X

Florida SUA: Rapoartele oficiale falsifică datele și arată că 100% din cei testați au Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nenumărate laboratoare din Statul Florida, SUA, au raportat o rată de 100% pozitiv pentru Coronavirus, asta înseamnă că practic fiecare persoană testată a fost pozitivă.  Alte laboratoare au avut rate de pozitivitate foarte mari, iar postul tv FOX 35 a descoperit că laboratoarele de testare precum Centra Care au raportat că din 83 de persoane testate, toate au fost pozitive. Apoi, laboratorul NCF din Alachua a raportat că 88 la sută dintre teste au fost pozitive.

Chiar este adevărat acest lucru? FOX 35 News a investigat aceste numere astronomice, contactând fiecare laborator menționat în raport.

Raportul a arătat că laboratorul Orlando Health a avut o rată de pozitivi de 98%. Cu toate acestea, când FOX 35 News a contactat spitalul, acesta a confirmat erorile din raport. Rata de pozitivitate a Orlando Health este de doar 9,4 la sută, nu de 98% ca în raport.

Raportul a arătat, de asemenea, că Centrul medical Orlando Veteran a avut o rată de pozitivitate de 76 %. Un purtător de cuvânt al Centrului Medical a declarat marți pentru FOX 35 News că acest lucru nu reflectă numărul lor și că rata de pozitivitate pentru centru este de fapt de 6%.

FOX 35 News încă nu a primit nici un răspuns de la Departamentul de Sănătate din Florida pentru a explica erorile enorme din raportul oficial.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. IDENTIC CU RAPORTĂRILE DE LA NOI! TRASE LA XEROX DUPĂ MODELUL DOCTORATULUI LUI PONTEA CEL VITEAZ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button