu dă roade bune”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Interesant articol. Oare se incepe a se spune Adevarul complet, in public și la tribunā?! Cât va dura?!!
    Dr.Ryan Cole:
    “””…Acesta a afirmat că: „dacă ne dorim cu adevărat să ne bucurăm de sănătate, de bunăstare, orice medic adevărat ar trebui să își facă fiecare pacient să fie atât de sănătos și independent încât să nu mai aibă nevoie de medic”.”””.
    Exceptional si foarte adevarat.
    Unii chiar reusesc.

    Si nea’Cristi a rostit ceva, dar o da cotita cu vaxx-inurile. Totusi, desi e mai tânār ca mine, nu a trait el multe din rationalizarile de mâncare si foamea inainte de 1989, a spus:” (…) Nu este în regulă ca guvernele să oblige oamenii să se vaccineze cu produse pe care nici măcar nu le vor. Nu dezbat dacă așa zisele vaccinuri sunt bune sau nu, asta e treaba experților. (…) Dacă cineva vrea să ia această decizie, să fie injectat cu un produs medical, decizia trebuie să aparțină persoanei în cauză și nu mie. Am depus un jurământ atunci când am fost ales să apăr drepturile fundamentale ale oamenilor ..”””.
    Elegant si rafinat spus, dar evitând a spune clar ca nici un vaxx nu e bun, mai ales ARNm-urile cu pecetea Fiarei.

    Dr.MALONE :”Nu uitați niciodată înțelepciunea Sfântului Augustin: adevărul este ca un leu – nu trebuie să îl aperi, ci trebuie să îl eliberezi și o să se apere singur. Așadar, fiți voi leul și nu victima!”, a spus Dr. Robert Malone.

    Stimati foctori si parlamentari AUR : Nimic totusi …despre nocivitatea REȚELELOR 5G asupra genomului uman creat de DUMNEZEU?!! Nimic de victimile vaxx covid si de bebelusii malformati nascuti din mame injectate?!! Nimic despre efectele adverse ale tehnologiei ARN mesager, care transforma OMUL in cyborg, o extensie a Fiarei…?!! Apocalipsa in derulare.

    Marea absentā : DOCTORIȚA GEANINA HAGIMA si cu studiile ei recente despre toxicitatea si retelele construite de asa zisa “nanotehnologie”/ pecetea 666 in corpul vaxxaților c.o.v.i.d. , vazuta din punct de vedere stiintific + studii de laborator inedite. Aceastā doamna doctor exceptionalā este hārțuitā de securistii globalisti tradatori de tarā si e singurul doctor din România care a spus Adevarul despre plandemia c.o.v.i.d.
    Oare nu a putut intra la conferințā?!

    Doamne ajutā!

  2. Vă mulțumesc mult de precizare!
    Poate cumva aveți și despre ceea ce a cuvântat d-na Hagima la conferințā…

    OrtodoxINFO, sunteți singurii care nu cenzureazā opiniile și sunteți cei mai buni în informarea românilor.

    Bravo!

    Doamne ajutā!

    Cu HRISTOS înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button