X

Corul sorosiștilor bocesc moartea lui Șora. Maia Sandu, Dominic Fritz și ministra lui Iohannis se întrec în omagieri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă de Bănescu ne mai miram că-l deplânge pe filosoful neo-marxist, nu putem fi surprinși de discipolii lui George Soroș care bocesc în grup, moartea idolului lor. 

Maia Sandu, după decesul lui Șora: Ne-a spus să fim buni și ne-a lăsat atâta înțelepciune, încât va fi mereu parte din noi.

Dominic Fritz: Mihai Şora, acel mare timişorean, a plecat. Au rămas umorul lui fin, rezistenţa tenace, vitalitatea inepuizabilă şi încăpăţânarea de a nu renunţa la principii.
”Mihai Şora a fost o inspiraţie pentru generaţii de români, a echilibrat revolta cu speranţa, generozitatea cu determinarea, înţelepciunea cu amuzamentul. Ne va rămâne un far călăuzitor, în Timişoara, România si Europa. Drum lin!”, şi-a încheiat Dominic Fritz mesajul.

Ligia Deca: Trăim, astăzi, despărţirea de Mihai Şora, cel care ne făcea să credem în viitor prin tinereţea spiritului său. Mereu deschis spre nou, spre progres, primul ministru al Educaţiei de după Revoluţie
Mulţumesc, Mihai Şora, pentru că aţi ştiut să nu pierdeţi, nerenunţând la a lupta permanent pentru noi toţi, într-un mod atât de elegant şi de discret”, a scris ministrul Educaţiei

Lista “personalităților” în tandem cu cei de mai sus este destul de mare, arătând gradul de soroșizare din societatea românească.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Daca pt mumia asta bolsevica se tanguie atata, va dati seama cum va fi, atunci cand va pleca la necuratul, tatucul lor Soros? Se vor da cu capul de pereti sau se vor sinucide de durere, exact ca unii dintre nord-coreeni la moartea “zeului” lor, Kim Ir Sen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button