X

OFICIAL, vaccinații sunt COBAI: Ministerul Sănătății despre siguranța și eficacitatea vaccinurilor: ”Se va afla abia în 2023”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avem documentul oficial cu răspunsul Ministerului Sănătății la 6 întrebări capitale legate de vaccinuri si campania de vaccinare.  Acest document ne arată exact ce se știe și ce nu se știe despre cele mai importante aspecte legate de vaccinuri, informează Antena3.

Documentul conține 7 întrebări la care oficialii nu au putut ocoli răspunsul.

1. Există o strategie națională de monitorzare a eficacității vaccinurilor anti-COVID-19?

2. Există o strategie națională de monitorzare a anticorpilor dezvoltați de populația vaccinată în urma vaccinurilor anti-COVID-19?

”Siguranța și eficacitatea vaccinurilor care au primit autorizații condiționate de introducere pe piață sunt monitorizate. Din documentele publicate de Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), termenele limită pentru depunerea rapoartelor finale asupra eficacității sunt:

  • decembrie 2023 pentru vaccinul Comirnaty (dezvoltat de BioNTech/Pfizer)
  • decembrie 2022 pentru COVID-19 Vaccine Moderna
  • mai 2022 pentru Vaxzevria (dezvoltat de AstraZeneca)
  • decembrie 2023 pentru COVID-19 Vaccine Janssen”, a răspuns Ministerul Sănătății.

3. Care este perioada de timp în care un om este protejat împotriva COVID-19, în urma vaccinării cu Pfizer?

4. Care este perioada de timp în care un om este protejat împotriva COVID-19, în urma vaccinării cu AstraZeneca?

5. Care este perioada de timp în care un om este protejat împotriva COVID-19, în urma vaccinării cu Moderna?

”Pentru că vaccinurile împotriva COVID-19 au fost dezvoltate relativ recent, la acest moment, nu se poate preciza cu certitudine care este perioada protecției sau dacă va fi necesară la un moment dat revaccinarea.

Perioada de timp în care suntem protejați după vaccinare poate fi stabilită doar prin observarea îndelungată a voluntarilor cărora le-a fost administrart vaccinul în cadrul studiilor clinice.

Din acest motiv, studiile clinice necesare pentru a stabili durata imunității sunt încă în derulare, iar datele provenite din acestea sunt în dinamică”, a răspuns CNCAV.

6. Care este marja titrului de anticorpi pe care un om trebuie să îi dezvolte după vaccinarea anti-COVID-19? Între ce valori trebuie să se încadreze?

”Încă nu există suficiente date care să ne spună când și dacă va fi necesară revaccinarea. Nu există un titru/prag de anticorpi peste care să se spună că o persoană este protejată, iar testele nu sunt standardizate între ele. Decizia de a revaccina va fi luată în momentul în care datele de monitorizare a eficienței vaccinurilor, naționale și internaționale, vor arăta o scădere semnificativă a protecției, după un anumit timp sau în fața unei anumite variante virale”, a răspuns CNCAV.

7. Care este planul Ministerului Sănătății în privința imunizării populației împotriva COVID-19?

”În România, imunizarea populației se realizează conform Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19, aprobată prin Hotărârea nr. 1.031 din 27 noiembrie 2020, modificată și completată prin Hotărârea nr. 12 din 20 ianuarie 2021”, a răspuns Ministerul Sănătății.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Adica pana atunci pot sa crape destui! Si dupa aia vad ei cum o mai scalda! Criminalii vor da socoteala si pe pământ si in fata lui Dumnezeu pt nenorocirea atator miliarde de oameni!

