X

Virusul LETAL din China a ajuns în Europa, Scoția. În China se anulează festivitățile de Noul An Chinezesc

virus boala bacterie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Patru cetățeni chinezi bănuiți că sunt infectați cu un coronavirus periculos sunt tratați la spitalele din Scoția.  Pacienții, sosiți din orașul Wuhan, prezintă probleme respiratorii și au fost internați în unitățile medicale din Edinburgh și Glasgow, potrivit site-ului publicației Scottish Sun.Șeful departamentului de boli infecțioase de la Universitatea din Edinburgh, profesorul Jurgen Haas, a declarat că multe alte asemenea cazuri vor apărea în alte orașe britanice.

În afara Chinei, alte îmbolnăviri au fost confirmate în ultimele ore în Singapore, Vietnam sau Arabia Saudită. Potrivit autorităților de la Beijing, bilanțul de până acum este de 17 morți și peste 600 de persoane infectate, deși unele surse neoficiale vorbesc de cel puțin 25 de decese.

Noul virus mortal face ravagii în China: se ANULEAZĂ festivitățile de Noul An Chinezesc. Două orașe sunt închise

Autoritățile locale de la Beijing au anulat joi toate evenimentele publice dedicate Anului Nou Chinezesc, cu scopul de a preveni răspândirea noului tip de coronavirus care afectează țara, informează CNN.

„Pentru a controla epidemia și a proteja sănătatea și viețile oamenilor (…) am decis să anulăm toate evenimentele de amploare în Beijing, inclusiv târgurile, începând de astăzi”, se arată într-un comunicat al Biroului pentru Cultură și Turism de la Beijing.

„Cetățenilor li se recomandă să ia măsuri preventive suplimentare. Vom comunica toate schimbările de politici pe măsură ce situația evoluează”.

Festivitățile dedicate Anului Nou Chinezesc au loc în perioada 25 ianuarie – 8 februarie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button