X

ATENȚIE! A fost nevoie să moară oameni ca să nu se mai vorbească despre Ivermectină. CTP dă din casă…

VIDEO. Primele imagini cu pavilionul ars de la Matei Balș și cu pacienții transferați în urma incendiului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Până ieri subiectul principal era Ivermectina, acum se vorbește doar despre Balș

Toată societatea era inflamată de faptul că autoritățile ticăloase nu doreau folosirea Ivermectinei în tratamentul anti-Covid.  Adusă în discuție mai întâi de presa anti-sistem, folosirea ivermectinei a fost apoi dezbătută și de mass-media mituită de BigPharma (mai mult s-a încercat discreditarea acestui medicament).

Situația părea scăpată de sub control întrucât apăreau tot mai multe dovezi despre eficiența acestui medicament, care a luat în 2015 premiul Nobel, iar tot mai multe țări o aprobau drept tratament oficial anti-Covid, o alternativa rapidă, sigură, cu costuri infime la controversatele vaccinuri.

Dar ce să vezi? Apare incendiul de la Balș, mor 7 oameni, chiar în fostul bârlog al lui Streinu Cercel, care încă are oamenii săi acolo. Pare totul planificat, parcă a dat careva drumul la oxigenul din butelii, pompierii erau deja în mașini gata să intervină (au ajuns în doar 8 minute, când în alte cazuri treceau zeci de minute – dar probabil nu s-au vrut multe victime, ca apoi să-și aroge meritul că intervenția a fost excepțională). În România, slugile BigPharma se pare că sunt mai obediente decât oriunde pe mapamond.

Dacă tot nu v-ați convins, să vedem ce spune avocatul, cu adevărat, al diavolului, CTP, într-o emisiune la Soroș-Digi24:

CTP, despre incendiul de la „Balș”: Manipularea și-a atins scopul în cazul celor care refuză vaccinul, dar au luat toată Ivermectina

„Imaginea acestei manipulări – că diverși înalți responsabili de prin Primărie, Guvern, ISU și așa mai departe stau cu bricheta și dau foc la un rug pe care ard cei cinci care au murit – asta a fost ținta și ea rămâne, indiferent de ce se întâmplă în continuare, pentru că a fost vehiculată suficient, aproape 12 ore, ca să rămână în mintea unor cetățeni”, a explicat Cristian Tudor Popescu. „Ce fel de cetățeni? Cetățenii care nu se obosesc să raționeze. E greu, să raționezi e greu”, a adăugat gazetarul.

„Printre aceștia, de pildă, cred că se numără cei care refuzau vaccinul de plano, refuzau să se vaccineze din start și s-au năpustit apoi să ia toată Ivermectina din farmacii și să ia pastilele astea împotriva râiei, din câte am înțeles, atât la om, cât și la animale. Acești oameni cu siguranță vor rămâne cu această manipulare în cap, pentru că sunt oameni care refuză să raționeze”, a punctat CTP.

Ivermectina, un alt incendiu mediatic

Ivermectina este un alt „incendiu mediatic”, în opinia gazetarului. Cazul „Ivermectina” arată cum funcționează mecanismele de manipulare, spune CTP: contradictoriul este de la sine acceptat. „Alba și neagra sunt totuna în mintea acestor oameni care refuză să raționeze”, spune Cristian Tudor Popescu.

El a amintit că unul dintre argumentele antivacciniștilor este că vaccinul anti-COVID, deși are toate aprobările necesare, s-a făcut prea repede și de aceea nu este de încredere.

„Aceiași inși care au zbierat că vaccinul e periculos spun acum: de ce nu se folosește Ivermectina, că Slovacia îl folosește! Slovacia de capul ei a aprobat acest medicament, nu l-a aprobat Uniunea Europeană, nu l-a aprobat Agenția Europeană a Medicamentului. Când eram întrebat: dar dvs de ce susțineți vaccinarea, domnule Popescu? Păi, o susțin pentru că m-am uitat la toate aprobările, la datele vaccinului, structura lui, de la cine are aprobare, testele care s-au făcut. Agenția Europeană a Medicamentului trebuie să spună „da”. Nu hotărăște asta nici Pfizer, nici Moderna, nici AstraZeneca”, a explicat gazetarul.

