X

SUA provoacă la război Iranul. Urmează masacrul evreilor și fondarea noului Israel?

Dan Diaconu | A început războiul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SUA au bombardat facilități legitime are Iranului de pe teritoriul Siriei, declanșând astfel războiul în Orient.  Poate vă gândiți că, fiind ținte din Siria, SUA au lovit indirect în Iran. Nu, nu e așa. Lovitura, după cum veți înțelege imediat, este o adevărată declarație de război.

Facilitățile iraniene de pe teritoriul Siriei sunt legale, deschise direct de autoritățile iraniene, ca efect al ajutorului acordat Siriei în menținerea suveranității sale. SUA, pe de altă parte, ocupă absolut ilegal teritorii siriene, extrăgând la fel de ilegal petrol sirian în beneficiu propriu. E o nebunie absolută pentru care americanii nu au nicio justificare.

Pentru a detensiona presiunile asupra Israelului, SUA intră precum pionul prost la sacrificiu. E o mișcare extrem de dubioasă deoarece în acest moment absolut toate interesele americane devin ținte legitime pentru Iran. Mai țineți minte cum, la atacul asupra Irakului, Saddam prefera să dea bombele pe Israel? La fel se poate comporta și Iranul acum.

Cumva planul este unul de disipare a atenției. În timp ce erau bombardate țintele iraniene din Siria, Israelul și SUA au făcut incursiuni în nordul fâșiei Gaza, acolo unde deja au înregistrat pierderi și luări de ostatici dintre soldații participanți. De fapt, planul e mult mai larg. Într-o primă fază Israelul și-ar dori nu să învingă Hamas-ul, ci și curețe cu totul fășia Gaza pe care să o colonizeze, iar acesta să fie prețul plătit de arabi pentru înființarea statului palestinian independent în Cisiordania. Desigur, și acolo, într-o zonă mult mai restrânsă și în niciun caz cu Ierusalimul în componența noului stat.

Acesta este planul care li se vinde cetățenilor evrei. Din păcate, aceștia sunt efectiv spălați pe creier de ideologia războinică pe care planificatorii statului Israel au tot promovat-o de-a lungul timpului. De aceea, în loc să fie o țară a păcii, Israelul și-a tot stârnit vecinii care-i sunt ostili în proporție de 100%. Chiar dacă țări precum Egiptul sau Iordania pun batista pe țambal – ca efect al mitei americane – populația lor e absolut anti-Israel. De aceea nu se știe dacă nu cumva, la un moment dat, regimurile de la putere de-acolo vor fi nevoite să-și schimbe poziția pentru a potoli spiritele în țările lor. Echilibrul de putere e destul de instabil peste tot.

De ce vă spun toată povestea asta? Pentru că putem asista la o răsturnare spectaculoasă de situație. Nu întâmplător iranienii s-au întâlnit cu rușii. Se știa în mod sigur că americanii vor face primul pas și s-au făcut diverse strategii în ceea ce privește pașii care urmează. E foarte puțin probabil ca țările arabe să rămână insensibile. Chiar dacă Iranul va intra ca vârf de lance, ceilalți nu vor putea să rămână pasivi deoarece își șubrezesc puterea. Structurile de conducere ale statelor arabe sunt, așa cum am mai spus, într-un echilibru instabil astfel încât, în cazul unui război cu Israelul, nu vor putea juca o carte a neutralității întrucât își pun dinamită sub tronuri.

Prin prisma acestui fapt vă spun că situația mi se pare mult mai dubioasă. Dacă aș fi cetățean al statului Israel m-aș gândi bine dacă nu cumva se face un blat pe capul meu. Părerea mea e că totul e planificat, astfel încât putem vedea împlinirea profețiilor pe care le tot invocă evreii ultraortodocși. În fața unui ocean arab ostil, Israelul nu are nicio șansă. Oricât de mult s-ar implica SUA sau impotenta Europă, problemele sunt extrem de mari. Astfel, e posibil ca într-un scenariu extrem să vedem un nou masacru al evreilor din Israel, întreaga situație de acolo degenerând la maxim. Iar asta să fie baza unei noi ideologii fondatoare a unui nou Israel, pentru care se tot pregătește terenul.

Personal cred că blatul este mult mai mare și de aceea tind să cred că, cel puțin până acum, totul este o parte a unui plan. Desigur, orice plan poate degenera, dar cel puțin până acum totul pare a decurge exact ca la carte. Vom vedea în perioada următoare de ce surprize vom mai avea parte. Singura certitudine pe care o avem acum este că războiul a început.

de Dan Diaconu

Netanyahu pregătește venirea lui antihrist:

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. Adaugă și următoarele:
      nr 666 + 1260 zile
      A Doua Venire a lui Iisus Hristos
      Judecata de Apoi
      Iată, Eu fac toate lucrurile noi !
      Am văzut un Cer nou și un Pământ nou.
      Veșnicia în Hristos

  1. “să vedem un nou masacru al evreilor din Israel.”
    daca se raporteaza la aqatacul masiv al Hamas din prima zi, … e o chestie… sigur, sa-i irite si mai rau,
    Doar ca astfel se pierde din vedere continuarea… cum de ar putea ca profetia lui Isaia sa se petreaca?

    Profetia propriu-zisa, pe care credc ei ca au fentat-o prin genocidul crestin si holocausutl germanilor, … nedorita in fapt, de “ei” este holocautul, nu afacerea mincinoasa in derularea desantata ci cel real – sint deja peste 7 milioane de ISRAELI (in wikpedia scrie Jews, nicidecum Hebrew cum scrie autorul care accepta botnita ideologica!) din totalul de circa 9.7 milioane – date scriptice.
    Asa ca cele 6 milioane sint acolo, iar profetia holocaustului (o fi oare…?) se va implini si astfel si ceilalti vor intelege ce mizerie aveau in cap considerandu-i si pe ei “oameni” si jignindu-i de fapt fiindca “ei” se considera supra-oameni, cu scanteie divina in fiecare…. dumnezei pe pamant
    Sa nu uitam ca circa 20% sint ortodocsi (chestia cu “ultra-” e bagata ca sa-i faca extremisti fiinsca nu sustin existenta statului Israel si nici nu sustin vreun guvern ajuns la putere de la ocuparea Palestinei.

    Evreu e definit “lucratorul la Templu” – ocupatie administrativa, nu are legatura cu demografia, nu are legatura cu indrudirea ca doar din Iacob/Israel s-au facut 12 triburi, cu copiii lui avand mame ne-abrahamice si la fel si “mamele triburilor” – nici una nu a fost abrahamica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button