X

Inventatorul testului PCR: „Nu îți poate spune dacă ești bolnav sau nu”

https://www. youtube.com/watch?v=WF37L_z0vwM&feature=youtu.be

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A existat o mare controversă cu privire la afirmațiile potrivit cărora Kary Mullis, creatorul tehnologiei PCR, utilizată pe scară largă pentru a testa așa-numitele „cazuri” de COVID-19, nu credea că tehnologia este potrivită pentru detectarea prezenței unui virus.

Cei care făceau aceste afirmații au fost atacați și „investigați” de către instituțiile media oficiale, care susțineau că afirmațiile lui Mullis au fost scoase din context.

Așadar, când un video cu Mullis apare, unde vorbește despre eficacitatea tehnologiei, trebuie să îi acordam o mare atenție. În acest videoclip, Mullis discută despre SIDA, unde răspunde la criticile publicului despre tehnologia PCR, atunci cand este utilizată greșit.

Mullis nu spune în mod explicit că tehnologia PCR nu este adecvată pentru detectarea prezenței semnificative a COVID-19, oricum nu ar fi fost posibil, având în vedere că el a murit înainte să apară.

Totodată poziția lui Mullis este clară [minutul 51:49]:

“PCR este doar un proces care vă permite să faceți o mulțime de lucruri. Nu vă spune că sunteți bolnav sau dacă lucrul pe care îl aveți vă face rău sau ceva de genul acesta. ”

Comentariile lui Mullis nu sunt surprinzătoare, pentru oricine care a fost atent la comportamentul autorităților în timpul catastrofei COVID-19. Tehnologia se bazează pe rezultate amplificate de multe ori. Dacă sunt amplificate de mai puțin de 35 de ori , nimeni nu va avea rezultate pozitive. Dacă sunt amplificate de 60 de ori, toată lumea va primi rezultate pozitive. Gândirea defectuoasă este suficient de evidentă.

De ce există un efort atât de concertat pentru a înăbuși pe oricine expune probleme cu utilizarea tehnologiei? Nu există nicio îndoială că aceste atacuri sunt concepute pentru a înșela.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Cineva ne-a atras atenția asupra acestei filmări cu un doctor italian:
    https://brighteon.com/911e8a5a-802b-4f8a-ab7c-ac219c86f44a

    Am aici un document, pe care vi-l citesc. Vă rog luați aminte, și să dați mai departe.
    Mass-media și politicienii nu vor spune niciodată public ce am să vă citesc acum.
    Luați aminte !
    Covid-19 înseamnă ”Certificat privind verificarea vaccinării, prin inteligență artificială”, iar 19 este anul când a fost proiectat. Covid-19 nu este denumirea virusului, atenție. Este denumirea planului internațional privind controlul și reducerea populației, un plan care a fost dezvoltat în ultimele câteva decenii, și lansat în 2020.
    Virusul se reactivează (!) când găsește un sistem imunitar slăbit prin vaccinările anterioare. Ceea ce vor să ne injecteze este cel mai groaznic vaccin dintre toate. Este o coborâre la propriu în iad, având ca obiectiv depopularea masivă a planetei (peste 80 %).
    Nu faceți testul covid. Testele nu sunt de încredere. Am spus-o mereu și mă repet, așa cum spun și mulți din producătorii testelor: nici unul din teste nu poate să detecteze cu acuratețe virusul sars-cov 2. Ele detectează numai o cantitate infimă de viruși mici și inofensivi, sau resturi celulare, care fac parte în mod natural din ansamblul de microorganisme din corp. Persoanele testate vor ieși din ce în ce mai ”pozitive” (aproximativ 90 %). Acesta este scopul lor, și de aceea au început procesul de testare cu copiii.
    Pe 11 mai, nici un ziar, nici un post italian nu au anunțat că a fost impusă în Franța testarea în masă, în toate școlile. Au fost făcute cam 700.000 de teste pe săptămână. Din nefericire, nimeni nu a dat informația publicului.
    Când copilul tău este testat, toată familia, și toți contacții apropiați, vor fi obligați să-și facă testul imediat.
    Atenție.
    Nu ascultați pe cei care resping adevărul.
    Vă aduc în atenție faptul că nu suntem bolnavi. Dimpotrivă, suntem purtători sănătoși ai virusului. Faptul că ai virusul nu înseamnă obligatoriu că ești bolnav: ești sănătos și ești bine. Dar, atenție ! Toți vor ieși pozitiv la test. De fapt, ei te obligă să repeți testul de două-trei ori. Toți angajații din sistemul public, în special cei din sistemul medical, se testează în fiecare lună.
    Ce au nevoie să obțină e asta: să-i facă pe toți să creadă că sunt bolnavi. Faptul că ești depistat pozitiv înseamnă că ești considerat un pericol.
    Atenție. Ascultați-mă.
    A refuza testarea, este metoda prin care putem evita vaccinarea. După ce ne vaccinăm, toți vom fi foarte bolnavi, slăbiți, și cu siguranță ne vor conduce spre deces.
    Pentru ca omenirea să se salveze, trebuie să-i facem pe oameni să înțeleagă că nu trebuie să se testeze.
    Nu acceptați să fiți testați, nu le dați ceea ce vor, nu cădeți în capcana lor.
    Vă spun acestea, ca să nu spuneți că nu ați fost avertizați.
    Covid-19 înseamnă ”program de exterminare în masă”.
    Nu vă testați. În acest fel, vă salvați.
    La televiziune, cei de acolo nu vor spune adevărul despre aceste lucruri. La fel și politicienii. Totuși, Ministrul Sănătății este el însuși doctor.
    Majoritatea nevaccinaților vor înceta să mai existe pentru societate. Nu veți putea călători fără vaccin, iar în viitor nu veți mai putea nici măcar să ieșiți din casă. Acest lucru deja se întâmplă în anumite orașe din China. Iar Spania este una din principalele țări unde se fac experimente, împreună cu Argentina și toate țările latine. Totul a fost deja pregătit și activat, în toate companiile și organismele media, pentru vaccinarea în masă.
    Prefer să mor, decât să mă vaccinez.
    Vă salut.

