X

Israelul cu genocidul la vedere

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Wikileaks a publicat un document exploziv emis de Ministerul Informațiilor din Israel(atașat prezentei postări).  Conform acestuia, Israelul urmărește o curățare etnică a Fâșiei Gaza, element de altfel bănuit de toți observatorii onești ai confruntării de acolo.

Ultimul punct al planului Ministerului Informațiilor din Israel constă în stabilirea taberelor de corturi pe teritoriul Egiptului și, în final, construirea de orașe acolo, astfel încât nimeni să nu se mai întoarcă în Gaza. Înțelegeți așadar de ce Egiptul a sigilat granița. Pur și simplu nu vrea să aibă de-a face cu această afacere murdară. Doar că, din păcate, bieții civili de acolo ajung să fie victime nevinovate.

Ca să ne înțelegem bine, treburile sunt destul de găunoase. Există dovezi ale implicării Israelului în crearea organizației Hamas. Există dovezi ale antrenării militanților Hamas de către Israel pentru participarea la lupta împotriva lui Al-Assad. Planează foarte multe suspiciuni în ceea ce privește modul în care militanții Hamas au dat lovitura împotriva Israelului. Foști soldați ai IDF vorbesc pe șleau că nici măcar o pisică nu se poate apropia de gard fără să fie avertizați cei de la supraveghere, că niciun porumbel nu poate zbura dintr-o parte în alta fără ca imediat să se dea un semnal de alarmă. În aceste condiții, cum de-a putut Hamas să treacă atât de rapid la acțiune și, mai ales, cum de s-a mișcat atât de greu defensiva israeliană?

Sunt întrebări legitime pe care și le poate pune orice om. Ceva e putred acolo! Mai mult, vedem acum ofensiva de la sol. Așa cum am mai spus, sunt ferm convins că armata israeliană va avea surprize mari acolo. Trebuie însă să înțelegem că e o luptă absolut debalansată. O armată în toată regula, dotată cu echipamente de ultimă oră, se luptă cu niște desculți care au ca arme de vârf niște copii iraniene ale Kornet, rachete rudimentare și pușcoace. Cam atât.

Și-atunci de unde poate veni surpriza? Ei bine, aceasta vine efectiv din spiritul războinic al arabilor și din diferențele de concepție între cele două populații. În timp ce arabii au un ideal religios în lupta lor, astfel încât sacrificiul de sine efectiv nu contează, israelienii au frica de moarte. Fiind produsul unei ideologii mai degrabă atee, soldații israelieni știu că dacă mor în această confruntare pierd totul. Asta spre deosebire de arabi care, în fața aceluiași scenariu, consideră că asta e o cale pentru a câștiga totul.

Însă, lăsând aceste elemente de-o parte și coborând la nivelul solului, constatăm diferența uriașă dintre cele două tabere. Imaginați-vă cum ați arăta dacă ați scăpa cu o mitralieră în mijlocul unei confruntări din antichitate. Cum s-ar înclina lupta? Imaginați-vă acum că o întreagă divizie de blindate dotate cu tunuri și mitraliere ar trebui să se lupte cu o armată antică. Ei bine cam aceasta e diferența dintre cele două tabere!

Documentul pe care vi l-am amintit la începutul articolului este emis înainte de începerea confruntărilor. Iartă ce se propune în el(veți recunoaște desigur mișcările deja făcute de Israel):

  1. Ordonarea părăsirii nordului Gazei de către civilii palestinieni înainte de începerea operaţiunilor terestre
  2. Operațiuni terestre succesive de la nord la sud de Gaza
  3. Menținerea curată a rutelor de evacuare către Rafa pentru expulzarea palestinienilor
  4. Înființarea de tabere cu corturi în nordul Sinaiului și construirea de orașe pentru reinstalarea palestinienilor în Egipt

Absolut tot ceea ce este prevăzut aici a fost îndeplinit(cu excepția punctului 4). De fapt, toată nebunia a venit de la refuzul Egiptului de a primi refugiați palestinieni. Dacă ar fi făcut-o, aceștia ar fi rămas pentru totdeauna pe teritoriul Egiptului(vezi punctul 4). E lesne de înțeles că egiptenii au avut informațiile respective și au acționat în interesul lor, stricând planurile Israelului.

Conform aceluiași document, există planuri de relocare a palestinienilor în țările europene, în Canada și SUA. Erau deci pregătite chiar și variante de backup pentru cazul în care Egiptul va refuza.

Doar că, ceea ce vedem acum este înfiorător. Un genocid cât se poate de evident se desfășoară în fața ochilor noștri. Trebuie să fii absolut cretin să iei de bune propagandele ieftine care se derulează obsesiv pe televizoare și în media. De altfel, chiar și cei mai idioți dintre propagandiști sunt înfiorați de ceea ce se vede acolo. N-ai cum să nu vezi că se bombardează exclusiv obiective civile cu justificarea că „sunt teroriști Hamas sub ele”. Păi dacă sunt teroriști Hamas, n-ar fi mai bine să-i contacteze Mossadul și să le ordone să părăsească zona? Așa ca de la șef la subaltern!