„Este formidabil cum într-un soi de mâzgă a minții te năspustești să iei pastilele acelea din farmacie, fără niciun fel de prescripție, nici nu știi cât trebuie să iei, nici nu se știe dacă aceste medicamente te vindecă în cazul în care ai contractat virusul sau dacă trebuie luate înainte, ca un vaccin, să nu te mai îmbolnăvești, habar n-au, dar să luăm, să luăm! Vasăzică, vii cu toate obiecțiile acelea în cazul vaccinului – e prea repede, domnule, e prea repede – și în schimb, în cazul acestei gogoși mediatice… – nu știu, poate, la limită o fi bun de ceva, dar hai să vedem testele! Mecanismele prostirii oamenilor în față sunt absolut fascinante”, constată CTP.

Acest slujitor al minciunii și manipulării nu are nicio empatie față de oameni, încât să le dorească sănătatea, se și vede după modul în care îi numește (potăi, javre, jigodii, care nu raționează etc.). El crapă de nervi că acești oameni s-ar putea vindeca sau nu s-ar mai îmbolnăvi, căci nu vor mai face nici vaccinul și probabil cei care-l plătesc pe acest individ sinistru vor avea de pierdut. Oricum el trebuie să presteze pro-vaccin și anti-ivermectină, căci așa șpaga îi va crește.

Nu fiți orbi oameni buni, la fel s-a întâmplat și în cazul Colectiv. Acești pui de diavoli nu se opresc de la nimic. Ar da foc întregii țări, dacă ar putea. Au ca stăpâni pe aceiași care au pus la cale monstruosul 9/11 cu turnurile gemene de la World Trade Center, New York.

Mai avem sânge în noi încât să pornim la REVOLUȚIE, una care nu s-a întâmplat în 1989? Vom scăpa vreodată de comuniști și neo-marxiști? Se mai roagă careva cu frângere de inimă pentru soarta țării? Sau ne complacem în lagărul în care trăim, crezând că aceasta este mucenicie?

Tot poporul la București!

AUR scoate AZI poporul la protest, în caz că nu va fi nicio demisie: “Ieșiți în stradă. România e ARSĂ!”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Rugăciune da, dar nu mai îndemnați la revoltă pentru că această este doar în avantajul stăpânilor vremelnici ai lumii acesteia, un bun motiv pentru a instaura prigoana printr-o adevărată restrângere a drepturilor

    1. Revolutie, nu revolta! Cat s[ mai stam ca mamaligile?! Ia zi, cat te rogi tu? Cum te rogi de Dumnezeu nu te asculta? Stii ca daca 50 de oameni din tara asta s-ar ruga cum trebuie, alta ar fi soarta noastra? Ce atata ipocrizie cu rugaciunea, cand habar nu avem ce e aia. Sa ne rugam mai bine pentru iertarea lasitatii noastre, ca altfel vom muri ca prostii, ori arsi, ori intoxicati, ori cipuiti de niste derbedei.

      1. @OrtodoxINFO
        Aveti dreptate – daca satra neomarxista ramane in continuare la guvernare vor implementa “digitalizarea” si sistemul virtual 666 – Asta e principala lor misiune asa cum afirma in toamna chiar Werner.
        Astia pot fi striviti de o revolutie , insa care e orientarea in zona SECURISTA ? Aici se iau deciziilepe tremen lung , aici se primeste agenda side aici se comanda marionetele care apar pe tembelizoare… Exista vre-un pol nationalist care sa nu accepte regimul satanic globalist ?

