X

Biden pune la treabă serviciile secrete pentru a investiga originea C0vid

Joe Biden

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a cerut miercuri serviciilor de informaţii americane să “redubleze eforturile” pentru a explica originea Covid-19 şi solicită un raport în 90 de zile, potrivit AFP. 

Teoria unui accident de laborator la Wuhan, în China, a revenit în forţă în ultimele săptămâni în dezbaterea americană, scrie News.ro.

“Statele Unite vor continua să lucreze cu partenerii lor din toată lumea pentru a face presiune asupra Chinei cu scopul de a participa la o anchetă internaţională completă, transparentă şi bazată pe dovezi”, a adăugat preşedintele american, criticând atitudinea Beijingului cu privire la acest dosar.

Conform AP, el a spus că nu există dovezi suficiente pentru a concluziona “dacă a apărut din contactul uman cu un animal infectat sau dintr-un accident de laborator”.

Biden a transmis că majoritatea comunităţii de informaţii “nu crede că există suficiente informaţii pentru a evalua că una este mai probabilă decât cealaltă”.

El a susţinut posibilitatea că o concluzie fermă să nu fie niciodată cunoscută, având în vedere refuzul guvernului chinez de a coopera pe deplin cu anchetatorii internaţionali. “Nerespectarea inspectorilor noştri pe teren în acele luni de început va împiedica întotdeauna orice investigaţie cu privire la originea Covid-19”, a mai spus Biden.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cred ca este gresit titlul! Nu va suparati… Corect ar fi “Biden pune la treabă serviciile secrete pentru a DISEMINA originea C0vid” – adica e clar ca virusul este facut de Fauci in Wuhan (in laboratorul lui) dar sa vina serviciile secrete cu ceva dovezi FABRICATE DE EI ca sa “dovedeasca” odata pentru totdeauna …ca liliecii sunt de vina si masonii se inghesuie SA NE FACA BINE, sa ne scape de pandemie (sa decimeze populatia, ca suntem prea multi) etc.
    De fapt serviciile secrete in general nu au rol de INVESTIGARE ci au rol de DISEMINARE, FUM SI OGLINZI, PRAF IN OCHI! Nu la fel s-a “investigat” si cu JFK, cu 911 (11 septembrie 2001) si multe altele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button