Începe să devină logică și suspendarea comunicațiilor din Fâșia Gaza îbn vederea obținerii unui avans informațional de către Israel. Ați auzit de raidul aerian asupra Jabalia? Probabil nu. Vă spun eu: mai multe avioane ale forțelor armate israeliene au bombardat tabăra de refugiați Jabalia, din nordul Gazei. Rețineți: era o tabără de refugiați, o zonă în care oamenii merseseră pentru a fi la adăpost de război. Cum poți, totuși, să fii atât de criminal încât să-i pui pe oameni să meargă într-o zonă, după care tu să-i bombardezi? Cât de lipsit de milă, de etică, de moralitate poți să fii?

Confruntat cu acuzația de genocid, purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari a declarat senin că aceasta a fost o operațiune vizând uciderea unui lider Hamas. Asta în condițiile în care Hamas a declarat că niciun lider de-al său nu a fost în Jabalia. Mai mult, în momentul în care au fost întrebați dacă existau civili acolo, israelienii au minimalizat situația. Iar ca să fie treaba treabă, același purtător de cuvânt a repetat cu emfază recomandările din documentul pe care vi l-am prezentat: „Acesta este tragedia războiului. Noi spune de atâtea zile că populația civilă trebuie să se mute în sudul fâșiei Gaza!”. Cu alte cuvinte, dacă au ales să stea acolo, moartea lor e justificată.

Mie îmi este cât se poate de clar faptul că toată tevatura a fost generată de dorința Israelului de curățare etnică a Fâșiei Gaza. Este mișcarea pe care-o face pentru ca apoi să „compenseze” cu formarea unui stat palestinian în Cisiordania, probabil în actuala zonă administrată de autoritățile palestiniene(care e de aproximativ 17% din teritoriul lor), cu o extindere limitată în zona de administrare mixtă. Pentru asta, milioane de amărâți sunt uciși fără milă, sacrificați pentru vina de a se fi născut pe pământul lor.

În fața acestei tragedii observăm un spectacul mult mai macabru: „frații” lor din statele arabe vecine – cu excepția Siriei și parțial a Libanului – nu știu cum să se învârtă mai bine astfel încât să primească drept „despăgubire” cât mai mulți bani de peste Ocean. Și uite-așa se mai pune o batistă pe țambal, iar dacă vei avea curajul să vorbești peste ceva timp despre masacrul din Gaza ți se va spune că ești xenofob, conspiraționist s.a.m.d. Asta, dacă nu cumva va deveni faptă incriminată penal.

O să le spun deschis absolut tuturor idioților utili ai propagandei: aveți mâinile pătate cu sânge, nemernicilor! Pur și simplu, nu puteți să răsuciți adevărul așa cum vi se spune de către cei care vă plătesc doar pentru bani. Mă rog, e inutil. Așa cum s-au bucurat condamnând copiii și adulții la moarte cu vaccinurile(ajungând până la demența de a se auto-condamna în numele „idealului” anti-COVID), așa cum au răstălmăcit adevărul despre Ucraina, la fel fac acum. Și, cu toate că dovezile tragediei fără margini a uciderii criminale și a alungării palestinienilor de pe pământurile lor natale, ei continuă să mintă. Uite-așa ajungi să te scârbești de natura umană.

P.S. Mi-aș dori ca cititorii mei să vadă întreaga tragedie la adevărata ei dimensiune. Mi-aș dori ca cei mai înfierbântați să treacă de judecata simplistă a schemelor antisemite pentru a trage concluziile evenimentelor pe care le trăim. Poate că o să scriu ceva mai mult într-un articol ulterior în care voi explica ceva mai atent relațiile de putere din interitoriul actualului Israel. Oricum, a crede că întreaga populație a acestei țări e „umăr la umăr” cu politica criminală a lui Netaniahu și a vârfurilor structurii de securitate de acolo e fals. Ca peste tot în lume, populația e captivă, obligată să se supună „rațiunilor înalte”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Da, este o crima oribila făcută de un stat agresor împotriva poporului palestinian, dar din păcate istoria e scrisa d e învingători. Și erindkenii au fost omorâți de americani pentru a le lua pământul, iar astăzi acest genocid al ameromdkemilor este uitat complet, iar SUA se erijează imtr-un stat democratic și continua și în Orientul Mijlociu aceeași politica criminala pe care a aplicat-o în propria tara, de distrugere a populației bastonașe și de subjugate a națiunilor mai slabe. Inclusiv în România s-a aplicat aceasta politica crinala de distrugere a economiei, a armatei și de transformare a acestei tari imtr(o colonie a imperiului Atlantist condus de oculta mondiala și de mafia kazara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button