      2. Super raspuns! Fratilor, pierim ca lasii. Nu-l mai parafrazati pe parintele Iustin cum că „solutii omenesti nu mai sunt”. Sfintia sa a luptat, nu s-a predat, eu am aflat despre demersurile sale fiind plecata din tara, deci a protestat in felul sau, a adunat semnaturi, a vorbit….nu a bagat capul in nisip. Intr-o tara in care copiii si batranii sunt amenintati, cine nu face nimic este laș, tradator si sinucigaș. Ce raspuns vom da lui Dumnezeu daca vedem cum cad ai nostri si noi nu facem nimic, ce-or sa faca, ne omoara pe toti? Macar sa protestam, pentru ca ei se tem de noi daca ne unim si protestam, pacat ca nu avem cu cine sa ne unim.
        Insa ceea ce ne lipseste cu adevarat este ADEVARATA MARTURISIRE DE CREDINTA, din pacate preotii buni au dezertat, au ramas cativa care ne zapacesc de cap. Haideti sa privim problema in ansamblu, daca masoneria a luptat atat de mult din interior sa distruga Biserica, nu era normal sa aiba si un plan de rezerva prin care sa ne puna cu botul pe labe, sa stam linistiti, sa ședem frumos precum Bubico, ca inca mai este har, inca se mai poate merge la ei…fratilor, luati-va Pidalionul si vedeti acolo ca veti gasi toate raspunsurile, si intelegeti omeneste ca ne-a ajuns mania lui Dumnezeu, daca nu ne asumam CORECT, marturisirea de credinta, nu vom face nimic. Abia dupa aceea ne putem uni si putem invinge. Uitati-va in istorie, o mana de popor si romani si greci si rusi si georgieni, cati am fost noi in fata paganilor si cati erau ei si cu ajutorul lui Dumnezeu i-am invins. Vedeti ce oaste avea imparateasa Tamara si ce-au facut cu musulmanii, dar erau in DREAPTA CREDINTA, fara compromisuri si tradari, iar ea statea fara sa manance si se ruga zi si noapte cat tinea razboiul, de fapt ei, ca si ai nostri la fel faceau. Cum credeti ca vom scapa noi, cei de acum de mania lui Dumnezeu in halul in care suntem….si mai este ceva, pana acum 50 de ani femeile nasteau acasa, atatia mii de ni, bunica-mea a nascut pe camp iar baiatul l-a nascut in caruta si de drag ca era baiat, si-a dat bunicu camasa jos (in care muncise toata saptamana, probabil), a rupt-o si cu o bucata l-a sters iar cu alta l-a invelit dupa care l-a sarutat pe frunte. Acum numai sa miorlaim stim, vedeti ca sinicidere nu este sa nu te duci la spital in ziua de azi, dupa cum vedem sinucidere este sa te duci…Aruncati fratilor anticonceptionalele alea la gunoi si lasati comportamentul asta duplicitar, compromisul asta in toate, mai ales in Ortodoxie, haideti sa ne amintim ce sange avem in vine, ce stramosi am avut, chiar asa am ajuns noi, sa ardem ca sobolanii???
        Acest comentariu este scris in memoria unei mamici eroine care a fost ucisa la nastere, din ordinul lui arahat pentru ca, citez „ nu este bine sa te bucuri de raul altuia dar doamna avea niste postrari deranjante pe fb”, deci asta a simtit viermele ala de rahar sa declare, atat a putut el sa faca…..Indiferent ce s-ar intampla, IISUS HRISTOS INVINGE raul!!!

  2. Cine inca nu vede ca aceste incendii sunt ‘intentionat-puse’, exact in momentul in care subiectul zilei e unul sensibil de la care se doreste a se distrage atentia, si nu de ieri, de azi, ci de cand cu crima de la Colectiv, nici n-o sa vada vreodata. Astia recurg la ‘asasinat’ pentru a-si sterge urmele sau pentru a amuti vocile incomozilor. De la inceputul epocii ‘piromanului de la trei coceni’, romanii ard de vii peste tot: in cluburi, in spitale, biserici…Doamne fereste de scoli sau de alte locuri luate in vizor pentru ‘a sensibiliza romanii! Apropo, adevaratul motiv pentru care mai multe tari au sistat vaccinarile este numarul foarte mare de decese inregistrat, mult mai mare decat minciunile servite noua de media ocultei.
    SUTE-DE-DECESE-in-urma-VACCINURILOR-anti-Covid-in-documentele-oficiale-ale-UE-si-SUA.-Peste-173-de-morti-in-Europa-si-peste-317-in-America.-16.479-de-cazuri-cu-reactii-adverse-la-Vaccinul-Pfizer-in-UE.-Majoritatea-femei.-DOVEZI-

    Asteptam sa-si dea astia demisia? Niciodata! Pentru ca nu le e frica. Sa vedem cat se mai lasa romanii calcati in picioare… ieri, dupa crima de la ‘Matei Bals’ , sa fi fost tot Bucurestiul in strada. Pana la urma, iminenta foamete ce ne paste pe toti o sa ne sileasca sa ne facem auziti!

