X

Sprijiniți OrtodoxINFO! Doar voi, cititorii, sunteți cei care ne sprijină activitatea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suntem nevoiți să vă adresăm rugămintea, dragi cititori fideli, să ne sprijiniți activitatea pentru acest portal.  Se aproprie scadența la mai multe cheltuieli ce țin de funcționarea site-ului nostru și resursele de care dispunem sunt foarte limitate. Nu vom accepta niciodată să fim finanțați de vreo entitate care ar putea interveni în politica noastră editorială. Tot ce facem este din propria noastră convingere, în duhul în care am fost crescuți și educați, pentru a ajuta cât mai mulți oameni să descopere adevărul revelat de Dumnezeu și să-i ferim de înșelările acestui veac.

Ne bucurăm că în decursul a 7 ani de activitate am ajuns la zeci de milioane de cititori, iar accesările site-ului însumează peste 500 milioane. Astfel se explică și atacurile îndreptate asupra noastră, din partea slujbașilor sistemului sau pur și simplu a unor indivizi plini de invidie și spălați pe creier de sistem.

Considerăm că Biserica trebuie să se implice în problemele societății, implicit și în politică, întrucât acțiunile politicienilor se răsfrâng asupra vieții credincioșilor și a vieții spirituale din România. Trebuie să știm pe cine nu trebuie să alegem și dacă avem pe cine, să alegem în deplină cunoștință de cauză și cu responsabilitate. În acest sens, punem în slujba cititorilor noștri expertiza și cunoștințele pe care le avem, pentru a face lumină printre informațiile manipulatoare din mass-media oficială.

Nu vom ceda vreodată să apărăm unitatea dintre români, alegând ca ultimă soluție demascarea celor care dezbină și uneltesc la perpetuarea actualului sistem politic mafiot, obedient întru totul intereselor străine. Dar vom fi fără tăgadă incisivi cu cei care instigă la încălcarea Sfintelor Canoane, denigrarea Bisericii, blasfemierea celor sfinte și promovarea curentelor străine Ortodoxiei.

Vă mulțumim că ne sunteți alături și că ne citiți! Doamne, ajută!

DONAȚII

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. stiu ca ati riscat abordand multe subiecte incomode, dar asta va face unici in blogosfera ortodoxa si aveti sustinerea mea

  2. Si noi vă mulțumim că ne sunteți alături ! Doamne, ajută! Intr-adevar Biserica trebuie să se implice în problemele societății, implicit și în politică, întrucât acțiunile politicienilor se răsfrâng asupra vieții credincioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button