X

A devenit UE într-adevăr atât de supusă imperiului SUA încât nici măcar nu-i poți întreba dacă au făcut-o. Sunteți de râs!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul irlandez Mick Wallace a țipat în timpul unui discurs despre impunitatea SUA pentru atacurile la Nord Stream. 

.„A fost un atac terorist deliberat asupra infrastructurii critice europene”, a protestat el.

Wallace a atras atenția asupra faptului că Uniunea Europeană a ignorat ancheta jurnalistului Seymour Hersh despre posibila implicare a Statelor Unite în organizarea atentatelor. Totodată, el a amintit că șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a promis că va răspunde în cel mai hotărât mod la cele întâmplate.

„A devenit UE într-adevăr atât de supusă imperiului SUA încât nici măcar nu-i poți întreba dacă au făcut-o. Sunteți de râs”, a spus deputatul, urlând

Ancheta lui Hersh, care a acuzat Statele Unite și Norvegia de sabotarea conductelor de anul trecut, nu a primit o mare acoperire în presa străină.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nu prea mai merge cu ascunderea rahatului sub pres, pt ca deja rahatul dosit de multa vreme acolo, e pe cale sa iasa la iveala si sa explodeze in nasul tuturor europenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button