X

CNCD consideră că suferințele românilor din perioada ocupației hortyste nu sunt comparabile cu ale minoritarilor

CNCD consideră că suferințele românilor din perioada ocupației hortyste nu sunt comparabile cu ale minoritarilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Plătim regește 9 secretari de stat la CNCD adică Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării ca să ne spună că suferințele românilor sub ocupația hortystă nu sunt comparabile cu ale minoritarilor deportați. 

ADICĂ SPINTECAREA CU BAIONETA A BURȚILOR FEMEILOR GRAVIDE ȘI UCIDEREA PRUNCILOR ÎN LEAGĂN  nu au nimic  de-a face cu vreo suferință comparabilă cu a minoritarilor…deportați!

Până și moartea este supusă comparațiilor  în funcție de naționalitate de către CNCD din România. Atrocitățile la care au fost supuși românii în perioada ocupației hortyste, 1940-1944, se vor ascunse! La ora actuală, Legea 154/2021 își produce efectul doar pentru minoritari.

NOTĂ: Președintele CNCD în funcție este minoritarul maghiar, Csaba Ferenc Asztalos.

Citiți răspunsul celor de la CNCD:

Acestea sunt salariile și veniturile secretarilor de stat care fac diferența între suferințele românilor și ale minoritarilor!

Pentru astfel de informații pe care le facem publice suntem cenzurați și raportați. Adevărul  deranjează guvernul Ciolacu și instituțiile din subordine.

Politicienii, parlamentarii și partidele așa zis naționaliste sunt așteptate să își exprime punctul de vedere. Că tot sunt plătiți de poporul român.

Daniela Ciută,
președinte filiala Carei a Asociației românilor refugiați și expulzați în 1940

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button