  2. O fi oare experiment sau se merge la sigur? Adică?
    În urma vaccinurilor, atâtea câte ni le-au programat, ei știu că oamenii vor dezvolta oarece boli pentru care ei au pregătit un vaccin. Oare Sfântul Paisie Aghioritul nu așa spunea:”Au găsit o boală pentru care au descoperit un vaccin care va fi obligatoriu iar ca să-l poată face cineva il vor pecetlui.”. Adică ei “te ajută” acum cu “ajutorul” vaccinurilor pe care intenționat ne forțează acum să le facem, ca mai apoi îmbolnăvindu-ne să venim cu adevărat la mâna lor, căci ei au vaccinul, iar ca să-l poți face pentru a scăpa de boală, atunci te vor condiționa ca să-l poți face, adică ți-l dă numai dacă accepți pecetea. Nu vi se pare că așa vor sta lucrurile? De aceea vaccinurile ni le îndeasă pe gât, ca apoi să fie ei siguri că vom apela la ei ca să ne însănătoșim. Acesta-i planul lor malefic.

    1. Vor fi 7 vaccinuri pana in 2023, iar daca nu vor fi mulțumiți de nr de vaccinati vor merge mai departe pana in 2024-2025.
      Pana sa citesc la Pr. Elpidie ca vor fi 7 vaccinuri, am auzit chiar de la medicul de familie care a spus ca vor fi 7 in total.
      Pr Elpidie spune ca al 7-lea va desavarsi pecetea.
      In New York au impus vaccinarea si au zis ca macar unul singur sa faca oamenii daca vor acces in anumite locatii.

    2. Nu se merge la sigur, este inca un experiment! Serurile pe ARNm sunt noi, nu au fost niciodata experimentate.

  3. Intreaga planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un IMENS CIMITIR! Nu va fi atata scandura pentru sicrie, nu vor fi atatea locuri de veci sau rand la crematorii cati morti vor fi!

  4. Prof. Dr. Corrado Malanga: “…Constiinta nu este duală, deci nu există conștienți sau inconștienți, ci Conștiința este mereu in creștere. In concluzie, cei vaccinati, ori se vor trezi si isi vor da seama ce prostie au facut vaccinandu-se si dandu-si puterea sau vor disparea, deoarece Conștiința fiind in continua crestere, va manifesta o lume tot mai constienta de sine, deci cei care nu sunt constienti cumva vor disparea, pentru ca nu mai este loc pentru ei.

    Cei care se tem de moarte, poarta masti pentru a se proteja. Noi purtam masti, renuntand la o bucata din libertatea noastra pentru a-i face pe ei sa se simta in siguranta. Dar acestia se tem de moarte pentru ca sunt deja morti in interior. Unul care nu se lasa zombizat, e evident ca nu are aceasta frica. Si nu are aceasta frica pentru ca este mai constient de sine. Libertatea este un lucru care nu a existat niciodata, pentru ca a fi liber inseamna sa nu mai reciti rolul pe care societatea a decis ca tu trebuie sa-l reciti. Un om liber isi asuma toata responsabilitatea vietii sale. Guvernul tarii este oglinda poporului. Daca avem guvernanti care nu ne plac, asta se intampla pentru ca si noi avem in interior o parte care este exact la fel ca ei de care nu suntem constienti si din acest motiv o proiectam in realitatea exterioara. Nu trebuie sa facem razboaie contra vaccinarii. Fiecare e suficient sa nu faca nimic, adica sa spuna “NU, eu asta nu fac. ” Si stiu ce vorbesc, pentru ca eu am spus NU de multe ori sefilor mei si poate ca acesta este unul dintre motivele pentru care nu am avut o cariera mai stralucitoare. Haideti pur si simplu sa zicem NU! Nu e necesar sa mergem sa strigam “Ne vrem libertatea pe care ne-ați luat-o!!” pentru ca spunand asta, ii dati impresia puterii ca v-a putut lua libertatea. Nimeni nu va poate lua libertatea. Libertatea este ceva ce este in interiorul nostru, nu in exterior. Nu trebuie sa iti dea nimeni libertatea! Tu esti libertatea! Dar pana nu se intelege asta, batalia va fi un pic dificila.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button