X

Serviciile secrete occidentale ar fi în spatele revoltelor anti israeliene din Caucaz. Putin pune o întrebare cheie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Revoltele de la Makhachkala au fost inspirate, printre altele, prin intermediul rețelelor de socializare, „nu în ultimul rând de pe teritoriul Ucrainei, de mâna agenților serviciilor de informații occidentale”, a spus Putin la o întâlnire cu șefii serviciilor secrete si membri ai guvernului rus. 

Potrivit lui Putin, reprezentanții Ucrainei „sub conducerea patronilor occidentali încearcă să instige la pogromuri în Rusia”. Președintele rus s-a întrebat dacă „cercurile de conducere ale acelorași state” știau despre acest lucru.

„Ar fi bine ca cei cărora se presupune că le pasă atât de mult de cetățenii Israelului să conducă o investigație asupra a ceea ce fac serviciile lor de informații în Ucraina si dacă încearcă să instige la pogromuri”, a spus el.

Putin crede că în spatele conflictelor din Orientul Mijlociu și Ucraina „se află elitele conducătoare ale Statelor Unite și sateliții lor”. Comentând tulburările din Daghestan, el a spus că nu se poate „ajuta Palestina încercând să atace Tats și familiile lor”. Tațs sunt unul dintre popoarele care locuiesc în Daghestan, marea majoritate a acestora mărturisind iudaismul.

Președintele a instruit șefii de regiuni și șefilor agențiilor de aplicare a legii să ia măsuri în timp util „pentru a proteja sistemul constituțional al Rusiei, drepturile și libertățile cetățenilor noștri, armonia interetnică și interreligioasă”.

Pe 29 octombrie, o mulțime s-a adunat la Aeroportul Internațional Makhachkala pentru a împiedica cetățenii israelieni din Tel Aviv să sosească în țară. Oamenii au pătruns în clădirea terminalului internațional și apoi au fugit pe pistă. Potrivit Ministerului Regional al Sănătății, peste 20 de persoane au fost rănite .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Din punctul meu de vedere Gospodin ) Mr Putin 2, nu are dreptate! Au dreptul si popoarele Federatiei Ruse la o opinie anti-jidaneasca + oprirea exodului jidanilor sionisti in toate tarile lumii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button