X

Tot mai clar: OMS controlat de China. „Extrem de improbabil” ca SARS-Cov-2 să fi fost creat în laborator

În urma investigațiilor, OMS consideră că este „extrem de improbabil” ca SARS-Cov-2 să fi fost creat în laborator

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experții OMS care anchetează originile pandemiei Covid în Wuhan au transmis că renunță să mai ia în considerare ipoteza conform căreia virusul a fost creat de om, în laborator, considerând că este o pistă greșită.  Nu există dovezi care să arate că SARS-Cov-2 a pornit dintr-un laborator din Wuhan, spun cercetătorii, conform smartradio.

Peter Ben Embarek, expert în siguranța alimentelor și boli ale animalelor, a anunțat decizia organizației în cadrul unei conferințe de presă. El a precizat că OMS rămâne la opinia inițială, conform căreia virusul a ajuns la om prin intermediul unei specii intermediare, purtătoare a virusului.

Echipa de investigații a OMS a petrecut ultimele săptămâni căutând dovezi ale izbucnirii epidemiei în Wuhan. Experți din 10 state au vizitat spitale, institute de cercetare și piețe pentru a determina punctul de pornire a infectării. Însă oficialii OMS au fost monitorizați cu strictețe de autoritățile chineze și s-au împotrivit unei investigații complet independente.

„Am căpătat o nouă perspectivă față de cea anterioară? Nu prea cred”, spune Embarek, care a dat declarații în numele echipei de investigație a OMS. „Am înțeles mai multe? Am descoperit noi detalii? Absolut”.

Speculațiile conform cărora virusul a fost fabricat au fost respinse de reprezentanții OMS.

Liang Wannian, membru al Comisiei de Sănătate din China susține că există și posibilitatea ca virusul să fi apărut pentru prima dată într-o altă regiune a lumii, înainte să fi ajuns în Wuhan.

Concluzia OMS este că piața de animale vii din Wuhan a reprezentat locul de unde virusul a început să se răspândească rapid, dar nu se poate determina cum a ajuns acolo.

„Cercetările arată că ipoteza privind dezvoltarea virusului în laborator este extrem de improbabilă și nu poate explica trecerea SARS-Cov-2 la om”, spune Embarek.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. NU DE CHINEZI… DOAR DE GLOBALISTI “Laboratorul biologic chinez din Wuhan este deținut de Glaxo!
    Care, din întâmplare, deține Pfizer! (cel care produce vaccinul!)
    Care, din întâmplare, e gestionat de finanțele Black Rock.
    Care, din întâmplare, gestionează finanțele Societății Open Foundation (FUNDAȚIA SOROS)!
    Care, din întâmplare, servește AXA franceză!
    Care din întâmplare, deține compania germană Winterthur.
    Care, din întâmplare, a construit laboratorul chinez din Wuhan!
    Cumpărat accidental de germanul Allianz.
    Care, din întâmplare, ca acționar are Vanguard.
    Care este acționar al Black Rock.
    Care controlează băncile centrale și administrează circa O TREIME din CAPITALUL global de investiții.
    Care, din întâmplare, este un mare acționar al MICROSOFT
    Proprietatea lui BILL GATES, care din întâmplare este acționar al PFIZER (care vinde VACCINUL minune) și în prezent este primul sponsor al OMS !!!
    Dacă nu este suficient de clar de ce a intrat UN LILIAC și a apucat ȘARPELE și TOATĂ PLANETA S-A INFECTAT, mai pot continua!
    Dar vă rog să NU DISTRIBUIȚI MASIV postarea mea!
    Și nici să nu mă lăsați să merg mai departe!
    Pentru că sunt doar un CONSPIRAȚIONIST care răspândește știri false!
    Sursa: Un oarecare de pe Facebook. Probabil plătit de ruși…”

    1. Clarificare: ‘Chiar asa sa fie?!’, evident ca nu este asa, ci este regizat pentru a discredita pe cei care nu sunt de acord cu vaccinarea, care este tot o forma de manipulare. Au mai existat asemenea manipulari; Dupa ce Hitler a ajuns la putere in Germania, unii au inteles potentialul pericol care putea sa urmeze, fiind luati in ras de cei care credeau in mesajele pacifiste de la inceput ale nazistilor, ceea ce a urmat se stie.

