X

Hamas susține că rezistă invaziei israeliene in Gaza

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mișcarea Hamas a raportat că lupte au loc în nordul Fâșiei Gaza, iar atacul forțelor israeliene este respins de Brigăzile Izz ed-Din al-Qassam, aripa militară a organizației. 

Brigăzile Al-Qassam rezistă incursiunilor terestre israeliene în Beit Hanoun și la est de Al-Bureij, având loc în prezent ciocniri grele la fața locului, se arată în raport.

Anterior, mai multe publicații au raportat că forțele israeliene au intrat în Fâșia Gaza, inclusiv Haaretz și Kan. Kan a scris despre împușcăturile din nordul regiunii. Sky News Arabia susține că tancurile israeliene se deplasează de-a lungul graniței Fâșiei Gaza în zona Beit Hanoun.
Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat anterior că Israelul extinde sfera operațiunilor terestre în Fâșia Gaza, fără a preciza dacă aceasta înseamnă începerea unei operațiuni la sol. După greve, comunicarea în sector s-a pierdut, internetul funcționează intermitent. Societatea Semilunii Roșii a declarat că a pierdut contactul cu personalul din interiorul enclavei.

Ministrul iordanian de externe Ayman Safadi a declarat că Israelul a lansat o operațiune la sol în Fâșia Gaza, dar purtătorul de cuvânt al IDF, Peter Lerner, a negat această informație .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button