    1. Spuneti dvstra….ieri, dupa crima de la ‘Matei Bals’ , sa fi fost tot Bucurestiul in strada…
      Dar nu sa fi fost TOTI,ci macar 1%,adica 20000(MINIM),dar NU atatia,ca-s PREA MULTI,ci 0,5%,adica 10000(MINIM)….DAR DE UNDE????
      Lumea din bucuresti si DIN TOATA TARA ,nici MACAR NU BANUIESTE nimic din ce spuneti,deci NU ca NU stie NIMIC,ABSOLUT NIMIC,dar nici macar NU BANUIESTE ca exista si asemenea pareri/ saituri/bloguri/oameni/dezbateri.DOVEZI….la fel e si cu vaccinu’,BOTNITA si….TOATA AGENDA lu’ covrigu’ INVIZIBIL(hahaha),ca nu ma pot abtine sa nu rad, de ,,schema’’ schizofrenica a unor CRIMINALI,despre a FURA SI UCIDE CAT VOR SI PE CINE VOR SI PANA VOR ei, in numele a CEVA…CEVA INVIZIBIL(hahaha)…
      Ptr BOTNITARII LEPADATI(MINIM 99%,vazandu-i dupa FAPTELE lor=iubesc/adora/APARA BOTNITA)…ce NU este la TELEVIZOR,NU este nimic de crezut,nu e NIMIC de dezbatut, NU e NIMIC interesant ptr ei.Is DISTRUSI/pierduti total…TELEVIZORUL si doar el,adica…ICOANA LU’ ANTIHRIST,denumit televizorul de Sfintii din CERURI si chiar de insusi un drac spune dintr-o femeie,intr-un filmulet cu Pr Vasile Novicov….
      E GATA e SAH MAT….cand veti vedea REVOLUTIA mondiala ca a inceput(anu’ asta sau in 2,3 ani…maaaxim),CA ACOLO SE VA AJUNGE si ca se va lasa cu VIOLENTA,varsare de sange, sa stiti atunci ca SERPII lui antihrist(SCURSURILE SECRETE,la noi numiti SRI,SIE,STS) aia au dat drumul etapei urmatoare din agenda STAPANILOR lor satanisti=VRAJITORI,NU ca… se va aduna GLOATA/PULIMEA/PROSTIMEA/vitele si vor face si vor drege….NU EXISTA asa ceva ptr ei e PREA APROAPE de a-ai realiza VISUL SUPREM=inrobirea VITELOR ,fiindca asa i-au DRESAT pe oameni sa ajunga… VITE,adica sa RENUNTE la Cel care le-a dat VIATA si sa sa-si arunce RATIUNEA singuri la WC,sa ACCEPTE ca sunt maimute si astfel sa devina VITE,mancatoare de PAMANT,de cele PAMANTESTI,precum….BANIII,masinile,fustele,bautura,mancarea,vacantele si…inca 3,4 lucruri MAAAXIM din MILIARDELE de lucruri PERFECTE ale Creatiei Lui Dumnezeu.Daca o sa incercati,ca mai mult NU o sa puteti, sa stati de vorba cu BOTNITARII,o sa vedeti ca indiferent ca sunt SLUGI SAU STAPANI,sunt invatati sau neinvatati,ca sunt femei sau barbati,mari sau mici,grasi sau slabi …etc…TOTI sunt redusi la MAAAxim 100 de cuvinte pe care le amesteca in 12,15 FRAZE si….GATA…asta e NOUL OM ,,modificat’’ in …ALTCEVA.Sunt ceea ce si-au dorit….TOTI SUNT EGALI,adica uniformi,tabla rasa….
      Asta au facut SCURSURILE secrete,in in ultimii 150-200 de ani si mai ales in ultimii 30 de ani si aceasta ,,revolutie’’se va termina cu o SOLUTIE…. data/plantata TOT de ei,precum….guvernul mondial cu RESETAREA lui…etc si mai apoi cu preaspurcatu’ lui…s.a.
      Noi sa NU ne pripim,sa avem UN PIC DE RABDARE, sa NU ne ARUNCAM cu firea in INCLESTARILE SI PROVOCARILE=capcanele nosferatilor, fiindca ORICUM, vrem sau NU, vom fi prinsi in vartejul VRAJITORILOR care stau in umbra si conduc pamantul=tera…
      Sa NU uitam in clipele/vremurile astea ca Sfintii din CERURI au prorocit si au spus ca noi care vom TRAI aceste vremuri NU trebuie sa facem mai mult decat… sa RABDAM si sa NU primim NIMIC de la ei si asa ne vom mantui,DAR e si scris si e CLAR si limpede… cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui(Matei 24,vs 13)….
      Sa fim siguri ca aceste vremuri sunt INGADUITE de Dumnezeul Treimic si sunt spre MANTUIREA noastra si NIMIC,ABSOLUT nici macar o picatura nu atinge pamantul fara sa NU stie Cel care are numarati si firele din capul nostru,iar aceste vremuri vor TRECE caci SCRIS este …. credincios este Dumnezeu; El nu va îngădui ca să fiţi ispitiţi mai mult decât puteţi, ci odată cu ispita va aduce şi scăparea din ea, ca să puteţi răbda.(Corinteni1,cap10)… ABSOLUT TOTAL SIGUR, Hristos El va BIRUI/zdrobi pe ,,imparatii’’ si Poternicii acestei lumi intr-o clipita…
      .Astea is vremuri cum nu au mai fost de la Facere,vine preaspurcatul si e ajutat de toata COHORTA SATANEI.Sa avem MARE grija la deciziile pe care le luam,ca la multe NU MAI EXISTA CALE DE INTOARCERE….
      Cel căruia i se pare că stă neclintit, să ia seama să nu cadă.”(Corinteni 1; 10)

