X

Cum marii politicieni ai lumii doar mimează vaccinarea, în fața presei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Probabil că ați văzut asta deja, dar cel mai “cinstit și drept”, Sadiq Khan (primarul Londrei) a reușit să fie vaccinat antigripal fără ca măcar să scoată capacul de pe seringă. 
Încă unul dintre sughițurile sale hilare care își arată ipocrizia pentru toată lumea.

La fel s-a întâmplat și cu Premierul Australian Annastacia Palaszczuk:

într-o promovare a vaccinului în fața presei, unde a mimat de 2 ori că se vaccinează.

De fiecare data capacul a ramas pe ac, deși presa insistat ulterior că a doua oară injecția a fost efectuată cu adevărat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. @@@Iosif,din păcate unii sunt chiar proști;iar asta îi va costa integritatea fizică;cine crede că un vaccin pentru guvid se va găsi,va avea neplăcuta surpriză sã constate că viața sa nu va mai conta,fiindcă,prin acest ,,vaccin”,le va fi distrusă viața!

  1. Arthur Caplan (profesor de bioetică)
    ”Cel mai scurt interval în care a fost dezvoltat un vaccin, pentru oricare boală de care am auzit, a fost de 7 ani. Durata medie de dezvoltare este de 20 de ani. Ca să vii acuma să spui că dezvolți un vaccin magic în numai câteva luni … asta e la limita absurdului”
    Și Bill Gates, și Tony Fauci, au avansat intervalul de 18 luni. Deja numai asta și îl face suspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button