  2. vă zic o chestie :masca nu este despre moartea trupeasca ci despre moartea sufleteasca! E adevărat că masca afectează și trupul, dar să fim atenți :persoanele care poarta îndelung masca „corect” își schimba personalitatea. Am observat că persoanele care poarta masca pana la ochi și-au schimbat privirea. Chipul uman are mii de expresii faciale, dar prin acoperirea chipului, nu mai știi când persoana de lângă tine te privește cu dragoste sau cu ura, cu candoare sau gândire de rău, cu sinceritate sau viclenie, etc. Am văzut persoane care poarta îndelung masca si care parca au ochii mai oblici, mai vicleni. Poate va vine sa râdeți, dar, am simțit asta la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, când o persoană străină a intrat cu masca(eu interzicând masca în Biserica) și, când m-a privit, asa dintr-o parte, am simțit o privire diabolica și un fior a trecut prin mine. La predică i-am spus că e ultima data când intra în Biserica mea și sa se ducă la preoții vecini care îl primesc cu bratele deschise. I-am spus că dacă ma jignește pe mine nu e nici o problema. Dar, ca iconom al bisericii, nu pot accepta ca Hristos sa fie jignit în prezenta mea. Mi-a arătat imediat o poză cu Patriarhul cu masca, probabil fusese montat de preotul din București de unde aparține (el având tatăl în parohia mea) și i-am spus că Patriarhul e vândut și cam toți episcopii. Dacă vrea, nu are decât sa cheme politia. Am mai spus că la următoarea slujba, când voi intra în Biserica, dacă voi vedea o persoană cu masca, voi sta pana va pleca acea persoană, sau, voi pleca eu și voi sluji Sfânta Liturghie la casa parohială. N-a mai venit… Deci, ochii sunt poarta sufletului și, prin pervertirea acestora, se perverteste întreg sufletul. Acuma, nasul. Prin acoperirea nasului, respiram mai puțină cantitate de aer. Știm că aerul este impregnat de Duhul Sfant, de aceea satanistii se chinuie sa otrăvească aerul. Știm că Mântuitorul a suflat în fata Apostolilor și le-a zis:”luați Duh Sfant..” Deci, respirând mai puțin aer, ești mult mai slăbit duhovnicește. Când ai o problema sufletească, simți nevoia sa ieși la aer curat și să respiri în voie. Sunt multe de spus…

  3. A spus si a murit! Testul actual, cel pt covid, nu este facut de Mullis, ci de un neamt. L-a facut din RNA colectat de la un bolnav, pe computer. Este amplificat de 45 de ori, pt ca asa a spus E.U.!! Clar ca nu testeaza nimic si este o escrocherie, dar cei mai multi dintre romani au o incredere oarba in acest test, produs de Ipsos Mori si uitati-va singuri sa vedeti ce inseamna. Nimeni nu spune nimic si nici nu s-a obosit cineva sa citeasca, sa vada despre ce este vorba. Va mirati ca-si bat joc cel mai rau, de noi, ca popor?! Daca va intereseaza si alte amanunte imi spuneti, ca sa nu pierd timpul fara rost.

    1. Unii dintre români știu aceste lucruri (știu că avem de-a face cu niște manipulări), dar nu strică dacă cineva poate să explice aceste lucruri într-un mod coerent și argumentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button