X

Rusia a susținut la ONU că Israelul nu are dreptul la autoapărare în războiul cu Hamas

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasadorul Rusiei la ONU a declarat joi într-o reuniune a Adunării Generale a Naţiunilor Unite că, potrivit dreptului internaţional, Israelul nu are dreptul la autoapărare în lupta sa împotriva Hamas, întrucât este un “stat ocupant”, au relatat agenţia oficială de presă rusă TASS, oficiosul Rossiiskaia Gazeta şi canalul de televiziune israelian i24news. com, informează Agerpres.

“Nu pot trece sub tăcere ipocrizia SUA şi a aliaţilor lor, care – în alte situaţii complet diferite – fac apel la respectarea dreptului umanitar, înfiinţează comisii de anchetă, impun sancţiuni celor care utilizează forţa doar ca ultimă soluţie pentru a pune capăt violenţelor de ani de zile”, citează TASS afirmaţia făcută de ambasadorul Vasili Nebenzia.

“Iar, astăzi, văzând distrugerile teribile în Gaza – care depăşesc de n ori tot ceea ce ei critică furios în alte contexte regionale – loviturile asupra instalaţiilor civile, moartea a mii de copii şi suferinţa îngrozitoare a civililor pe fondul unei blocade totale, ei rămân tăcuţi”, a mai spus ambasadorul rus într-o sesiune specială a Adunării Generale a ONU privind conflictul dintre Israel şi Hamas.

“Tot ceea ce pot face este să vorbească despre un presupus drept al Israelului la autoapărare, un drept pe care nu îl deţine ca stat ocupant, aşa cum a fost confirmat de avizul consultativ al Curţii Internaţionale a Naţiunilor Unite din 2004”, a adăugat el.

Rusia, a spus Vasili Nebenzia, recunoaşte dreptul Israelului de a-şi asigura securitatea, doar că aceasta nu poate fi pe deplin garantată decât în cadrul unei soluţii echitabile a problemei palestiniene, pe baza rezoluţiilor recunoscute ale Consiliului de Securitate al ONU.

Contactele rușilor

Rusia – care, potrivit observatorilor, a preluat abordarea fostei URSS în politica sa faţă de Orientul Mijlociu- a primit o delegaţie a aripii politice a grupării islamiste Hamas în 26 octombrie la Moscova. Rusia are legături cu toţi actorii cheie din Orientul Mijlociu, inclusiv cu Israelul, Iranul, Autoritatea Naţională Palestiniană (ANP) şi Hamas.

Moscova a afirmat în repetate rânduri că actuala criză din Orientul Mijlociu este rezultatul eşecului diplomaţiei americane, şi a cerut o încetare a focului între Israel şi Hamas şi reluarea discuţiilor pentru a se ajunge la un acord de pace, potrivit Reuters.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Foarte vicleni acesti rusi. Nu vad sin partea lor ( a rusilor) un punct de vedere crestin ortodox si umanitar clar.
    Råzboiul este intre Israel si Palestina, nu intre Israel ai Hamas – ul controlat (total sau partial) de jidanii din Israel + CIA amerlocilor, parazitata de spionii dubli Mossad din Israel. Deci: azi, rusii nu au un punct de vedere clar. Scopul jidanilor este exterminarea palestinienilor din tara Palestina (care cuprindea in Biblie
    și fosta provincie Galileea , tara unde s-a nascut HRISTOS, care a fost galileean si nu iudeu!).
    Asadar, stimabilii rusi fac joc dublu. Ar trebui sa trimita aviatia rusa sa bombardeze pe jidani, inainte a a fi exterminati toti cei 2,3 milioane de palestinieni , majoritatea fiind copii sub 15 ani. Ce fel de joc face Putin2?! Cand Nato ( sub influenta CIA jidaneasca) va ataca Rusia, ce vor face liderii siloviki de la Kremlin.?!!
    Cu liderii iudeo- masoni si securisti + parlament obedient puterii si platit degeaba + tradatorii de neam si tara de la Bucuresti, ne-am lamurit. Vor bāga România in razboi cu rusii. Unde este Ortodoxia?! Preotii dorm si conduc turma in iad, deoarece BOR este infestata de masonerie , inclusiv patriarhul e mason al aservit puterii antihristice a masoneriei. Asa ceva ar gasi HRISTOS la A Doua Sa Venire: foarte puțina Credințā!

    Au aparut pe reteaua de socializare twitter al lui Mosc , multe video tulburatoare in care se vedeclar macelarirea poporului palestinian din Gaza , in urma bombardamentelor jidanilor ocupanti.
    Românii au iesit 600 la Bucuresti pro-Palestina , iar la Londra au fost in strada pro-Palestina si anti-jidani , peste 1 milion de englezi si imigranti, dar majoritatea erau de rasa alba, apar imagini pe twitter. Este clar cat deconteolat mental e poporul roman de masonerie si securistii aserviti satanistilor globalisti. Acolo se moare , mor crestini si musulmani , copii si tineri nevinovati , mor OAMENI NEVINOVATI IN PALESTINA.
    Unde este punctul de vedere umanitar al BOR?!!
    UNDE ESTE OPINIA STRAZII SI A CIVILILOR CRESTIN ORTODOCSI DIN ROMÂNIA, COLONIA SUA/UE?!!
    Intre timp , agenda gibitista progreseaza in Bucuresti cu luarea copiilor orfani din orfelinatele din sectorul 4, cu aprobarea statului român iudeo-masinic si a ministresei “culturii” lgbbttq numita Turcan din partidul iudeo-liberal neo marxist masonic pnl , prieten bun cu bolshevicii din psd si usr

    Se zvârcolește STEFAN CEL MARE IN MORMÂNT!

    Am observat ca si preturile la mâncarea de baza au crescut mult , chiar dublu in magazine si piete alimentare

  2. Doamne ajutā så se trezeascå toatā lumea crestin-ortodoxa! Cu HRISTOS înainte! Nu ajung numai pelerinajele religioase pentru mântuirea sufletelor. Cine tace aproba råul. Cāldiceii nu ajung in rai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button