X

PROTEST 20 MARTIE – Piața Universității, ora 15. Miting + marș, Universitate – Izvor

LIVE: Protestele din București de la Piața Universității și Piața Victoriei.  Români UNIȚI-VĂ și cu TOȚII să mergem la COTROCENI

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

20 MARTIE – PROTEST MONDIAL CONTRA RESTRICȚIILOR
ROMÂNIA IESE IAR ÎN STRADĂ, ANTIMASCARADĂ!

Pe 20 martie este ziua protestelor mondiale împotriva restricțiilor pandemice, anunță organizatorii.

Sâmbătă 20 martie 2021, de la orele 15, ne adunăm în miting la fântânile de la Universitate și apoi plecăm în marș spre parcul Izvor, pentru mitingul final. Vom vorbi și vom protesta pașnic în Starea de Libertate! Avem mulți wați și mulți decibeli ca să ne facem auziți!

DE CE IEȘIM LA PROTEST:

• Împotriva vaccinării obligatorii a populației
• Împotriva oricărei discriminări bazate pe vaccinare
• Împotriva restricțiilor impuse de prelungirea continuă și neconstituțională a stării de alertă!

Referitor la existența a 2 mitinguri: repetăm că SDL a luat avizele de la Primărie și dealtfel SDL a anunțat, la mitingul din 7 martie, că așteaptă oamenii și va organiza un nou miting în 20 martie, de ziua mondială a protestelor. Cei care au fost pe 7 martie în parcul Izvor au auzit acest anunț.

Existența a 2 mitinguri este similară festivalurilor muzicale cu mai multe scene pe care se cântă același stil. Câtă vreme se cântă aria antimascaradă, chiar dacă pe mai multe voci, nu falsează nimeni.

Vă așteptăm și îi așteptăm pe toți frații noștri de suferință, indiferent de unde vin!
Pentru ambele evenimente (miting + marș, Universitate – Izvor).

Starea de Libertate are avizele de la Primăria Capitalei – vezi detalii pe canalul de Telegram.

DE CE IEȘIM SÂMBĂTĂ?

Sunt medic, am fost la majoritatea protestelor anti restricții, am vorbit pe scenă in public și in online.

Cred că vremurile care vin sunt mai grele decât 2020, iar dacă nu suntem hotărâți, slugile globaliste care conduc țara vor face aici un măreț lagăr sanitar. Libertățile cedate de noi in 2020 nu vin sigure înapoi. Ordinele externe primite in plic de arafații și rafilienii de serviciu pot fi dejucate dacă suntem o prezență masivă in stradă.

Foarte important este să păstrăm protestul coerent și pașnic, ca un Maserati care merge la ralanti. Violențele și huliganismele ar fi exact pretextul pe care sistemul global și l-ar dori pentru a ne încadra drept o turmă de nevertebrate incoerente și dezorganizate și a justifica amplificarea restricțiilor impuse.

Prezența masivă și coerentă prin discursuri articulate a unei mulțimi organizate va da mesajul de putere și va putea face autoritățile să cedeze asupra măsurilor și restricțiilor absurde.

O prezență masivă, o mulțime organizată și coerentă este cel mai clar manifest al libertății acestui popor, un strigăt ferm către mai marii zilei că suntem mulți și puternici și știm că ei ne țin bocancul pe grumaz sub pretexte sanitare puerile și că asta trebuie să se oprească acum!

În numele organizațiilor locale implicate in Proteste mulțumesc și aplaud toți cei implicați in organizare și cei prezenți la aceste proteste.

Ne vedem sâmbătă la 15 in Piața Universității și apoi în Parcul Izvor! (Protestul se poate întinde până spre ora 22, conform autorizațiilor.)

Mircea Puscasu

@wwrallyRomania

Word Wide Rally România

Official Channel

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

    1. Angel Maria, solutii lumesti nu mai sunt. Iesirea ta in strada nu numai ca nu castiga nimic ci poate va agrava. Acesta asazis protest mondial cu siguranta ca-i pus la cale de papusari si el seamana enorm de mult cu protestul de pe 6 ianuarie 2021 sin state, protest in urma caruia sustinatorii lui Trump au fost declarati teroristi. Ma tem ca la fel va fi si acum. Oamenii simplii si naivi vor cadea in cursa, fiindca in multimii vor fi cei ce stiu ce au de facut.

      Singura iesire sa fie doar cu icoane si cruci in maini, cu cantarii bisericesti, rugaciune spre Bunul Dumnezeu si spre Maicuta Sa

  1. Un protest adevărat nu are nevoie de avizele de la primărie! Mulți oameni sunt nemulțumiți, însă foarte, foarte puțini ies în stradă să își strige nemulțumirea! Oamenii ar trebui să iasă mai des în stradă pentru protejarea drepturilor și libertăților. Dar nu ies! Pentru că au devenit prea indolenți și prea lași pentru a face asta!

    1. Corect, asa e. Dar iata, romanii ies cu mic cu mare…la schi la Poiana Brasov!!! Acolo e ca la manifestatie, nu mai ai loc sa arunci un ac! Vai de capul lor de orbi si surzi ce sunt, in curand se vor da cu schiurile pe partie direct in iad (si la propriu si la figurat)!!! Si ei, si copiii lor, si nepotii lor, caci demonstreaza ca nu le pasa deloc de ceea ce se intampla in si cu tara in care s-au nascut si traiesc! Si vor primi toti ceea ce merita ptr aceasta ignoranta si indiferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button