X

Rafila se declară șocat pentru că românii preferă medicamentele anti-virale și nu vaccinurile C0vid aflate în fază experimentală

Rafila, după ce moțiunea împotriva ministrului Sănătății a fost respinsă: „Dacă votul ar fi fost secret, ar fi trecut”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rafilianul OMS din România, deputatul Alexandru Rafila (PSD), a recunoscut luni, la Antena 3, că vaccinarea C0vid a eșuat în țara noastră, întrucât foarte mulți români nu vor să riște vaccinarea cu seruri aflate în fază experimentală până în 2023.  În schimb, aceștia au ales să se trateze cu medicamente anti-virale și să apeleze la doctori cu adevărat profesioniști, refuzând protocolul morții instituit de arabul Raed Arafat.

„Nu cred in tratamentele-minune. Diferenta intre tratamentele-minune si tratamentele agreate medical este ca medicamentele-minune sunt doar afirmate dar nu sunt demonstrate (…) Pe mine ce ma frapează este usurinta cu care oamenii imbratiseaza un tratament-minunte despre nu sunt studii, in schimb sunt reticenti fata de un vaccin care are in spate studii clinice. Mi se pare ciudat.

Partea de comunicare nu a fost intotdeauna cea mai izbutita si a dus la aceste indoieli ale publicului. Sunt aparitii in zona publica care nu fac nimic altceva decat sa se hraneasca din aceasta zona de asteptare a oamenilor pentru un medicament miraculos”, a declarat Alexandru Rafila.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ca de obicei acest mason Rafila minte.
    Dovada 1: Citez din prospectul “vaccinului” Astrazeneca publicat pe site-ul Agentiei Europene a Medicamentului:
    https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-astrazeneca-epar-product-information_ro.pdf

    “Durata protecției
    Durata protecției oferite de vaccin nu este cunoscută, fiind în curs de determinare în cadrul studiilor clinice aflate în desfășurare.

    Copii și adolescenți
    Siguranța și eficacitatea COVID-19 Vaccine AstraZeneca la copii și adolescenți (cu vârsta sub 18 ani) nu au fost încă stabilite. Nu sunt disponibile date.

    Fertilitatea, sarcina și alăptarea
    Sarcina
    Experiența cu utilizarea COVID-19 Vaccine AstraZeneca la gravide este limitată.
    Studiile la animale privind toxicitatea asupra funcției de reproducere nu au fost finalizate. Pe baza rezultatelor studiului preliminar, nu se anticipează niciun efect asupra fătului (vezi pct. 5.3).

    Limitări ale eficacității vaccinului
    -Datele disponibile în prezent din studiile clinice nu permit estimarea eficacității vaccinului la persoanele cu vârsta peste 55 de ani.

    Interacțiuni cu alte medicamente și alte forme de interacțiune
    Nu s-au efectuat studii privind interacțiunile.”

    Aprobare condiționată
    Acest medicament a fost autorizat conform unei proceduri numite „aprobare condiționată”. Aceasta înseamnă că sunt așteptate date suplimentare referitoare la acest medicament.

    Dovada 2:
    Iata studii clinice din Statele Unite care dovedesc eficacitatea Ivermectinei:
    https://covid19criticalcare.com/ivermectin-in-covid-19/
    Sunt zeci de mii de pacienti vindecati in lume.

    Rafila mizeaza ca romanii nu se informeaza si doar cred ce spun autoritatile. Sunt munti de date si studii care dovedesc ca Rafila si autoritatile mint cu nerusinare. In toata lumea se prescriu tratamente pt Covid. Doar in Romania, autoritatile ascund acest lucru.

    1. Da, ei cred că România este un cătun izolat și nimeni nu știe nimic .Au învățat să vorbească și fac pe specialiștii ,că doar de experți trebuie să asculți nu ? Falșii experți și manipulatorii care apar la tv au impresia că toată lumea le crede minciunile,in China nu sau vaccinat nici 10% dar virusul a dispărut de o luna de zile ,deci se poate și fără vaccin ,oricum nu era nevoie de el și nici de alte tratamente minune , nu pentru bolile lor imaginare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button