X

[VIDEO] Tucker Carlson, idiot util al ideilor șovine ale lui Viktor Orban?: ‘Transilvania este în siguranță în mâinile românilor… deocamdată’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Celebrul realizator TV american Tucker Carlson (ex-Fox News) s-a aflat zilele trecute la Budapesta.  Printre altele, jurnalistul conservator a susținut un discurs în capitala Ungariei și i-a luat un interviu premierului maghiar Viktor Orban.

În discursul susținut la Budapesta, Carlson l-a criticat dur pe ambasadorul SUA în Ungaria pentru presiunile pe care acesta le face asupra guvernului maghiar în favoarea ideologiei LGBT. Jurnalistul american este de părere că Ungaria, ca țară suverană, are dreptul să-și respecte convingerile tradiționale și credințele colective, mai ales că nu este o țară care să vrea să impună și altora propriile idei.

În acest context, Tucker Carlson a ținut să facă și o declarație șovină care a stârnit imediat critici din partea internauților români.

Chiar dacă tot ceea ce ține de Ungaria ți se pare respingător, dacă ești SUA tot nu ar trebui să petreci foarte mult timp hărțuind Ungaria pentru că Ungaria nu hărțuiește pe altcineva. Maghiari au opinii, guvernul maghiar are opinii și chiar dacă nu ești de acord cu ei, trebuie să recunoaști că Ungaria nu își exportă opiniile. Nu dați buzna peste graniță să revendicați teritorii pe care le-ați pierdut după Primul Război Mondial. Asta s-ar putea întâmpla, dar nu se întâmplă acum, oricum. Transilvania e în siguranță în mâinile românilor… deocamdată. Dar este adevărat, aceata nu este o putere expansionistă. Nu este o putere care zdrobește alte națiuni mai slabe cu sancțiuni. Nu este o națiune care exportă ceva urât în restul lumii. Aceasta este o țară preocupată de propria securitate și prosperitate. O țară care îți vede de treburile ei”, a afirmat Tucker Carlson.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

    1. Nici eu nu vad nici un motiv de ofuscare; baietilor astora de la ortodoxinfo li se nazareste uneori…si se trezesc urland la luna… :) Tot ce a spus jurnalistul american este absolut decent si perfect adevarat. Pe mine ma scarbeste si ma irita marlanismul de tzatza cu care redactorii de la ortodoxinfo arunca cuvinte jignitoare (ca in articolul de fata: Tucker Carlson – idiot util)…adevarata exprimare de crestin ortodox…ce sa zic.

      1. nu ni se pare deloc intamplatoare “gluma” lui Tucker, daca luam in considerare faptul ca tatal sau a facut lobby pentru Viktor Orban in Senatul american. Apreciem atitudinea anti-progresista lui Tucker, insa nu putem sa lasam netaxat un atentat la integritatea teritoriala a Romaniei

      2. … iar ăsta e a doilea român get-beget care are o părere despre articolul de mai sus.

        M-aș bucura ca cei doi români get-beget să ne spună părerea lor și despre numeroasele rocade ale monumentelor care se tot petrec de ceva vreme în Transilvania: Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Turda, Carei… sunt ceva păreri?

        Și bineînteles că Tucker Carlson în niciun caz nu e idiot. Posibil să fie în anumite feluri, ca orice om, dar în niciun caz idiot. Aveam ceva îndoieli cu privire la el ca luptător pentru cei mulți, oricât de important ar fi cel prins în greșeală, și cum de este lăsat să lupte cu așa tărie împotriva orcui fără să “dispară”, dar de la declarația aceasta a lui mă tot gândesc că ar putea să fie și el unul din luptătorii pentru cei “aleși”.

  1. Bineinteles ca se adresa ungurilor, pe care ii vedea indreptatiti sa revendice Transilvania!!! Nu vedeti monstruozitatea?!…

    1. Oamenii refuză să creadă că opoziția controlată e reală. Dușmanii dau târcoale acestei țări de milenii, și îmbracă toate formele, doar-doar vor reuși să distrugă această națiune. Dumnezeu să-i ierte pe toți acești netrebnici lacomi și tulburați la minte.

  2. Nu mor boii(RO) când vor câinii(HU)…
    Pe de altă parte, să ne mai uităm și în oglindă, că ne speriem de ce monstru a devenit neamul românesc: necredincios, păgân și superstițios, idolatru de bani și faimă, nesimțitor de aproapeleși neamul său, vânzător și păngăritor de copii și fete, îngăduitor cu sodomenii, credul de minciunile sataniste de pe media, iubitor de străini și urâtor de frați români(basarabeni, timoceni,ungureni de la Tisza, armâni), închinători la ucigașii de Fiu al lui Dumnezeu, sânge românesc plecat în bejanie în lumea întreagă, corcit cu țiganii, slugă la toți urâtorii de Hristos care au prins oarece rădăcini pe aceste meleaguri.
    Cum să nu ridice Dumnezeu pedeapsă alte neamuri peste noi?!
    Ei, români verzi și get-beget ?! Tăceți ca ăla în iarbă?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button