    1. Asa e Stelian. ..nu cu violenta, ci cu durere și hotărât, ,,pt credință, pt tara,pt copii,pt viitorul atât cât ne o fi dat de la Dumnezeu. …

  3. @@@ilioara,este simplu de răspuns la ìntrebarea adresată cititorilor acestui site:
    ,,Cum credeti ca vom scapa noi, cei de acum de mania lui Dumnezeu in halul in care suntem?”
    Răspuns:neacceptånd actele cu cip,vaccinarea și cipuirea!

  4. 1.
    e la mintea cocosului ca nu pot exista doua medicamente diferite, pentru om si animal, cand substanta si formula chimca e una singura; e treaba distribuitorilor ce etichete de marketing pun pe cutii.
    hai sa nu mai dati oamenilor vitamine pentru ca se dau, culmea, si la animale!

    2.
    orice revolutie este deturnata si furata de cei care creaza animozitatile si presiunea puterii asupra sclavilor.
    asa a fost decand e lumea, e tactica diavolului pentru a produce schimbari pe principiu distruge si repara mai bine…azi se zice ‘build back better’, fiecare epoca a avut lozinca ei parafrazand eternul Ordo Ab Chao (ordine prin haos). Nu realizati ca satanismul e la apogeu si ca singura revolutie e interioara, refuzul de a colabora cu societatea satanica, unitatea in Hristos, comunitatile din jurul bisericii, aia e sicietatea crestinilor…fara salarii pentru munca la satan si cumparaturi din productia lui satan…puteti face un sistem nou, crestinesc si sa respingeti sistemul actual? aveti armate sa arestati puterea satanica si conducatori sa refaca ordinea fireasca?
    ca sa chemi lumea la revolutie trebuie sa ai o solutie de reorganizare de la zero. care este aia?
    si lui Hristos i-au trebuit 3.5 ani ca sa ridice valul si apoi inca 300 ca sa apara un conducator precum Constantin.
    voi ce intitutie propuneti aici pe pamant, unde stapanitor este diavolul??? cine conduce lupta? aveti banii satanei ca sa platiti armatele de mercenari ca sa treaca de partea poporului?
    soros, gates, rockefeller, rothschild, fink si restul agentilor schimbarii s-ar bucura sa faceti revolte si sa le dati o mana de ajutor pentru schimbarea radicala a vechiului sistem cu unul diafan si anarhic in care corporatiile comuniste sa preia puterea pe nesimtite.
    premisa inceperii unei revolutii este unitatea deplina in cuget si existenta unui plan de reorganizare pe baza invataturilor bisericii…faceti voi asta daca biserica nu vrea si se complace sa dea cezarului ce-i al lui in loc sa il puna pe Hristos in locul cezarului.

    3. concluzie: nu se merge caine surd la vanatoare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button