X

O companie de distribuţie din Ungaria a fost amendată pentru o carte cu homosexuali

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O companie de distribuţie din Ungaria a fost amendată miercuri pentru că nu a difuzat un avertisment cu privire la o carte pentru copii care se referea la părinţi homosexuali, cu câteva ore înaintea intrării în vigoare a unei legi anti-LGBT controversate, transmite AFP, potrivit agerpres.

Cartea de istorie, o traducere în ungară a volumului ‘Early One Morning’, scris de americanul Lawrence Schimel, se referă la o familie parentală LGBT şi a fost publicată de ‘Fundaţia pentru familii curcubeu’, o organizaţie neguvernamentală care apără drepturile persoanelor LGBT.

Citeşte şi: Explozie puternică în portul Dubai! O navă cargo a luat foc – VIDEO – Black News

Dar firma de distribuţie, al cărei nume nu a fost dezvăluit presei, a încălcat legea privind concurenţa loială, potrivit comisarului numit de guvern Richard Tarnai, şi a fost nevoită să plătească o amendă de 250.000 de forinţi (700 de euro).

”Familiile curcubeu sunt total normale. Sexualitatea părinţilor nu este un subiect de carte”, a scris pe Facebook editura care a publicat cartea.

Guvernul de la Budapesta susţine că noua lege nu îi vizează pe homosexuali, ci urmăreşte protecţia copiilor, ai căror părinţi ar trebui să joace rolul principal în educaţia lor sexuală.

Citeşte şi: Spania a revenit în zona de risc extrem după ce a înregistrat peste 17.300 de noi infectări – Black News

Comisia Europeană a ameninţat miercuri cu lansarea unei proceduri de infringement contra Ungariei dacă aceasta nu îşi ”corectează” acest nou act normativ.

În calitate de gardian al tratatelor UE, executivul comunitar poate lansa o procedură de încălcare a dreptului european (infringement, n.red.), ceea ce poate duce la sesizarea Curţii de Justiţie a UE şi ulterior la sancţiuni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Bravooooo de mii de ori ungurilor! Acestia deși nu sint ortodocși ,il respecta pe Dumnezeu si legile Lui, mai mult decat noi ,care sintem popor ortodox! Cand va veni timpul greu peste omenire..atunci si românia va fi atinsă, deoarece a lăsat sa intre plaga asta in țară, acceptand sa.l sfideze pe Dumnezeu si stiind clar din Biblie, cum a fost rasă de pe fața pământului ,Sodoma și Gomora! In schimb pe unguri ii va proteja Domnul Iisus Hristos ,pt ca nu a permis lui satana si slugilor lui, sa.i otraveasca poporul …si mental și fizic !!!

  2. Sa le arda pe toate puse gramada, in piete!
    Toti care scriu sau vorbesc in mass-media sa fie amendati si licentele sa fie suspendate.
    Autorul – daca traieste – sa fie declarat persona non-grata, interzis sa calce pamantul Ungariei.
    Nu merge cu vorba, fie si “buna” – NU VA FACETI ILUZII!
    Ei “vin” dupa copii sa-i distruga, ceea ce inseamna razboi declarat pornit impotriva tarilor in care li se da voie sa se “exprime”, adica sa ii corupa/distruga …. stie oricine ca homosexual nu poate fi nimeni de unul singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button