X

AUR solicită RETRAGEREA Strategiei Naționale de Vaccinare, despre care spune că este concepută în laboratoarele OMS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR și candidat al partidului la alegerile europarlamentare din iunie 2024, a solicitat, luni, retragerea imediată a Strategiei Naționale de Vaccinare și a avertizat că, prin aceasta, Guvernul urmărește introducerea obligativității vaccinării. 

Solicit Ministerului Sănătății retragerea imediată a Strategiei Naționale de Vaccinare, concepută în laboratoarele OMS și aflată astăzi într-o pseudo-dezbatere publică. Această „Strategie” pentru următorii șapte ani nu este altceva decît un plan metodic pentru a impune obligativitatea vaccinării și a combaterii oricărei opinii diferite.

Dacă ne bazăm că o instituție aflată sub controlul direct al stîngii radicale precum OMS se va îngriji de sănătatea noastră, sîntem pierduți!”, a declarat, luni, senatorul Claudiu Târziu, în cadrul unei conferințe de presă.

De altfel, Claudiu Târziu a avertizat, printr-un comunicat de presă, că Strategia Națională de Vaccinare, în forma lansată în dezbatere publică de către Ministerul Sănătății, constituie un atentat teribil la drepturile și libertățile fundamentale ale românilor.

Potrivit acestuia, impunerea obligativității vaccinării va avea consecințe dintre cele mai grave asupra societății românești.

Dreptul fundamental la sănătate nu poate fi condiționat de un act medical voluntar, așa cum este și ar trebui să rămână vaccinarea. În loc să fie preocupat de a asigura, în unitățile spitalicești, parametrii firești de funcționare și de a acoperi necesarul – aflat la cota de avarie – al cadrelor medicale, Ministerul Sănătății alocă fonduri uriașe pentru a «combate reticența și dezinteresul populației față de vaccinuri» și pentru a-i constrânge, de fapt, pe români să se vaccineze, indiferent de voința fiecăruia și ignorând efectele pe care le-ar putea avea asupra sănătății proprii”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, senatorul Claudiu Târziu.

Totodată, Claudiu Târziu îi solicită ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să explice opiniei publice care este înțelesul concret al următoarelor sintagme, preluate din Strategia de Vaccinare: recuperarea la vaccinare pentru grupuri și persoane vulnerabile, identificarea grupurilor ezitante la vaccinare, catagrafierea grupurilor insuficient vaccinate, campanii pentru care a fost anunțată alocarea a zeci de milioane de lei.

Domnule ministru, îi veți urmări și ridica din case pe cei care refuză actul BENEVOL al vaccinării?”, întreabă Claudiu Târziu.

Având direcțiile clare trasate de OMS, dl. Rafila pare să profite de faptul că majoritatea românilor se află în vacanță, pentru a forța implementarea unui plan care poate avea efecte vătămătoare, atât din punct de vedere al sănătății publice și individuale, cât și al drepturilor și libertăților noastre esențiale.

Noi nu suntem împotriva vaccinării în sine și a introducerii pe piață a unor vaccinuri noi, în urma unor studii clinice suficient de elaborate și clare în privința potențialelor efecte secundare, însă respingem vehement constrângerea și manipularea românilor”, a mai completat președintele Consiliului Național de Conducere al AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Aș vrea să adaug că această strategie a vaccinarii ce atrage astăzi atenția întrucît conține elemente ce nu mai au nimic în comun cu acțiuni în beneficiul societății – fiind de natură autocratica , reprezintă de fapt un plan de vaccinare emis de OMS asa cum se spune în articol, din anul 2018 și care face parte integrantă din pașaportul de vaccinare fără de care nimeni nu va mai putea circula și , cred eu, care va fi inclus în creditul social pe care ni l-a pregătit cu atîta drag iudeo-masoneria luciferiano-talmudista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button