X

Nazism la UMF Iași: Examene doar cu studenți vaccinați anti-Covid sau cu test PCR negativ

umf iasi
Revoltă la UMF Iași! Examene doar cu studenți vaccinați anti-Covid sau cu test PCR negativ

Mai mulți studenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T.  Popa” din Iași au lansat o petiție online împotriva posibilității ca o decizie adoptată de conducerea UMF să permită doar studenților vaccinați anti-Covid-19 sau care prezintă test PCR negativ ori adeverință de boală să susțină examenele în sesiunea din vară.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stundeții sunt nemulţumiţi că susținerea examenelor ar putea fi condiţionată de prezentarea acestor documente. Ei acuză faptul că se încearcă „constrângerea studenților UMF Iași de a se vaccina în vederea susținerii examenelor din sesiunea de vară” într-un mod „abuziv, neconstituțional și injust” și se transformă vaccinarea într-o obligativitate.

Aceștia au adresat o scrisoare deschisă membrilor Consiliului de Administraţie din UMF Iaşi, fiind iniţiată şi o petiţie online în acest sens. Petiția a ajuns până la acest moment la peste 2200 de semnături, potrivit Hotnews.

Nemulțumirile studenților de la UMF Iași

Ei acuză și faptul că nu toți studenții își pot permite să facă teste PCR pentru a participa la examene. Potrivit acestora, studenții sunt astfel supuși unui „stres financiar, psihic și moral”.

„Orice student care refuză actul medical din diverse motive, având în vedere că acesta (vaccinarea anti-COVID-19) nu este obligatoriu, şi nu-şi permite din punct de vedere financiar plătirea testelor RT-PCR nu poate fi discriminat prin înlăturarea sa de la activităţile la care au dreptul şi colegii lui care s-au vaccinat împotriva COVID-19 şi nici nu poate fi ostracizat de către societate şi instituţia din care face parte.

Totodată, studenţii nu pot fi opriţi din a-şi desfăşura activităţile necesare evoluţiei lor academice, precum participarea la stagii, cursuri şi examene, deoarece acest lucru ar depăşi cadrul legal existent în România. Punerea în aplicare a unei astfel de decizii constituie o acţiune discriminatorie faţă de un număr considerabil de studenţi”, se arată în scrisoarea adresată de studenți conducerii UMF.

Studenţii de la UMF Iaşi solicită ca sesiunea de vară să aibă loc cu respectarea măsurilor de protecţie, respectiv purtarea corectă a măştii, folosirea dezinfectantului şi păstrarea distanţei minime de 1,5 m între persoane.

Studenții nevaccinați, la cursuri în combinezoane

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat zilele trecute că există universități care ar dori să impună ca, din toamnă, la orele de laborator să participe fizic doar studenții vaccinați, iar ceilalți să poarte combinezoane de protecție.

„Sunt universități care se gândesc ca din toamnă să nu facă rabat de la prezența fizică în cadrul orelor de laborator și să impună o serie de condiții. Spre exemplu, participarea fizică a studenților vaccinați. Fără a îngrădi participarea studenților nevaccinați. Aceștia ar putea să aibă combinezoane de protecție. Sunt câteva universități și eu susțin această idee”, a declarat Cîmpeanu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. “Dacă diagnosticarea “covrig” este făcută cu multă ușurință, iar vindecarea bolii se realizează într-un procentaj de aproximativ 99% cu un tratament potrivit, de ce trebuie să fie nevoie de o “dozare” (testare genetică experimentală) a populației, cu posibile efecte secundare necunoscute și cu o mortalitate egală cu cea pentru care se administrează “terapia”?! Cu alte cuvinte, nu este mai simplu să te tratezi de o boală cunoscută, în speță de “covrig”, decât să riști efectul secundar al unei dozări care este foarte posibil să nu poată fi diagnosticat și tratat? În cazul “covrig” știm cu ce ne luptăm, însă “dozarea” poate aduce surprize neașteptate și efecte nedorite! ?”Pr.Claudiu B…..Domnul Hristos si Maica Domnului sa ii intareasca sa reziste pe cei care refuza sa participe la aceasta mascarada,dar sa nu uite ca juramantul absolventilor de medicina este la zei(draci)… majoritatea doctorilor de azi fiind vanduti….

  2. Funcționează cumva instituțiile de învățământ superior în formula de “stat în stat” în raport cu legile țării ghidate de Constituție? Sau oare șefii acestor instituții au căzut deja la pace cu înaltele autorități spre a vinde pielea bieților studenți în schimbul păstrării funcțiilor? Repetăm zicerea biblică și pentru acești așa-ziși profesori:”Cine duce în robie de robie are parte”, căci poate se vor gândi de două ori măcar înainte de a-i transforma pe studenți în sclavi. Adică niciunul dintre cei care au pactizat cu satana nu va scăpa de robie, dacă, desigur, înțeleg ce înseamnă această robie sau mai bine zis ce consecințe veșnice are ea. Nu știți deloc încotro mergeți, dragi profesori universitari! Ieșiți cât mai e timp de pe acest drum cu sens unic către Iad. Nu banii sunt totul, ci salvarea sufletului de la Iad este totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button