X

SONDAJ Doar 30% dintre români spun că se vor vaccina Covid

Doar 30% dintre români spun că se vor vaccina împotriva noului coronaviurs anul viitor în cadrul campaniei de vaccinare, 29% refuză vaccinarea, 29 la sută se declară indeciși, 10% nu pot aprecia iar 2% nu știu sau nu răspund. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Ținând cont de faptul că deja au apărut informații oficiale despre primele vaccinuri împotriva virusului Covid 19 și de faptul că în prima parte a anului 2021 se va demara campania de vaccinare a populației și în România, dvs personal vă veți vaccina?”, este întrebarea din sondajul realizat de Avangarde în perioada 10-20 decembrie, pe un eșantion de 900 de persoane, intervievate prin telefon (metoda CATI), cu o marjă de eroare de 3,2%.

Potrivit sondajului, 38% se declară pro-vaccinare în general, 20% împotriva vaccinării, 25% declară că nu au o poziționare clară sau că nu sunt interesați iar 17% nu știu sau nu răspund.

Cei mai mulți români se declară îngrijorați (47%) sau foarte îngrijorați (16%) de evoluția pandemiei COVID 19. Doar 23 % se declară puțin îngrijorați sau foarte puțin/ deloc îngrijorați (11%).

Sursa Foto: Avangarde

72% consideră că bisericile nu ar trebui închise de Crăciun, 17% cred că ar trebui închise iar 11% nu știu sau nu răspund.

70% dintre respondenți nu ar fi de acord cu o nouă carantină generală, doar 16 % ar aproba o astfel de măsură iar 14% nu știu sau nu răspund.

11% spun că au avut un membru al familiei (soți, părinți, copii) infectat cu Covid, însă 50% spun că nu știu sau nu răspund la această întrebare. 39% declară ferm că nu au avut cazuri de Covid în familie.

51% sunt de părere că politicul și instituțiile statului sunt vinovate pentru numărul mare de COVID 19.

Sursa Foto: Avangarde

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Mint cu nerușinare!
    Doar 10-15% s-ar vaccina și nu mai mult, iar dintre medici 7-9%.
    Autoritățile sant disperate, că au ordin din afară ca să vaccineze mult mai mulți și nu știu ce să facă.

    1. Sfântul Paisie Aghioritul spune,în cartea “Vremurile din urmă”, că:
      “Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”.Mare atenție!Diavolul este viclean și umblă să înșele.REFUZAȚI VACCINUL ANTIHRISTIC.

  2. Pana la urma o sa se vaccineze cel putin 70% (sincer cred ca chiar mai mult, dupa ce vor vedea ca “vecinu a facut vaccin si e bine”) din populatie; oamenii sunt tinuti in teama, manipulati, deja sunt satui de situatie si vor accepta orice pentru a putea simti “usurare”, foarte multi nici nu vor sa mai auda de nimic legat de covid; Manipulatorii stiu bine asta. Domnul sa aiba mila de noi!

    1. Aveți dreptate, Dumnezeu și Măicuța Domnului să ne păzească ,pe toți cei care credem în Hristos, știm și mărturisim adevărul .

  3. Râsu’plansu’ – la adresa url
    https://www.facebook.com/photo?fbid=1030773760736986&set=a.244754799338890
    avem următorul text:

    NHS UK – sfaturi despre noul vaccin Covid-19:
    Asteptati pentru a face vaccinul COVID-19:
    – daca sunteti gravida – asteptati pana dupa nastere;
    – dacă alaptati – asteptati pana cand intarcati.
    Daca ati facut deja vaccinul, nu trebuie sa ramaneti gravida timp de cel putin 2 luni.

    CONCLUZIILE noastre, sfaturi pentru femeile aflate la varsta fertila:
    – daca nu vreti sa va vaccinati, ramaneti rapid insarcinata;
    – daca nu vreti sa va vaccinati si alaptati, alaptati pana face copilul 10 ani ?;
    – daca vreti sa va vaccinati si alaptati, intarcati imediat si privati bebelusul de cea mai buna hrana – laptele matern ?.

    Sfaturi pentru barbati nu avem.

    ——————————-

    Pornind de la textul de mai sus,
    considerați comentariul de mai jos
    o simplă speculație și/sau un pamflet:

    Conform doctrinei lgbtq+ și
    implicit a corectitudinii politice,
    și bărbații pot fi sau rămâne însărcinați…
    respectiv, și bărbații pot naște…
    inclusiv, și bărbații – de ce nu – pot alăpta
    în aceeași măsură ca și femeile.

    https://www.healthline.com/health/transgender/can-men-get-pregnant#if-you-dont-have-a-uterus

    With our understanding constantly evolving, it’s important to honor the fact that one’s gender doesn’t determine whether they can become pregnant. Many men have had children of their own, and many more will likely do so in the future.
    It’s crucial not to subject those who do become pregnant to discrimination, and instead find ways to offer safe and supportive environments for them to build their own families.
    Likewise, it seems feasible that uterus transplants and other emerging technologies will make it possible for AMAB individuals to carry and give birth to children of their own. The best thing we can do is to support and care for all people who choose to become pregnant, regardless of their gender and the sex they were assigned at birth.

    Dacă vi se refuză aceste argumente,
    atunci invocați discriminarea pe bază de gen
    și acuzații pe inchizitori de odioasa crimă a discursului de ură –
    astfel, oricine poate refuza legal obligativitatea vaccinării anti-covid-19.

    Dacă mai susțineți pe deasupra că sunteți și evreu, atunci ați dat cu ei de pământ.

    Dacă este să-ți pui mintea cu acești nenorociți care vor să impună vaccinarea cu forța, ei pot fi combătuți cu propriile lor texte și argumente deoarece tot ei au inventat, promovat și impus toate aceste absurdități în societate și spațiul public.

    ——————————-

    Profetia Sfantului Antonie, in curs de implinire sub ochii nostri: “Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor”

  4. https://youtu.be/7zMyQXpg59w

    Catre redactie, sau oricare dintre cititori !
    Puteti va rog sa traduceti videoclipul din linkul de mai sus?
    Este foarte recent, in limba greaca si vorbeste parintele Elpidie despre vaccinuri.
    Probabil ca cei de la YouTube, o sa-l stearga curand.

  5. Toti cei care se vaccineaza trebuie sa inteleaga foarte clar, ca au o singura viata, si nu 3, 5 sau 7 ca in jocurile de pe computer! Asa, am fi facut multi acest vaccin ce mutileaza genomul uman, macar din pura curiozitate, pt ca atunci cand viata ne-ar fi fost total si iremediabil afectata, am fi mers pe varianta “stop game” si alegerea unei noi vieti! Doar ca, toti traim in mod real si nu in jocuri pe calculator, deci nu ne putem permite sa experimentam aceasta “extravagantza” pe propria noastra piele!

  6. Voi chiar credeti ca acest sondaj spune adevarul? Uitati-va ce nume are: AVANTGARDE!
    Voi chiar credeti lucrurile care vi se servesc pe sub nas tot timpul la tv si internet?
    Nu intelegeti ca lucrurile sunt facute in asa fel incat sa manipuleze populatia!
    Ei stiu foarte bine rezultatele sondajului dar le dau pe cele pe care vor, cum vor, cand vor!
    Daca fura la alegeri le e greu sa fure in sondaj?
    Sa fim seriosi!
    Eu nu mai cred nimic din ceea ce vad si aud!

  7. Cred ca rezultatele sunt apropiate de realitate. Cam tot asa am vazut raportul celor care vor sa se vaccineze, la mine la munca. Restul a TREBUIT sa semnam ca nu dorim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button