  2. Virusul nu exista. O astfel de dezbatere in jurul originii sale, nu face altceva decat sa impinga subconstientul maselor, inspre ideea falsa ca ceva totusi exista.

    De aici acel cliseu in exprimare al combatantilor plandemiei: “eu nu neg existena virusului, virusul exista, dar…”

    Cand ai intrat pe acest film, discutia e pierduta.

    Virusul nu exista. Punct.

    Cine afirma existenta lui, sa faca dovada.

    1. @ Cosmin

      frate bati campii cu gratie, eu ma intreb daca tu esti cat de cat cu bunul simt la purtator. Ca se manipuleaza cifrele si ne mana ca pe niste oi spre o dictatura mondiala antihristica e foarte adevarat si subscriu, dar sa repeti in continuu ca virusul nu exista si ca trebuie prezentate dovezi de cei care sustin ca exista mi se pare total deplasat. Dar daca vrei sa stii uite ca eu am avut acest virus in vara si am depasit cu greu momentul. L-am luat de la cineva care a ajuns in spital (nu in forma grava) care prezenta simptome, dar a interpretat gresit, crezand ca e de la clima din masina. Daca nu era virus nu se transmitea. Nu mai mancati roscove aiurea ca prin afirmatii de acest gen nu faceti decat sa sa compromiteti tema si sa ajungem de rasul smecherilor care vor sa amageasca lumea spre pierzarea ei. Din cauza ta si a altora ca tine care va treziti vorbind aiurea-n tramvai, nici eu nu pot sa deschid discutii pe subiect pt ca sunt asociat cu asemenea pareri infantile si sunt luat in bascalie numai si daca tangential deschid gura pe tema asta. TE AVERTIZEZ ca prin prostia asta vehiculata nu faci decat sa slujesti raului si sa semeni discordie. Tu chiar crezi ca toti in jurul tau sunt tampiti pt ca tu ai dat de nu stiu ce informatie care spune ca virusul nu exista?! Eu n-am auzit in randul celor care au vorbit despre subiect (Carrie Madej, Judy Mikovitz, Sucharit Bhakdi) ca virusul nu exista. Sa inteleg ca tu ai informatii mai pretioase si mai la prima mana ca ei si stii altceva, sau despre ce vorbim? In ziua de azi cu atata informatie credem ca stimn si ce viseaza Trump, dar noi nu stim ce face cel de langa noi. Calzuleaza-ti vorbele ca din cauza ta si a celor ca tine o sa patim ca Petrica cu lupul. Gandeste-te ca oamenii care stau in dubii zapaciti de media, cand citesc ce spui tu fug ca din lant in tabara ailalta si ii vei avea pe constiinta. Pastreaza-te in copertile tale si vorbeste numai despre ce stii sigur ca stii, nu te intinde mai mult decat ti-e plapuma c-o sa cazi jos din pat! Iti doresc sa nu ai parte de contactul intim si personal cu virusache ca nu se stie daca va fi asa impresionat de vitejia dumitale. S-ar putea sa te provoace la o tranta ca intre zmei si sa ramai cu cicatrici! Si ca sa te parafrazez, virusul exista. Punct. Cine afirma altceva sa stea intr-o camera inchisa cu unul care tuseste si se va convinge. Ca unul care a tras-o pe piele lui mi se pare delir in stare pura fermitatea ta de a pune puncte alandala. Mai era unu Marian, sofer, care contesta exostenta virusului. Tu chiar crezi ca astia pot semana panica numai din cifre si morti fictive??! Automat trebuie sa existe un virus ca sa sperie lumea. Eu stiu oameni care s-au vaccinat tocmai pt ca au vazut infectati de covid si s-au speriat foarte tare. Pacat ca n-au dat de tine sa le explici tu cum totul e o inchipuire! Esti un nesimtit increzut. Nimic mai mult. Parerea mea!

      1. @ cosmin, adevar graiesti!
        @sceptik, de unde stii tu ca boala ce ai avut-o nu a fost o raceala sau o gripa mai grava, si a fost inexistentul “covid”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button